Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Manchester City

More
08 Feb 2006 15:21 #8620 by Dimitris
Replied by Dimitris on topic Manchester City
Alitheia,Mano,mipws xereis,gia na systathei club Agglikhs omadas,thelei k tin egrish tou syllogou?epeidh kati tetoio exw akousei

Flory-Flory Man United

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Feb 2006 19:58 - 18 Sep 2006 19:10 #9355 by Tasos Georgos
Replied by Tasos Georgos on topic Manchester City
Εδώ και λίγο καιρό μαζί με τον Γιάννη τον Καραλή έχουμε αρχίσει κάποια βήματα με σκοπό την ίδρυση μιάς λέσχης που θα αποτελείται απο φίλους της Manchester City. Όποιος ενδιαφέρεται θα ήθελα να μου στείλει Private Message το ονοματεπώνυμο, κινητο και σταθερό τηλέφωνο και ηλικία

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Last edit: 18 Sep 2006 19:10 by Tasos Georgos.

More
14 Mar 2006 22:45 #10012 by Μάνος Γρυπάρης
Η μπορεί να του στείλει e-mail στο: tg_mnd@yahoo.gr
Ρε Τάσο στην τελευταία photo είσαι ίδιος ο Σαμαράς ρε μπαγάσα!!!

Λοιπόν, προχθές ο Γιάννης ο Καραλής το ανακοίνωσε και στην εκπομπή του, ότι ο Σαμαράς θα είναι επίτημος πρόεδρος της λέσχης μας! Ο Καραλής ανέλαβε το "ψήσιμο" και είναι τιμή μας! Αυτό ομολογουμένως είναι σπάνιο φαινόμενο. Δηλαδή παίκτης να είναι ταυτόχρονα και επίτημος πρόεδρος λέσχης!

Συνέντευξη του νεαρού άσσου θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε και σε προσεχές Computer Games One.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
16 Sep 2006 20:40 #19580 by Tasos Georgos
Η Λέσχη λοιπόν άνοιξε και λειτουργεί κανονικά, σε έναν πολύ ωραίο χώρο στο

More
28 Sep 2006 19:51 #20241 by Tasos Georgos
Με αιολική ενέργεια θα τροφοδοτείται σε λίγο καιρό το City of Manchester Stadium.Μια τουρμπίνα που θα έχει συνολικό ύψος 120 μέτρα, και θα καλύπτει κατά 100% τις ανάγκες του γηπέδου θα κατασκευαστεί στη δυτική μεριά του γηπέδου. Πρόκειτε για μια παγκόσμια καινοτομία καθώς θα είναι το μοναδικό γήπεδο στον κόσμο που θα λειτουργεί με εναλλακτική μορφή ενέργειας. Και στην Ελλάδα τα μόνα κaτάλληλα γήπεδα για Champion's League είναι 2.

More
02 Dec 2006 23:51 #23134 by Tasos Georgos
Για όποιον ενδιαφέρεται, η Λέσχη εξασφάλισε εμφανίσεις της Manchester City μόνο με 60 € την ώρα που το site της ομάδας την πουλάει 60 λίρες + 15 λίρες μεταφορικά. Όποιος ενδιαφέρεται, ας μου στείλει ένα pm.

More
24 Jun 2007 03:07 #33751 by Μάνος Γρυπάρης
Ο Σιναβάτρα υπόσχεται μια νέα εποχή στη Μάντσεστερ Σίτι

Το διοικητικό συμβούλιο της Μάντσετσερ Σίτι δεν θα μπορούσε να αρνηθεί τη δελεαστικότατη πρόταση του Θακσίν Σιναβάτρα για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του συλλόγου και από την Πέμπτη οι "πολίτες" έγιναν η όγδοη ομάδα της Πρέμιερσιπ που περνά στα χέρια ξένου επενδυτή.

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ταϋλάνδης κατέθεσε την επίσημη πρότασή του η οποία έφτασε τα 121,5 εκατομμύρια ευρώ και η ανταπόκριση του Δ.Σ. του συλλόγου ήταν άμεση και θετική: "Αυτή η προσφορά μας δίνει τη σπουδαία ευκαιρία να φέρουμε τη Μάντσεστερ Σίτι σε άλλο επίπεδο και αυτή η ανάπτυξη να μεταφερθεί και εντός αγωνιστικού χώρου για την οποία πασχίζουμε εδώ και αρκετό καιρό", δήλωσε ο πρόεδρος του συλλόγου, Τζον Γουόρντλ.

Από την πλευρά του ο Σιναβάτρα τόνισε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που το διοικητικό συμβούλιο της Μάντσεστερ Σίτι έκανε αποδεκτή την πρότασή μου και ανυπομονώ να συνεχίσω την εξαιρετική δουλειά του Τζον Γουόρντλ και της ομάδας του. Συμμετέχουμε με αποφασιστικότητα στην προσπάθεια να επιστρέψει ο σύλλογος στη σωστή του θέση, στο υψηλότερο επίπεδο ανταγωνισμού τόσο στην Πρέμιερ Λιγκ όσο και στο ευρωπαϊκό στερέωμα".

Η Σίτι έγινε έτσι η όγδοη ομάδα της Πρέμιερσιπ που καταλήγει...σε ξένα χέρια μετά τις: Αστον Βίλα, Τσέλσι, Φούλαμ, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πόρτσμουθ και Γουέστ Χαμ.

www.contra.gr/Soccer/England/Pre ... 57956.html

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
24 Jun 2007 11:30 #33759 by Μάνος Αλιμπέρτης
www.sportime.gr/football_inside . ... e_id=52657

Πιστεύω οτι ταιριάζει καλύτερα εδωπέρα...Πέρα απο τον Ολυμπιακό και ο ΠΑΟ φαίνεται να ενδιαφέρεται για τον Σαμαρά...Ετσι λέει τουλάχιστον το δημοσιεύμα.Να δώσει ο Τζίγγερ τόσα πολλά €€ για να αγοράσει μονο το παίκτη δεν υπάρχει περίπτωση!

Everything that has a beginning has an end...

More
29 Jun 2007 08:45 #34129 by Pantelis
Replied by Pantelis on topic Manchester City
TMND δεv θα χαίρεσαι και πολύ το Σαμαρά με τα χρώματα της ομάδας τώρα που την αναλαμβάνει ο απατεώνας ο Ericsson!!Και γενικά δεν πολυπιστεύω πως θα κάνει και πολλά από δω και πέρα η αγαπημένη σου ομάδα. Το παλικάρι έχει μαύρα μεσάνυχτα από προπονητηκή κατά την ταπεινή μου άποψη.

More
16 Jul 2007 18:22 #35357 by Tasos Georgos

ArkantosGR\ wrote: TMND δεv θα χαίρεσαι και πολύ το Σαμαρά με τα χρώματα της ομάδας τώρα που την αναλαμβάνει ο απατεώνας ο Ericsson!!Και γενικά δεν πολυπιστεύω πως θα κάνει και πολλά από δω και πέρα η αγαπημένη σου ομάδα. Το παλικάρι έχει μαύρα μεσάνυχτα από προπονητηκή κατά την ταπεινή μου άποψη.  :lol:

Εσύ γιατί δεν έστειλες βιογραφικό στην ομάδα όταν έψαχναν νέο προπονητή ;;;
Πίστεψέ με όμως, σίγουρα θα είναι καλύτερος από τον προηγούμενο...