Γιάννης Πετρόπουλος απάντησε στο θέμα 'Game of the Year 2022' στο φόρουμ. 1 year ago

Αναμεσα στα εμφανη μεγαθηρια GOW: Ragnarok και Elden Ring που θα παρουν τις περισσοτερες ψηφους του κοινου εγω επιλεγω Horizon Forbidden West.

Πολλοι δεν το εχουν παιξει καν, πολλοι το επαιξαν χωρις να ξερουν την τρομερη ιστορια απο το 1ο και σου λενε απλα ενα παιχνιδι με καλα γραφικα που σκοτωνεις ρομποτ δεινοσαυρους. Ολοι αυτοι εχουν αγνοια πως και για ποιο λογο ειναι ο κοσμος οπως ειναι, δεν ειναι κοσμος φαντασιας απλα, ειναι post apocalyptic κοσμος στο μελλον. Δεν λεω περισσοτερα spoilers για να μην το χαλασω σε οσους το παιξουν.

υ.γ. θυμαμαι οταν ολοι με κλειστα τα ματια διναν το βραβειο game of the year στο TLOU 2 εγω τους ελεγα για το διαμαντακι Ghost of Tsushima, χαιρομαι που στην πορεια το ανακαλυψαν και το προτεινουν πολλοι πλεον, το ιδιο θα συμβει και με τα Horizon, καθως ειναι καλοφτιαγμενα, με εξαιρετικος συστημα μαχης και κινησης + την ελευθερια του ανοικτου κοσμου, οχι να σε εμποδιζει ενα κουτσουρο να περασεις το δρομο... ειδικα οταν εχεις σκοτωσει "θεους" και "δαιμονες" πριν λιγο...


Δωρο θα ηθελα ενα απο τα ποντικια της Logitech, αν πρεπει να αναφερω καποιο συγκεκριμενα θα ελεγα το "Logitech G502 X LIGHTSPEED"

 

Διαβάστε περισσότερα...

Notification