Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GameWorld: Γενικά/Προτάσεις/Upgrades

More
30 Sep 2009 01:10 #61877 by Μάνος Γρυπάρης
"quick reply" λεγεται, δεν είναι ποδοσφαιρικό replay!
Ρε παιδιά, όταν διαβάζεις ένα post στο forum, στο κάτω μέρος λέει "profile" (πας στο προφίλ του", pm (Προσωπικό Μήνυμα), email (αποστολή e-mail).

Τώρα το κάναμε να ανοίγει το προφίλ των online χρηστών από το αριστερά μενού, με ένα κλικ στο όνομά τους.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Oct 2009 11:26 #61928 by Μάνος Γρυπάρης
Με το νέο Upgrade του site λύθηκε και αυτό το πρόβλημα.
Απλά πηγαίνετε στο "Ρυθμίσεις λογαριασμού" και αλλάζετε τον κωδικό σας όποτε θέλετε.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
12 Oct 2009 23:36 #62335 by paokakis
Gameworld το καλύτερο site με games στην ελλάδα τον κόσμο τον πλανήτη την γη και όλο μα όλο όλο το σύμπαν!

More
01 Nov 2009 20:33 #63849 by Tom
Νομίζω πως θα ήταν καλό όταν πατάς να ανοίξει ένα θέμα να σε πηγαίνει στην τελευταία σελίδα και όχι την πρώτη. Έτσι δεν θα χρειάζεται κάθε φορά να πηγαίνεις μόνος σου στην τελευταία σελίδα. Νομίζω ότι θα βολέψει πιο πολλούς σε σύκριση με το πώς είναι τώρα.

More
01 Nov 2009 21:44 #63850 by lavezzi7
Αυτό που λες υπάρχει ήδη,αντί να πατήσεις επάνω στον τίτλο του θέματος πατάς από κάτω που έχει το ''Go to page:'' την τελευταία σελίδα.Απλό. :cool:

More
14 Nov 2009 00:57 #64909 by chrispanathinaikos
ευτιχος εγω δεν ειμουνα εκεινη την ημερα μεσα μακρια απο μας μακρια απο μας αχαχα

More
14 Nov 2009 04:35 #64917 by reinko24
χαχαχαχα μα ειναι δυνατον πως εγινε και αυτο το κατορθωμα μπραβο μας!!! :icon bow:

Αλλήλων καταφρονούντες αλλήλοις αρεσκεύονται και αλλήλων υπερέχειν θέλοντες, αλλήλοις υποκατακλίνονται.

More
24 Nov 2009 18:08 #65535 by Μάνος Γρυπάρης
Τα forums "C&C" και "Age of Empires" σβήστηκαν και τα topics μεταφέρθηκαν στο "Αλλα Strategy Games".
H Ensemble Studios, προγραμματιστικη ομαδα του Age of Empires, εχει διαλυθει απο την Microsoft, ενώ το C&C 4 θα ειναι η τελευταια εκδοση της σειρας, οπως ανακοινωσε η EA.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
06 Dec 2009 13:47 #66395 by Γιώργος Σουβατζίδης
Αρχικά είχε βελτιωθεί αλλά τώρα αργεί πάρα πολύ. Σε εμένα κάνει 4 δευτερόλεπτα περίπου να με μεταφέρει σε κάποιο σύνδεσμο.

Syberia και ξερό ψωμί!

More
06 Dec 2009 13:51 #66396 by GoldString
Εγώ πάλι χρησιμοποιώ chrome και από ότι βλέπω η ταχύτητα χειροτέρεψε κατά πολύ!!! :cry: :cry: