Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Batman: Arkham Knight

More
27 Jun 2015 17:58 #163452 by Tony
Replied by Tony on topic Batman: Arkham Knight

Zaratoth wrote: O Angry Joe πάντως στο τούμπανο pc του είχε 4 κρασαρίσματα στο desktop και ένα κατεβατό κειμένου σαν error.

Εχω την εντυπωση οτι αυτος εκραζε και το origins γιατι του κρασαρε επισης(αν θυμαμαι καλα)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Jun 2015 02:12 #163471 by Νικολής Ασημάκης
Ναι, καθώς η ίδια εταιρεία έκανε το port σε pc και στα δυο.

More
28 Jun 2015 08:25 #163475 by Γιώργος Δημητρούλης
Tonyler τσίμπα το τώρα τι περιμένεις.Εγώ το λιώνω στο ps4 ήδη.Το σενάριο του και η ατμόσφαιρά του απλα θα σε απορροφήσει.Εκληκτικός τίτλος.

More
28 Jun 2015 11:36 #163478 by aggelos oiko
Replied by aggelos oiko on topic Batman: Arkham Knight
Θα το παρω και γω μαλλον πολυ καλο παιχνιδι

More
28 Jun 2015 12:32 #163483 by Tony

Zaratoth wrote: Ναι, καθώς η ίδια εταιρεία έκανε το port σε pc και στα δυο.

Η high voltage ???αυτη εφτιαξε το port...
Παντως,η rocksteady απ'ο,τι φαινεται δε φταει και σε τιποτα.

Και να'θελα να το τσιμπησω τι θα καταλαβω?Δεν εχω ps4,xbox one η κανα τουμπανιαρικο pc να περιμενω να το παιξω εστω και μεχρι το φθινοπωρο...Μαζευω λευτα σιγα-σιγα για να το παιξω επιτελους του χρονου το καλοκαιρι.. :///...Πολυ φοβαμαι ομως οτι θα μου spoilerιασουν την ιστορια...

More
More
28 Jun 2015 14:10 #163487 by Tony
'' Η συγκεκριμένη έκδοση δεν έχει αναπτυχθεί από την Rocksteady - τη δημιουργική ομάδα που υπογράφει τις εκδόσεις για PlayStation4 και Xbox One - αλλά από μία άλλη, εξωτερική της συνεργάτιδα που δεν έχει επισήμως κατανομαστεί (ακούγονται τα ονόματα των Iron Galaxy και High Voltage χωρίς να επιβεβαιώνεται κάποιο από τα δύο). ''

Το συγκεκριμενο αποσπασμα το βρηκα απο ενα site.

More
28 Jun 2015 14:31 #163488 by Νικολής Ασημάκης
Στην Wikipedia που σου έστειλα δείχνει την Iron Galaxy και στα credits του παιχνιδιού κατονομάζει δώδεκα (!) άτομα της Iron Galaxy που ασχολήθηκαν με το porting.

More
28 Jun 2015 14:51 #163489 by Tony

Zaratoth wrote: Στην Wikipedia που σου έστειλα δείχνει την Iron Galaxy και στα credits του παιχνιδιού κατονομάζει δώδεκα (!) άτομα της Iron Galaxy που ασχολήθηκαν με το porting.

Ναι,το προσεξα.Δεν μπρω να καταλαβω,λευτα δεν ειχανε?Βαριοταν η rocksteady να αασχοληθει αλλους 3 μηνες με το παιχνιδι??

More
29 Jun 2015 10:33 #163526 by Tony
Το παιχνιδι εχει δυο διαφορετικα φιναλε!!!Το ενα πιθανον να'ναι το κακο και το αλλο το καλο.Aυτο το γεγονος μου δινει αφορμη να λιωσω το παιχνιδι ακομα περισσοτερο αφοτου το παρω(βαλε τα challenges ,το new game plus,πιθανοτατα i am the night)