Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword
×
Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Project Cars 3

  • Manos
  • Manos's Avatar Topic Author
  • Away
  • Αρχισυντάκτης
  • Αρχισυντάκτης
  • Για ανταλλαγή απόψεων το ιδανικό μέρος είναι το forum του GameWorld.gr!
More
02 Jan 2019 13:25 #222165 by Manos
Manos created the topic: Project Cars 3
Ο Ian Bell, ιδρυτής της Slightly Mad Studios, δήλωσε ότι το Project Cars 3 θα είναι περισσότερο "ένας πνευματικός διάδοχος του Need for Speed: Shift".

Το NFS Shift είχε μια διαφοροποίηση από τα κλασικά Need for Speed, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στο Simulation Racing, ενώ είχε κυκλοφορήσει και το Shift 2: Unleashed. Η Slightly Mad Studios συνέχισε με την σειρά Project Cars, αλλά τώρα απ' ότι φαίνεται θέλει να συνεχίσει στη λογική των Need for Speed: SHift.

Ο Bell δήλωσε στο GTPlanet ότι το Project Cars 3 θα είναι πιο διασκεδαστικό. "Το Project Cars 2 είχε μεγάλη ποικιλία και ατελείωτα θέματα με το balancing. Πήραμε το μάθημά μας και παρότι δεν σκοπεύουμε να μειώσουμε το περιεχόμενο του Project Cars 3, ξέρουμε τι πρέπει να φτιάξουμε και που πήραμε αποφάσεις στο game design που δεν ήταν -ας πούμε- άριστες. Το Project Cars 3 θα είναι περισσότερο πνευματικός διάδοχος του Need for Speed: Shift αλλά με το Simulation στοιχείο που όλοι εκτιμούν. Ωστόσο, θα εστιάσει περισσότερο στη διασκέδαση".

Στόχος της Slightly Mad στην ανάπτυξη του Project Cars 3 είναι να επανέλθει σε ορισμένες βασικές αρχές των games. Το ότι η νέα έκδοση δεν θα έχει και τόσο σοβαρό ύφος αλλά θα είναι πιο διασκεδαστική είναι κάτι που σίγουρα θα εκτιμήσει ο περισσότερος κόσμος."Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: Parouakiszax
Time to create page: 0.525 seconds
Notification