Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Pokemon Platinum

More
03 Jul 2025 15:13 #289577 by Ιωάννης Παπούλιας
Έχω ξεκινήσει την Pokemon Platinum, μία από τις αγαπημένες εκδόσεις της σειράς Pokemon, πρόκειται για μία ολοκληρωμένη έκδοση των Pokemon Diamond & Pearl. Από την αρχή που γύρισα ξανά πίσω στην περιοχή Sinnoh, ένιωσα ένα κύμα νοσταλγίας. Οι πρώτες ώρες κυλάνε όμορφα με την ιστορία να ξεδιπλώνεται σωστά χωρίς να προτρέχει ή να μπερδεύει, το gameplay είναι πολύ καλό, ίσως τα batlles και το leveling να ήθελα να είναι ένα κλικ πιο γρήγορα αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω συναντήσει κάποιο εμπόδιο ή κάποιο bug. Θα μπορείτε να διαβάσετε στο ολόκληρο review μου για το Pokemon Platinum σύντομα. 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Jul 2025 13:03 #289620 by Ιωάννης Παπούλιας
Αφού τελείωσα με το review, θα πω πως οι εντυπώσεις είναι μόνο θετικές, ξεκάθαρα πρόκειται για μια ολοκληρωμένη έκδοση και συνδυασμό των Pokemon Diamond και Pokemon Pearl, ήταν ένα ευχάριστο νοσταλγικό ταξίδι πίσω στη πόλη Sinnoh, με αρκετά μεγάλη ποικιλία Pokemon και με ζωντανά γραφικά, με ένα κλασσικό gameplay που δεν απογοητεύει, ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία που σίγουρα στο μέλλον θα γυρίσω ξανά να ζήσω.

Please Log in or Create an account to join the conversation.