Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Elder Scrolls V: Skyrim

04 Aug 2011 15:52 #97080 by Chris Garidis
+1 και οσα λεει ο Out of this world. εκτος απο warhammer 40K τα αλλα κι εγω θελω να τα παρω.Αν και Cod Battlefield ισως τα παρω στο PC αντι PS3 για να γλιτωσω λεφτα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

06 Aug 2011 13:45 #97175 by Kostas Milonas
H Collector's του Elder Scrolls V: Skyrim

Δείτε το κόστος και τι θα περιλαμβάνει.

Η Bethesda ανακοίνωσε την Collector's Edition του The Elder Scrolls V: Skyrim. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Collector's θα κυκλοφορήσει μαζί με την τελική έκδοση του παιχνιδιού στις 11 Νοεμβρίου. Συγκριτικά λοιπόν με την απλή έκδοση, οι τιμές και το περιεχόμενο έχουν ως εξής:

Απλή έκδοση:
PS3/Xbox 360: 70€
PC: 55€

Collector's Edition:
Κόστος: 150€
Τι θα περιλαμβάνει:
- Το άγαλμα του δράκου Alduin: Ύψους 30.5cm και φτιαγμένο με υψηλής ποιότητας υλικό PVC.
- Το βιβλίο "The Art of Skyrim": Ένα Art book μεγέθους 23.8x30.8cm. Περιλαμβάνει πάνω από 200 σελίδες με artwork του παιχνιδιού.
- Making Of DVD: Ένα DVD με behind-the-scenes βίντεο για το πως φτιάχτηκε το παιχνίδι. Περιλαμβάνει συνεντεύξεις από τους developers και υλικό από τα γραφεία της εταιρείας, που δείχνουν βήμα βήμα πως φτάσαμε στο τελικό αποτέλεσμα.




Μάνος Γρυπάρης

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Aug 2011 13:08 #97413 by Σπύρος Λούης
Μου φαίνεται πως θα πρέπει να πάρω καινούργια κάρτα γραφικών το gameplay είναι αρκετά καλό, εντάξει δεν έμεινα με το στόμα ανοιχτό αλλά έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην Bethesa πως θα έχει ένα πολύ καλό τελικό αποτέλεσμα.

[center:25k8h9vg]Σημασία δεν έχει τι λες, αλλά πως το λες[/center:25k8h9vg]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 Aug 2011 10:20 #97447 by Kostas Milonas
Αρκετα νεα ingame screens απο το παιχνιδι:
























Πηγη

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

Please Log in or Create an account to join the conversation.

30 Aug 2011 18:09 #97825 by eliminator
Replied by eliminator on topic Elder Scrolls V: Skyrim
The Elder Scrolls V Skyrim: Εντυπώσεις



Όσα καταγράψαμε στην Gamescom από το πολυαναμενόμενο RPG της χρονιάς.

Το The Elder Scrolls V: Skyrim παρουσιάστηκε στην Gamescom από τους developers της Bethesda. Όπως και στην E3, έτσι και εδώ, είδαμε μία μείξη από gameplay videos. Η διαφορά με την E3 ήταν ότι αφενός εδώ η παρουσίαση διεξήχθη απ' τον ομιλητή στα Γερμανικά με ελάχιστους αγγλικούς υπότιτλους στο βίντεο (σ.σ. κάτι που επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο στην Gamescom και καταντάει εκνευριστικό) κι αφετέρου δεν υπήρξαν μεγάλες διαφορές από την E3, πέρα από κάποια επιμέρους στοιχεία τα οποία οι προγραμματιστές δεν ανέφεραν στην έκθεση του Λος Άντζελες.

Gameplay
Ας κάνουμε λοιπόν μια ανακεφαλαίωση των όσων είδαμε. Το σενάριο διεξάγεται στο Skyrim, μία βόρεια επαρχία της περιοχής του Tamriel (σ.σ. στο Oblivion βρισκόμασταν στην επαρχία του Cyrodiil). Για άλλη μια φορά έχουμε πλήρη ελευθερία στην εξερεύνηση της χώρας. Υπάρχουν τα quests της βασικής ιστορίας, αλλά και τα προαιρετικά, τα οποία συναντάτε από τυχαίους NPC. Η αλλελεπίδρασή σας μαζί τους είναι κι εκεί ελεύθερη. Μπορεί για παράδειγμα να είστε φιλικοί απέναντί τους ή ξαφνικά να σας την "βαρέσει" και να αρχίσετε να σκοτώνετε και να lootάρετε. Στη χώρα θα βρείτε επίσης ουδέτερους χαρακτήρες, όπως γίγαντες ή μαμούθ, που περιπλανώνται χωρίς να σας πειράζουν. Αν τους χτυπήσετε τότε θα στραφούν εχθρικά εναντίον σας και θα ξεκινήσει αμέσως η μάχη.

Στο Skyrim η ελευθερία δεν σταματάει εκεί, καθώς συναντάμε για άλλη μια φορά πλήρες character customization, ώστε να διαμορφώσετε τον χαρακτήρα σας όπως θέλετε. Το ίδιο και στο σύστημα μάχης. Εσείς διαλέγετε αν θα παίξετε με κάμερα πρώτου ή τρίτου προσώπου. Προφανώς στα spells και το τόξο θα βολεύει η κάμερα πρώτου προσώπου ενώ στις melee επιθέσεις η κάμερα τρίτου προσώπου.


Στα 7000 βήματα το υψηλότερο βουνό του Skyrim. Καλές αναβάσεις!

Στα spells μάθαμε περισσότερες πληροφορίες, καθώς είδαμε μερικές νέες κι εντυπωσιακές μαγείες. Ο συνδυασμός τόσο συγκεκριμένων spells, όσο spells και melee επιθέσεων, μπορεί να αποδειχθεί πραγματικά θανατηφόρος για τους εχθρούς σας. Σκεφτείτε π.χ. ότι εξαπολύετε ένα frostbite spell και παγώνετε τον εχθρό. Ακολούθως, μπορείτε να τον πλησιάσετε και να τον καρφώσετε προκαλώντας του έξτρα damage. Όσο για τα υπόλοιπα spells που είδαμε η λίστα είναι ατελείωτη. Θα έχουμε fireballs, healing spells, disraction και illusion (αποπροσανατολισμός των mobs), absorb spell, το slow time που καθυστερεί τους εχθρούς, το storm call που προκαλεί αστραπές κ.ο.κ. Επίσης, τα δύο χέρια σας είναι ελεύθερα να κάνουν ότι θέλουν. Αν δεν χρησιμοποιείτε Two Handed Sword ή τόξο, είστε ελεύθεροι να έχετε ένα spell στο κάθε χέρι ή στο ένα χέρι spell και στο άλλο One Handed Sword. Είδαμε για παράδειγμα τον χαρακτήρα μας να αμύνεται με το Circle of Protection στο αριστερό χέρι και να επιτίθεται με το Chain Lightning στο δεξί.

Το HUD του παιχνιδιού παραμένει λιτό, καθώς περιέχει μόνο τις απαραίτητες ενδείξεις. Δηλαδή το health και το mana σας, καθώς και την πυξίδα. Από εκεί κι έπειτα, ανοίγετε αν θέλετε manually το inventory ή τα skills σας για να δείτε τις πληροφορίες που θέλετε. Ανά διαστήματα φυσικά σας εμφανίζεται η γνωστή ένδειξη ανόδου του skill που χρησιμοποιείτε την δεδομένη στιγμή. Τα skills ανεβαίνουν σε γενικές γραμμές με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή έχουμε Light Armor, Heavy Armor, One Handed, Two Handed, Archery, μαγείες κ.ο.κ. Όσο ανεβαίνετε level, ξεκλειδώνετε αντίστοιχα από ένα σημείο κι έπειτα νέα πιο εξειδικευμένα skills. Για παράδειγμα δίνετε έξτρα damage στο Two Handed Sword ή σε spells. Φυσικά όλα εξαρτώνται από το κατά πόσο εξασκείτε τα skills σας.

[youtube:1nwy9bui]
[/youtube:1nwy9bui]

Το inventory είναι αρκετά απλό στη χρήση και διαφέρει σε σύγκριση με το Oblivion. Τα αντικείμενα εμφανίζονται σε κάθετα μενού και κάνοντας scroll στο mouse ή με το control stick του χειριστηρίου στην κονσόλα, μεταβαίνετε από το ένα αντικείμενο στο άλλο. Δίπλα ακριβώς από το αντικείμενο εμφανίζονται πληροφορίες για το βάρος του, την αξία του και το armor ή το damage που προσδίδει (ανάλογα το item).

Τα quests στο Skyrim δεν θα είναι "ξερά" αλλά λίγο πιο σύνθετα. Θα καλείστε δηλαδή να λύσετε γρίφους, που θα απαιτούν για παράδειγμα να βρείτε κλειδιά πόρτας για να την ανοίξετε ή να την διαρρήξετε λύνοντας κάποιο minigame. Γενικά τα minigames θα είναι περισσότερα, καθώς θα πρέπει άλλοτε να βάλετε τα κειμήλια στη σωστή σειρά κι άλλοτε να αποκρυπτογραφήσετε τοιχογραφίες μέσα σε μηχανισμούς για να ανοίξετε την επόμενη δίοδο. Στο δρόμο σας επίσης θα συναντήσετε παγίδες, τις οποίες θα πρέπει να αποφύγετε περπατώντας εκεί που πρέπει ή τρέχοντας από μέσα τους. Όσο για το loot, θα αποκτήσετε από όπλα και πανοπλίες μέχρι βιβλία που σας μαθαίνουν spells ή ακόμα και κειμήλια, τα οποία πωλούνται ακριβά στους vendors.

Τεχνικά χαρακτηριστικά
Τα εντυπωσιακά γραφικά της Creation System engine μας έκαναν για άλλη μια φορά ιδιαίτερη εντύπωση. Φέτος, η Bethesda έχει εισάγει περισσότερα animations στο παιχνίδι, εκκωφαντικά ηχητικά εφέ και βέβαια συνεχείς διαλόγους μεταξύ των NPC, είτε είστε παρόντες, είτε όχι.

Τα οπτικά εφέ είναι ανατριχιαστικά, καθώς το αίμα ρέει άφθονο, ενώ υπάρχουν και finishing moves που αναπαράγονται σε slow motion. Η ιππασία έχει αλλάξει σημαντικά και είναι πιο ρεαλιστική, χάρη στις νέες κινήσεις αλόγων. Το bump mapping είναι ιδιατέρως προσεγμένο, στις πανοπλίες, τον σχεδιασμό των εχθρών σας, μέχρι και στο δέρμα ή τον ρουχισμό του αλόγου. Όσο για τα περιβάλλοντα, υπάρχει τεράστια ποικιλομορφία, με ατελείωτες πεδιάδες και βουνά. Είδαμε μέχρι και το υψηλότερο βουνό του παιχνιδιού που απαιτεί 7.000 βήματα για να το φτάσετε. Τα dungeons του Skyrim θα είναι 150 στον αριθμό, με γραφικά φτιαγμένα στο χέρι και ξεχωριστούς χώρους που δεν θα σας κάνουν να βαρεθείτε.


Αν ένας δράκος πληγωθεί τότε από ένα σημείο και έπειτα δε μπορεί να πετάξει

Οι καιρικές συνθήκες θα αλλάζουν δυναμικά, καθώς ανάλογα με την περιοχή και το χρονικό σημείο θα βρείτε μπροστά σας βροχές, ηλιοφάνεια ή χιόνι. Δυναμική όμως θα είναι και η συμπεριφορά των mobs, η οποία θα αλλάζει διαρκώς. Το A.I. είναι τέτοιο ώστε άλλη να είναι π.χ. η συμπεριφορά μιας αράχνης, άλλη ενός λύκου κι άλλη ενός δράκου. Ο χαρακτήρας των mobs προσαρμόζεται κάθε φορά στις συνθήκες μάχης κι οι αντιδράσεις είναι διαφορετικές. Ένας δράκος για παράδειγμα, αν πληγωθεί σημαντικά τότε δεν θα μπορεί να πετάξει ψηλά, κάτι που θα τον κάνει λιγότερο κινητικό, άρα περισσότερο ευάλωτο προς εσάς.

Κυκλοφορία
Το The Elder Scrolls V: Skyrim αναμένεται στις 11 Νοεμβρίου 2011 για PC, PS3 και Xbox 360, σε απλή και Collector's Edition. Έχουμε ξαναπεί στο παρελθόν ότι η ημερομηνία αυτή για την Bethesda είναι γουρλίδικη και σε αυτό συνεχίζουμε να επιμένουμε, Πως να μην είναι άλλωστε όταν το μέχρι τώρα δείγμα γραφής απ' την πέμπτη έκδοση της σειράς έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις.



