Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GameWorld: Γενικά/Προτάσεις/Upgrades

More
08 Sep 2010 16:55 #78097 by Στέφανος Τρίγγας
Θα ήθελα να πω δεν ότι αξίζει να γίνει sub-forum για μία σειρά που έχει βγάλει μόνο 2 τίτλους.Αντιθέτως το CS είναι μεν αρχαίο αλλά δεν έχει σταματήσει ο κόσμος να παίζει το multiplayer και αυτό το παιχνίδι έχει αφήσει το στίγμα του στο παγκόσμιο gaming, ενώ στο Crysis δεν έχω δει πολλούς να αναφέρουν τίποτα άλλο εκτός από το ότι το έχουν τερματίσει και το χρησιμοποιούν ως benchmark για να δουν τα γραφικά.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Sep 2010 17:03 #78098 by Ιβάν
Πρέπει να συζητηθεί αν δεχτεί ο Μάνος να προστεθούν στήλες στο φόρουμ. Μόνο που δεν νομίζω ότι θα συμφωνήσει!

More
08 Sep 2010 17:07 #78099 by Νικολής Ασημάκης

Alcatraz wrote: Πρέπει να συζητηθεί αν δεχτεί ο Μάνος να προστεθούν στήλες στο φόρουμ. Μόνο που δεν νομίζω ότι θα συμφωνήσει!

Τι στο...; Για άτομα δεν μιλάμε; Οι στήλες τι θέλουν; Υπάρχουν τόπικ για όλα σχεδόν τα παιχνίδια, και αν λείπει κάτι μπορεί να προστεθεί και από τους ίδιους. Δεν πιάνω το συλλογισμό σου.

More
08 Sep 2010 17:12 #78101 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Alcatraz wrote:

ThunderHawk wrote: Και γιατί δεν το κάνεις?

Γιατί πρέπει να συζητηθεί κάτι τέτοιο. Και αν δεχτεί ο Μάνος θα χρειαστεί να προστεθούν στήλες στο φόρουμ. Μόνο που δεν νομίζω ότι θα συμφωνήσει!

ε;

EDIT: Συμφωνω με το Nikoli που τα εγραψε πιο ωραία.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
08 Sep 2010 17:12 #78102 by Στέφανος Τρίγγας

Alcatraz wrote: Πρέπει να συζητηθεί αν δεχτεί ο Μάνος να προστεθούν στήλες στο φόρουμ. Μόνο που δεν νομίζω ότι θα συμφωνήσει!

Αυτό που μόλις είπες δεν στέκει γιατί υπάρχουν τα πάντα από παιχνίδια και να μην υπάρχει σε sub-forum για το συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι σε κάποια από τα παρακάτω sub-forum και να μην μπορείς να το βρεις υπάρχει πάντα η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ που εκεί πατάς το game που θες και στο βρίσκει το topic που θες.

More
10 Sep 2010 15:58 #78252 by Μάνος Γρυπάρης
Θέλω να μου πείτε αν σας έχει εμφανιστεί ποτέ αυτό το bug:

Το bug αυτό εμφανίζεται όταν ανοίξετε το PC, φορτώσετε τον firefox και έχετε ήδη ανοίξει σελίδες με το GameWorld. Τότε και μόνο στο 1ο Loading, θα λείπει το slideshow και η δεξιά στήλη του site.

Ένα ακόμη bug που βλέπω είναι όταν ανοίγω πάλι για πρώτη φορά τον firefox και όσες σελίδες από τα tabs φορτώνουν reviews, εμφανίζουν λευκή σελίδα με το μήνυμα:

jtablesession::Store Failed
DB function failed with error number 1062
Duplicate entry '4cc315aa1377329bcf8b78f77c56a547' for key 1 SQL=INSERT INTO `jos_session` ( `session_id`,`time`,`username`,`gid`,`guest`,`client_id` ) VALUES ( '4cc315aa1377329bcf8b78f77c56a547','1284109217','','0','1','0' )

Αυτό που θέλω να δω είναι αν μόνο εγώ βλέπω αυτά τα bugs, λόγω του Admin Panel ή αν τα βλέπετε και εσείς. :-k

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
10 Sep 2010 16:05 #78253 by Ιβάν
Εγώ παλιά είχα το πρόβλημα με το Slideshow, όταν χρησιμοποιούσα τον παλιό FireFox. Τώρα όμως όλα είναι εντάξει. Και από τον παλιό να μπω μια χαρά θα είναι!

More
10 Sep 2010 16:07 #78254 by Νικολής Ασημάκης
Εγώ ποτέ δεν το είχα αυτό το πρόβλημα.

More
10 Sep 2010 16:24 #78255 by Frank
ουτε εγω, κανενα προβλημα :wink:

More
10 Sep 2010 16:52 #78258 by GoldString
Εμένα αυτό με το slideshow είναι συχνό φαινόμενο!! :(
Αλλά τώρα που έγινε update στον chrome μια χαρά παίζει!