Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Ποιο είναι το καλύτερο FPS όλων των εποχών?

15 Dec 2006 18:56 #23877 by Σπύρος Κλαουδάτος
To HL2 δεν ηταν αυτο περιμεναμε 6 χρονια, εμενα με απογοητευσε. Πολυ καλο αλλα σιγουρα οχι το καλυτερο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 Dec 2006 05:42 #23886 by Χάρης Φλουρής

neo^\ wrote: Gia mena einai 2.To Unreal Tournament kai to Quake3.Lew ayta ta 2 kai den vazw kapio apo ayta prwto dioti den mporw na ksexwrisw pio einai to kailitero,to prwto.Oso gia to Unreal mporoume na valoume sti 8esi tou kai to UT2004.


Συμφωνώ απόλυτα, δεν έχω τίποτα να προσθέσω (μόνο μην γράφεις greeklish). Άντε να δούμε και το UT2007.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Dec 2006 01:20 #24436 by Γιώργος Καβάλλος
Από single-player, θα έλεγα το Half-Life 2. Είναι πολλά άλλα FPS που μου άρεσαν, αλλά το HL2 είχε κάποια μοναδικά στοιχεία. Το σημαντικότερο ίσως, για εμένα, ήταν το πως κατάφερε να εξιστορίσει άριστα μια (τυπική, αλλά αρκετά ενδιαφέρουσα) ιστορία, χωρίς να κουράζει με ατελείωτα cut-scenes και συνεχείς διάλογους. Επίσης, το facial animation των χαρακτήρων ήταν κάτι το πρωτόγνωρο για την εποχή του.

Απο multi-player, θα διάλεξω το Unreal Tournament 2004. Λάτρεψα το 1ο, ψιλοβαρέθηκα το 2003 (χωρίς να είμαι ποτέ σίγουρος γιατί ακριβώς... Ίσως η έλλειψη του Assault), αλλά όταν κυκλοφόρησε το 2004 έκανα μήνες να παίξω άλλο παιχνίδι! Εξαιρετικά modes, τα κλασσικά trademark όπλα του UT και οχήματα που έδειναν τελείως νέα διάσταση στο gameplay. Ειδικά εγώ είχα μια συμπάθεια στο Manta, δεν ησύχαζα αν σε κάθε ματς δεν πατούσα 2-3 τουλάχιστον, UT GTA stylee!

Head Shot: κάθε Παρασκευή 16.00 με 18.00 στον www.gamesradio.gr , μουσική και κουβέντα για First Person Shooters!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Dec 2006 22:09 #24468 by Alex
Medal Of Honour (με τα expansion),HL2,Call Of Duty 1 & 2, και φυσικά το πρώτο Soldier of Fortune (και οχι το δεύτερο που ήταν ψιλοαποτυχία) λόγω της υπέρμετρης και απολαυστικής gorias που σπάνια πλέον συναντάμε...Πραγματικά ο περιορισμός που θέτουν λόγω ηλικιακών προσανατολισμών αφαιρεί από ρεαλισμό και εθισμό.Πόσο πιο ωραία θα ήταν όλα τα FPS που ανέφερα αν οι θάνατοι ήταν πιο ρεαλιστικοί...Π.χ. να φεύγουν χέρια-πόδια,να υπάρχουν διεσπαρμένοι εγκέφαλοι και χυμένα άντερα...Αυτός είναι ο πόλεμος και οχι οι καλογυαλισμένοι σφαδασμοί που έχουμε συνηθίσει...

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Jun 2007 09:16 #33892 by Μιχάλης Μερτζιανίδης
Καταρχήν καλημέρα. Το Black πήρε πολύ καλό βαθμό, αλλά θα μου επιτρέψετε να το κράξω ελαφρώς!
Το παράλογο της υπόθεσης είναι στα τελικά στατιστικά (και όμως κατάφερα να το τελειώσω και έγραψα τα εξής απίθανα νούμερα: 4831 kills, 29457 σφαίρες!) Ένας μόνο άνθρωπος σ' ένα μόνο παιχνίδι! Κόψτε κάτι ρε μεγάλοι, τέτοια ούτε ο ράμπο δεν έκανε!
Και το πλέον σπαστικό της υπόθεσης είναι η ελάχιστη παρουσία των checkpoints! Για να καταλάβετε, παίζω τελευταία πίστα, ανεβαίνω ένα τετραόροφο κατεστραμμένο κτίριο πυροβολώντας ότι κινείται, κατεβαίνω από την πίσω μεριά, μου την πέφτουν ρουκέτες, shotguns και άλλες δημοκρατικές δυνάμεις, συνεχίζω το ξεκαθάρισμα και μπαίνω σ'ένα κτίριο με μια αλάνα μπροστά με μία πέτρινη κολώνα με το κόκκινο αστέρι πάνω. Εκεί γίνεται πραγματικά ο χαμός! Πολυβόλα, ρουκέτες, shotguns (αυτοί οι τύποι μία σου ρίχνουν και φεύγει η μισή ζωή) και πάει λέγοντας. Έχω "φάει" καμιά 80αριά άτομα, αν και έχω χάσει τον λογαριασμό. Μου μένει λίγη ζωή και αφού έχω καθαρίσει το πολυβολιο, είμαι έτοιμος να μπω στο κτίριο. Κι εμφανίζεται κάποιος από το πουθενά και μπαμ...πάω κάτω! Περιμένω μπας και ξαναρχίσω εκεί κοντά αλλά πριτς! Από την αρχή το επίπεδο! Έλεος! Και μην μου πει κάποιος ότι αυτό έχει αξία, η δυσκολία του παιχνιδιου δηλαδή, γιατί θα υπενθυμίσω το ότι μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά όχι παράλογο.

Τέλος πάντων, με έπιασε το γινάτι μου και το πείσμα μου και σηκώθηκα ξημερώματα, αποφασισμένος να το βγάλω! Μία, δύο, τρεις, το πέρασα. Συνεχίζω ακάθεκτος θερίζοντας όποιον βρω μπροστά μου. Φτάνω στην τελική πίστα και εκεί γίνεται το έλα να δεις κυριολεκτικά. Δεν ξέρω πόσους τρως στο τελικό δωμάτιο, αλλά δεν είναι δυνατό να κρατήσεις το λογαριασμό. Το παράλογο? Μπαίνεις σε ένα δωμάτιο να καλυφθείς και ως δια μαγείας σου πετάγονται από...πίσω (από που μπήκαν άγνωστο) και σε θερίζουν. Τελειώνεις μια φουρνιά, νομίζεις ότι ξεμπέρδεψες και σου εμφανίζονται άλλοι τόσοι και περισσότεροι ξαφνικά και από το πουθενά. Αυτούς τους τύπους με την ασπίδα και τα magnum τους σιχάθηκε η ψυχή μου. Γενικά είναι το πλέον ψυχοβγαλτικό παιχνίδι.

Κάτι τελευταίο. Νόμιζα ότι ο ψυχρός πόλεμος τελείωσε, μέχρι που είδα το Black, με τους καλούς αμερικανούς και τους κακούς ρώσους (ως συνήθως). Πέρα λοιπόν από τα όπλα, που μοιάζουν αληθινά και έχουν εξαιρετική λεπτομέρεια στον σχεδιασμό και στη ζωημιά που κάνουν και τη χαώδη κατάσταση (που μου τη δίνει με υπερβολή είναι η αλήθεια) κατά τ'άλλα με συγχωρείτε....το Black είναι...ΒΛΑΚ!

Ουφ...τα είπα και ξαλάφρωσα! :armata team:

ANGELS' FRONTIER

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Jun 2007 15:31 #33905 by Μάνος Γρυπάρης
Unreal Tournament...το πρώτο.
Μόνο και μόνο για το κάψιμο που ρίχναμε στα διαλείμματα της σχολής.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Jun 2007 16:05 #33906 by Makis
ego psifizo call of duty.an kai einai sxetika eykolo se apostolesthimizei arketa

<<<<<<<<Wiseved>>>>>>>>>

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Jun 2007 18:22 #33913 by Kostas
Prwta mpravo poli wraio thread.Proswpika 8a evaza to F.E.A.R. kai to Quake 3 kai to UT 2004.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Jun 2007 20:00 #33918 by Πάτροκλος Κόντος
Unreal Tournament το πρωτο και γω (μαλλον...) το παιχινδι παιζεται ακομα με τρελα mods , δε ξερω αν υπαρχει σε αλλο παιχνιδι τετοιο σφαξιμο online σημερα!!!!!!! . ΠΑΝΙΚΟΣ!!!!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Jun 2007 20:48 - 27 Jun 2007 00:14 #33920 by Χριστόφορος

patrox\ wrote: Unreal Tournament το πρωτο και γω (μαλλον...) το παιχινδι παιζεται ακομα με τρελα mods , δε ξερω αν υπαρχει σε αλλο παιχνιδι τετοιο σφαξιμο online σημερα!!!!!!! . ΠΑΝΙΚΟΣ!!!!!



Δεν έχεις παίξει gears,δεν ξέρεις τι σημαίνει πανικός...

PSN: personGR

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification