Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Nintendo 64

13 Apr 2023 00:59 #270651 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Nintendo 64
Ο συνιδρυτής της Rare παρουσίασε υλικό από το ακυρωμένο Dream για το Nintendo 64




Θα ήταν το πρώτο RPG της Βρετανικής εταιρείας.

Ο συνιδρυτής της Rare, Tim Stamper, παρουσίασε υλικό από το ακυρωμένο Dream για το Nintendo 64.

Το Dream είχε ανακοινωθεί το 1995 και θα ήταν το πρώτο RPG της Rare. Πρωταγωνιστής θα ήταν ο Edson, ένα νεαρό αγόρι, ο οποίος θα ζούσε παραμυθένιες περιπέτειες για να αντιμετωπίσει τον κακό πειρατή Captain Blackeye και το πλήρωμά του.


This version was probably for the Nintendo Shoshinkai show 1996 #intimsworld #n64 #Nintendo #Dream #Pirates #TREASURE pic.twitter.com/HRm6eOfV4x

— Tim Stamper (@InTimsWorld) April 9, 2023

Το αρχικό σχέδιο ήταν το Dream να κυκλοφορήσει στο SNES, όμως τελικά η ανάπτυξη μεταφέρθηκε στο Nintendo 64. Τελικά όμως τα τεχνικά θέματα προκάλεσαν αρκετές αλλαγές στη δομή όπως η αλλαγή του Edson για τον νέο πρωταγωνιστή Banjo και η αφαίρεση των RPG στοιχείων για χάρη ενός πιο απλού Platform στο στυλ του Donkey Kong.



Μετά την κυκλοφορία του Super Mario 64, το Dream ακυρώθηκε εντελώς, καθώς η Rare αποφάσισε να κυκλοφορήσει το δικός της 3D Platform, Banjo Kazooie. Ο Stamper έδειξε στο Twitter υλικό από το Dream, το οποίο σύμφωνα με τον ίδιο προοριζόταν για το event Nintendo Shoshinkai.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 Oct 2023 09:53 #273108 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Nintendo 64
Σπάνιο Nintendo 64 controller αξίας 1150 ευρώ




Πουλήθηκε τόσο λόγω της σπανιότητάς του.

Ένα σπάνιο χειριστήριο Nintendo 64  πωλείται στην τιμή των 1.000 λιρών (1.150 ευρώ) από τον ιδιοκτήτη του που το βρήκε στη σοφίτα του. Του το είχαν κάνει δώρο όταν έγινε 14 χρονών.

Αυτό το Foxdata N64 controller, είναι ένα από τα τέσσερα διαφορετικά σχέδια που είχε κυκλοφορήσει η Foxdata στα τέλη της δεκαετίας του '90. Τα άλλα σχέδια ήταν τα Desert Storm, το Red Rain, το Purple Forest και το Chrome Leopard.

Ο ιδιοκτήτης αυτού του χειριστηρίου, ο Liam Clousdale, είπε ότι ζήτησε το συγκεκριμένο μοντέλο χειριστηρίου για να πηγαίνει σπίτι των φίλων του και να παίζει διότι ο καθένας είχε το δικό του ξεχωριστό χειριστήριο για να αποφεύγεται το μπέρδεμα. Ο Clousdale δήλωσε επίσης: «Τα συγκεκριμένα χειριστήρια της Foxdata ήταν εκπληκτικά γιατί ήταν ναι μεν αυθεντικά αλλά είχαν πάνω τους και διαφορετικούς σχεδιασμούς». Πρόσθεσε επίσης: «Το χρησιμοποίησα αρκετά και ήταν εκπληκτικό που είχα αυτό το τρομερό χειριστήριο. Αν και πλέον έχει περάσει αρκετός καιρός από το Ν64, ακόμα ασχολούμαι ενεργά με τα video games».

 «Ένας από τους φίλους μου είπε ότι εντόπισε μία περίπτωση που ένα χειριστήριο από τη Foxdata σειρά πολώθηκε για αρκετά χρήματα και θυμήθηκα και εγώ ότι είχα ένα. Μου το ζήτησε και έτσι το βρήκα σε μία γωνιά του σπιτιού που ήταν καταχωνιασμένο . Στη συνέχεια επικοινώνησε με έναν οίκο δημοπρασιών όπου είχα βρεi ένα άρθρο για μία προηγούμενη πώληση που είχαν κάνει σχετιζόμενη με το gaming». Και συνέχισε: « Ήμουν πραγματικά έκπληκτος με την αξία που είχε το παρόν χειριστήριο και χάρηκα που πλέον από μένα πέρασε σε έναν retro συλλέκτη».

Ο επικεφαλής του Hansons' Toys and Video Games David Wilson-Turner είπε ότι: « Αν και οι πληροφορίες είναι περιορισμένες, πιστεύεται ότι η Foxdata κυκλοφόρησε κάπου στα 800 χειριστήρια με τον συγκεκριμένο σχεδιασμό όπου ήταν κάπου στα 200 ανά είδος από τους 4 συγκεκριμένους σχεδιασμούς, οπότε πρέπει να υπάρχουν κάπου γύρω στα 200 χειριστήρια σαν του Liam στον κόσμο»

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification