Fallout 76

Hot
Fallout 76

Fallout 76

Προσθήκη voice και text chat. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 30/5/18] Η Bethesda παρουσίασε ένα teaser τρέιλερ για το νέο Fallout, το οποίο θα έχει την ονομασία Fallout 76. Δυστυχώς δεν δόθηκαν περισσότερες πληροφορίες, η εκδότρια εταιρεία όμως ζήτησε να κάνουμε υπομονή έως την E3 2018.

Από το όνομα του νέου Fallout, φαίνεται πως τα γεγονότα του θα λαμβάνουν χώρα μέσα στο Vault 76. Σύμφωνα με το lore, το Vault 76 διαθέτει 500 κατοίκους, ξεκίνησε να χτίζεται το έτος 2065 και είχε προγραμματιστεί να ανοίξει 20 χρόνια μετά τον πυρηνικό πόλεμο. Το Vault 76 αναφέρεται στα Fallout 3 και Fallout 4. Μένει να δούμε εάν τελικά όλο το game θα διαδραματίζεται εντός του Vault 76 ή απλά θα δούμε πρωταγωνιστές μέσα από αυτό.

Δείτε το teaser τρέιλερ παρακάτω:

Το Fallout 76 αναπτύσσεται από την Bethesda Game Studios και ενώ δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα το δούμε, μια σκηνή δείχνει την ημερομηνία 27 Οκτωβρίου 2102. Ίσως λοιπόν κυκλοφορήσει στις 27 Οκτωβρίου. Θυμίζουμε ότι το Fallout 3 είχε κυκλοφορήσει στις 30 Οκτωβρίου στην Ευρώπη (28 του μήνα στην Αμερική), ενώ το Fallout 4 στις 10 Νοεμβρίου.

Μιλώντας για ημερομηνίες, λέγεται ότι τα γεγονότα του παιχνιδιού θα λαμβάνουν χώρα (έστω εν μέρει) το έτος 2102. Τα αντίστοιχα γεγονότα του πρώτου Fallout διαδραματίζονταν το 2161, του Fallout 2 το 2241, του Fallout 3 το 2277, ενώ των New Vegas και Fallout 4 το 2281 και 2287 αντίστοιχα. Καταλαβαίνουμε λοιπόν ότι μάλλον έχουμε να κάνουμε με ένα prequel. Τέλος, το τραγούδι που παίζει κατά την διάρκεια του τρέιλερ είναι το “Country Roads” από τον John Denver με τους στίχους να αναφέρουν την Δυτική Βιρτζίνια. Ίσως η Bethesda μας κάνει με αυτό τον τρόπο tease για το μέρος όπου θα λαμβάνουν χώρα τα γεγονότα.

[UPDATE: 6/6//18 - Co-op με χτίσιμο βάσης και διαφήμιση για την E3 2018]
Ένας χρήστης του 4chan ισχυρίζεται ότι έχει στα χέρια του πληροφορίες για το Fallout 76 από έμπιστη πηγή εντός της Bethesda.

Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι το Fallout 76 θα είναι ένα open-world co-op RPG με στοιχεία από MMO, όπου θα μπορείτε να συλλέξετε resources και να χτίσετε βάσεις με άλλους παίκτες. Η πηγή αναφέρει ότι η Bethesda δίνει μεγάλο βάρος σε αυτά τα δύο στοιχεία, παρόλα αυτά το gameplay δεν θα είναι ίδιο με αυτό του Rust.

Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει έξι factions, τα τρία από τα οποία έχουμε συναντήσει ξανά σε προηγούμενα Fallout. Θα βασίζεται σε βελτιωμένη έκδοση της Creation Engine, ενώ αναφέρεται ότι το Fallout 76 θα βάλει τις βάσεις για το Fallout 5 το οποίο βρίσκεται ήδη στα σκαριά από την Bethesda. Τέλος, λέγεται πως θα διατεθεί και ένα companion app για κινητά.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η Bethesda δίνει τεράστια προσοχή στο Fallout 76 και το θεωρεί ως ένα πολύ σημαντικό game και όχι απλά ένα spinoff, αν κρίνουμε και από την τεράστια διαφήμιση που έστησε σε ξενοδοχείο του Λος Άντζελες για την προώθηση του παιχνιδιού λόγω της E3 2018. Σε έναν από τους τρεις τοίχους διαβάζουμε την πρόταση “Our Future Begins”, με την λέξη “our” να υποδεικνύει ίσως την multiplayer φύση του παιχνιδιού.

[UPDATE 2: 10/6/18 - Παρουσίαση στην E3 2018] Κατά την διάρκεια της E3 2018, η Bethesda παρουσίασε το πρώτο βίντεο του Fallout 76.

Το επερχόμενο RPG θα αποτελέσει prequel όλης της σειράς και θα είναι τέσσερις φορές μεγαλύτερο από το Fallout 4. Θα διεξάγεται στην West Virginia.

[UPDATE 3: 26/6/18 - Το δεύτερο βίντεο της West Virginia] Δείτε το δεύτερο βίντεο που παρουσίασε η Bethesda στην E3 2018 για την West Virginia.

Προσοχή ωστόσο, διότι δεν αποτελεί gameplay video όπως δηλώνει ο τίτλος του.

[UPDATE 4: 7/8/18 - Δεν θα κυκλοφορήσει στο Steam] Στα διαφημιστικά του Fallout 76 δεν διακρίνεται το λογότυπο του Steam, αλλά το γενικό των PC games.

Με αφορμή την παρατήρηση αυτή, το PCGamer έθεσε ερώτημα στην Bethesda για το αν θα κυκλοφορήσει για τα PC εκτός της πλατφόρμας (όλα τα προηγούμενα games της σειράς κυκλοφορούν στο Steam). Η απάντηση της εταιρείας ήταν ότι όντως ούτε η beta ούτε η τελική έκδοση του Fallout 76 για τα PC δεν θα κυκλοφορήσουν στο Steam, αλλά μέσω του bethesda.net. Βέβαια αυτό δεν αποκλείει το ενδεχόμενο για μελλοντική προσθήκη στο Steam, όπως έγινε με το Fallout Shelter. 

[UPDATE 5: 22/8/18 - Δύο νέα τρέιλερ από την Gamescom 2018] Η Bethesda μας έδωσε δύο νέα και άκρως διασκεδαστικά τρείλερ για το Fallout 76 κατά τη διάρκεια της Gamescom 2018. Απολαύστε τα:

[UPDATE 6: 5/9/18 - Νέο τρέιλερ] Συνεχίζοντας στο ίδιο μοτίβο από την Gamescom, η Bethesda μας έδωσε ένα νέο χιουμοριστικό τρέιλερ για το Fallout 76 με το ανθρωπιστικό μήνυμα ''Ρίξτε πυρηνικά για την ειρήνη''. Απολαύστε το:

[UPDATE 7: 5/10/18 - Άφθονο περιεχόμενο την ερχόμενη εβδομάδα] Η Bethesda ετοιμάζει πολλές ανακοινώσεις για το Fallout 76 τις επόμενες μέρες.

Πολλοί είναι αυτοί που περιμένουν με ανυπομονησία το νέο Fallout και η κυκλοφορία του πλησιάζει. Παρόλα αυτά η Bethesda κινείται αρκετά ήσυχα, δίχως να αποκαλύπτει πολλές πληροφορίες για το επερχόμενο FPS. Έτσι, είναι αρκετοί οι fans που παραπονιούνται σε αυτήν, εξού και το post στο Twitter από τον Pete Hines, υπεύθυνο marketing στην εταιρεία, που υποστήριξε πως την ερχόμενη εβδομάδα θα δούμε άφθονο περιεχόμενο από το Fallout 76.

Συγκεκριμένα έγραψε: “Ξέρω πως αρκετοί ρωτάτε για το gameplay. Μπορώ να σας επιβεβαιώσω πως θα διεξάγουμε ένα event σύντομα. Και θα επιτρέψουμε σε πολλούς ανθρώπους να τραβήξουν μερικές ώρες από το gameplay και ότι άλλο θέλουν να κάνουν. Επομένως, σύντομα θα έχετε εκατοντάδες (!!!) ώρες από το gameplay για να παρακολουθήσετε”.

[UPDATE 8: 29/10/18 - Live-action τρέιλερ] Η Bethesda δημοσίευσε ένα νέο τρέιλερ για το Fallout 76, αυτή την φορά με πραγματικούς ηθοποιούς. Το βίντεο έχει για μουσική επένδυση το κλασικό κομμάτι "Wouldn't It Be Nice" των Beach Boys και αν και σύντομο σε διάρκεια, είναι αρκετά εντυπωσιακό οπτικά, με έμφαση στο multiplayer και διάφορα τέρατα, με πρώτο και καλύτερο έναν γιγάντιο, μεταλλαγμένο βραδύποδα.

Δείτε το βίντεο:

 

[UPDATE 9: 8/11/18 - Προσθήκη voice και text chat] Η Bethesda δήλωσε ότι σκέφτεται να προσθέσει voice και text chat στο Fallout 76 για να μπορούν οι παίκτες να μιλήσουν μεταξύ τους online.

Θα υπάρξει υποστήριξη για ultrawide οθόνες, αύξηση στο όριο του stash για το loot σας και επιλογή για voice chat μέσω push-to-talk. Η Bethesda ομολόγησε το text chat στο PC Gamer.

Το Fallout 76 θα κυκλοφορήσει στις 14 Νοεμβρίου για PC, PS4 και Xbox One.

Δείτε τα gameplay videos του Fallout 76 και πληροφορίες για την beta και συζητήστε για το Fallout 76 στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 BigGreekGamer (Level 31) 07/06/2018 10:31
Απορώ γιατί δεν το βγάζουν Fallout 5. Είναι κάποιου είδους telemarketing? xD
Τέλος πάντων, ας ελπίζουμε πως θα είναι μια δυνατή κυκλοφορία .
#2 akiszax (Level 21) 22/08/2018 17:13
Δεν βλέπω και κάποιες τρομερές διαφορές, προφανώς καποιο διαφορετικό story θα υπάρχει.
#3 akiszax (Level 21) 09/11/2018 11:39
Παντού υπάρχει πλέον το voice chat !!
Notification