Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ανταλλάσσω Dead Rising 3, Payday, Terraria, Bionic Commando Pack κλπ. με Games, Keys, κλπ.

More
12 Oct 2014 20:40 - 16 Oct 2014 22:56 #150371 by Αλέξανδρος - Ηλίας Κορίνθιος
Έχω Fallout 3 - Broken Steel, Fallout 3 - The Pitt και Fallout 3 - Point Lookout, αλλά μόνο στην Γερμανική γλώσσα. Επίσης έχω τα //N.P.P.D. RUSH//- The milk of Ultraviolet, PAYDAY The Heist, The Bionic Commando Pack και Terraria steam gifts, όπως και δύο steam keys για το Dead Rising 3 και desura key για το Sanctuary RPG. Δέχομαι οποιεσδήποτε λογικές ανταλλαγές (με games, keys, paypal ή οτιδήποτε γενικά). Aν μου δώσετε παιχνίδι παρόμοιας τιμής με το Dead Rising 3 (απλά πρέπει να θέλω το παιχνίδι που θα μου δώσετε ως αντάλλαγμα, όπως π.χ. το Dying Light), θα σας δώσω και δύο games επιπλέον. Όποιος πάρει το πρώτο Dead Rising 3 key, θα έχει έκπτωση σε σύγκριση με αυτόν που θα πάρει το δεύτερο. Τα steam keys θα ανταλλαχθούν/πωληθούν μέσω οποιουδήποτε admin τού site αυτού, για να μη νομίσετε ότι θα σας εξαπατήσω. Αν, για οποιοδήποτε λόγο, το key που θα σας δώσω είναι duplicate, προφανώς δε θα γίνει η ανταλλαγή, θα επικοινωνήσω με το site που πήρα το key, και θα επαναληφθεί η ανταλλαγή όταν μου στείλουνε λειτουργικό key (αλλά μην ανησυχείτε, το site που τα πήρα είναι πολύ καλό και δε θα είναι duplicate τα keys λογικά). Για οτιδήποτε πάρετε από μένα, θα σας δώσω εκπτωτικά κουπόνια για steam games, steam cards από παιχνίδια, ακόμα και steam games, ανάλογα με το μέγεθος της αγοράς που κάνατε από μένα. Αν οποιοσδήποτε θέλει τις αποδείξεις της αγοράς που παρέλαβα από τα steam keys τού Dead Rising 3, πολύ ευχαρίστως να επισυνάψω τα screenshots τους. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Περιμένω εναγωνίως τις προσφορές σας.
Last edit: 16 Oct 2014 22:56 by Αλέξανδρος - Ηλίας Κορίνθιος.
The topic has been locked.
More
12 Oct 2014 20:57 #150372 by Αλέξανδρος - Ηλίας Κορίνθιος
Οι τιμές κυμαίνονται, οπότε απλά ρωτήστε με για ποιο game ενδιαφέρεστε και θα σας πω την ανάλογη τιμή (αν πάρετε πάνω από ένα game, θα υπάρχει και έκπτωση).
More
16 Oct 2014 05:00 #150468 by Αλέξανδρος - Ηλίας Κορίνθιος
Πωλήθηκαν και τα 2 Dead Rising 3 keys για το Dying Light. Περιμένω τις προσφορές σας για τα υπόλοιπα παιχνίδια.
More
25 Oct 2014 01:11 #150779 by Αλέξανδρος - Ηλίας Κορίνθιος
Πωλήθηκε και το The Bionic Commando Pack, αλλά τώρα έχω το Dark Souls PTDE. Όποιος ενδιαφέρεται, να κάνει ένα σχόλιο.
More
26 Oct 2014 11:28 #150892 by Donnie Darko
Πως φεύγουν τόσο γρήγορα; Είσαι περίζητητος Homer Simpson :P :P :P

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)
ΥΓ:Έχω μόνο Facebook,skype,twitter,youtube :)
More
26 Oct 2014 13:59 #150916 by Αλέξανδρος - Ηλίας Κορίνθιος
Χαχαχα. :P Τα έχω ανεβάσει και σε κάτι ξένα sites που κάνουν trades και έχουν πολύ κόσμο εκεί.
More
03 Nov 2014 03:00 #151528 by Αλέξανδρος - Ηλίας Κορίνθιος
Έχουν μείνει τα Fallout 3 - Broken Steel, Fallout 3 - The Pitt και Fallout 3 - Point Lookout, αλλά μόνο στην Γερμανική γλώσσα, όπως και επίσης τα //N.P.P.D. RUSH//- The milk of Ultraviolet, Payday 2 και Payday The Heist steam gifts. Ενημερώστε με, αν ενδιαφέρεστε.
More
04 Nov 2014 22:58 #151590 by Αλέξανδρος - Ηλίας Κορίνθιος
Προστέθηκε το Shadow Warrior στη λίστα. Πωλήθηκε το Payday 2.