Μάνος Γρυπάρης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Sep 2011 15:04 #98983 by Μάνος Γρυπάρης
Μόλις μάθαμε την λίστα με τα racial abilities και τα perks (skills) .

Ιδού:

Racial Abilities

ORCS: Beserker
REDGUARDS: Adrenaline Rush
WOOD ELF: Resist poison, resisit disease, command animals
NORD: Battlecry
KHAJIIT: Night-eye, claw attacks
IMPERIAL: Voice of the Emperor, find more coins when looting
HIGH ELF: Regenerate Magicka more quickly
DARK ELF: Ancestor's Wrath (surround self in fire), resist fire
BRETON: Dragonskin (absorb spells), resist shock
ARGONIANS: Histskin (regenerate health quickly), resist disease, breathe underwater
Note on racial stats: Each race starts off with different stats.
Argonians start with 25 in Lockpicking, 20 in Pickpocketing, Sneak, etc...
Orcs start with 25 in Heavy Armour, 20 in Enchanting, Smithing etc...

Skyrim gameplay.

Perk Trees

Speech
Buying and selling price 10 per cent better (5 ranks)
10 per cent price buying from opposite sex
Invest in shops and increase available gold permanently in invested stores
Master Trader - every merchant in world gains 1000 gold for bartering
Buy and sell from any merchant regardless of what they normally buy and sell
Intimidation attempts twice as successful
Persuasion attempts more likely successful

Alchemy
Potions 20 per cent stronger (5 ranks)
Potions for restore health, magicka or stamina are 25per cent more powerful (maybe ranked)
Poisons 25 per cent more effective (maybe ranked)
Poisons last for twice as many hits
Two ingredients are gathered from plants
50per cent resistance to all poisons
All negative effects removed from potions and all positive removed from poisons
2 effects of an ingredient are revealed when testing it for the first time (instead of just one)

Illusion
Dual casting overcharges effect for more powerful spell
Cast Novice spells for 50 per cent less magicka
Cast Apprentice spells for 50per cent less magicka
Cast Adept, Expert, Master etc spells for 50per cent less magicka (more levels this time around)
Spells work on higher level animals
Spells work on higher level people
All spellcasting (from ANY school) is done silently
Spells work on undead, daedra and automatons
Fear spells work on higher level enemies

Conjuration
Novice for 50per cent magicka etc (up to Master)
Dual casting overcharges -> greater spell effect
Bound weapons do more damage
Bound weapons cast Soul Trap on target
Bound weapons banish certain creatures
Reanimate undead with 100 more health
Summon 2 Atronachs or reanimated zombies
Summon Atronachs at twice the distance
Summoned Atronachs twice as strong

Destruction
More damage for each school (fire, frost and shock) - ranked
Novice for 50 per cent magicka etc.
Shock damage chance to disintegrate targets if their health is under 10per cent
Frost damage chance to paralyse targets if health low
Fire damage chance to make low health enemies flee
Place runes 5x farther away

Restoration
Healing spells also restore stamina
Novice for 50 per cent less magicka etc
Healing spells do 50 per cent more healing
Recharging healing spells
More is recharged with each hit with healing spells (unclear)
Spells more effective against undead
Once a day chance to autocast 250HP restoration when health drops low
Magicka regenerates 25 per cent faster

Alteration
Novice for 50 per cent less etc
Alteration spells have greater duration (ranked)
Absorb 30 per cent magicka that hits you

Enchanting
Enchants are 20 per cent stronger (ranked)
Enchanted armour 25 per cent stronger
"Soul gems provide extra magicka for recharging" - again, dodgy recording but that's what I heard, even if it doesn't make much sense
Death blows to creatures but not people trap souls for weapon recharge
Health, magicka and stamina enchants stronger
Extra effect on already-enchanted weapon can be applied
Shock, Frost and Fire enchants 25 per cent stronger (individual perks for each element)

Heavy Armour
Increase armour rating 20 per cent (5 ranks)
Unarmed attacks with heavy armour gauntlets - damage increased by gauntlets' armour rating
Half fall damage if all in heavy armour
Heavy armour weighs nothing and doesn't slow you at all
Additional 25 per cent armour if in matching set
25per cent armour bonus if all in heavy armour (not necessarily matching)
50per cent less stagger if all in heavy armour
10per cent damage reflected back to enemy if all in heavy armour

2-handed weapons
2h weapons do 20 per cent more damage (5 ranks)
Attacks with warhammers ignore 25per cent armour (ranked)
Attacks with battleaxes do extra bleeding damage (ranked)
Attacks with greatswords do extra critical damage (ranked)
Power attacks cost 25 per cent less stamina
Standing power attacks do 25 per cent bonus damage, chance to decapitate
Sprinting power attacks do double (critical) damage
Sideways power attacks hit all targets
Backwards power attacks have 25 per cent chance of paralysis

Archery
Bows do 25 per cent more damage
Zoom in
Zooming slows time
10 per cent crit chance
Move faster with drawn bow
Recover twice as many arrows from dead bodies
50per cent chance of paralysing for few seconds
Draw bow 30 per cent faster

Sneak
20 per cent harder to detect (ranked)
Sneak attacks do 6x damage with 1h weapons
Sneak attacks with bows do 3x damage
Sneak attacks with daggers do 15x damage (end perk on skill tree)
Noise from armour reduced 50 per cent
No longer activate pressure plates
Sprinting while sneaking performs silent forward roll
Running does not affect detection chance
Crouching can make hostile enemies lose sight of you and search for a target

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Sep 2011 15:23 #98985 by Eluse
Replied by Eluse on topic Elder Scrolls V: Skyrim

BRETON: Dragonskin (absorb spells), resist shock

Overpowered :lol:

To sneak, ακούγεται πολύ ωραίο. Ανεβαίνει και εύκολα 8O

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Sep 2011 16:24 #98992 by Σπύρος Λούης
Έχω αρρωστήσει με αυτό το παιχνίδι ανυπομονώ να κυκλοφορήσει. Ελπίζω να μου βγει σε καλό όλη αυτή η υπομονή που έκανα 7 χρόνια. Τον χαρακτήρα μου είμαι ανάμεσα σε dark elf και imperial να τον κάνω.

[center:25k8h9vg]Σημασία δεν έχει τι λες, αλλά πως το λες[/center:25k8h9vg]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Sep 2011 17:21 #99108 by Μάνος Γρυπάρης
Ανακοινώθηκε το cast των ηθοποιών που θα δώσουν τη φωνή τους στο παιχνίδι:

The game's cast includes Christopher Plummer (The Girl With The Dragon Tattoo, The Insider), Max Von Sydow (The Exorcist, Minority Report), Lynda Carter (Wonder Woman), and Joan Allen (The Contender, The Bourne Ultimatum).

Plummer plays Arngeir, a powerful Greybeard elder. The Greybeards are an order of philosopher monks who are masters of the Way of the Voice. They live in silent isolation atop Skyrim's largest mountain.

Max Von Sydow, who narrated the game's debut trailer, is Esbern, a chronicler and agent of the Blades who has survived in hiding. Esbern teaches you how to combat the return of the dragon Alduin, the World Eater.

Joan Allen plays Delphine, one of the last remaining members of the Blades.

And Lynda Carter voices Gormlaith Golden-Hilt, one of the Nord heroes who overthrew the dragons in ancient times.

There's more. Michael Hogan (Battlestar Galactica) plays Imperial General Tullius, in charge of crushing the Stormcloak rebellion. Vladimir Kulich (The 13th Warrior, Smoking Aces) is Hogan's nemesis Ulfric Stormcloak, Jarl of Windhelm and charismatic leader of the Stormcloaks, who aims to make Skyrim independent of the Empire.

Claudia Christian (Babylon 5) is Legate Rikke, General Tullius's chief lieutenant, a loyal Imperial officer as well as a Nord who firmly believes Skyrim must remain part of the Empire. Diane Louise Salinger (Carnivale), Renee Victor (Weeds), and Saturday Night Live star George Coe (Transformers: Dark of the Moon) also lend their voices.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

25 Oct 2011 00:54 #100621 by Eluse
Replied by Eluse on topic Elder Scrolls V: Skyrim
Λίγες μέρες μείνανε, για την παιχνιδάρα.

Ελπίζω να μην έχει bugs/glitches μόνο, όπως το oblivion στην αρχή !!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification