Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

ΑΕΚ 2008/2009

More
17 Jul 2008 19:06 #44927 by Μάνος Αλιμπέρτης
Σ' αυτο εδω το topic μπορούμε να συζητάμε οτιδήποτε αφορα την ΑΕΚ της νέας περιοδου.

Ως τώρα έχουν ερθει: Γκέντσογλου, Κουτρουμάνος, Μαϊστόροβιτς, Μπαρμπούδης, Μπερνς, Ντιούφ, Παληγιώργος, Ρίκκα, Σάχα, Σκόκο, Φυσέκης, Χετεμάι, Χρόνης

Και έχουν φύγει:Ασκάρατε, Καλόν, Λυμπερόπουλος, Μανού, Μορέτο, Μπούρμπος, Παππάς, Σέζαρ, Σορεντίνο, Τόζερ

Επίσης έχουμε και τον Γιώργο Δώνη να αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας  και διοικητικές εξελίξεις που αν μην τι άλλο έχουν φέρει μία ψιλοαναταραχή για το τι μέλλει γενεσθαι...

Everything that has a beginning has an end...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Aug 2008 22:32 #46583 by Μάνος Γρυπάρης

Μετά το έγκλημα στην Αθήνα, ήρθε η τιμωρία στη Λευκωσία. Η Ομόνοια δεν επέτρεψε στην ΑΕΚ να ανατρέψει το 0-1 του ΟΑΚΑ και με την ισοπαλία 2-2 στο κατάμεστο "ΓΣΠ" προκρίθηκε στον α' γύρο του Κυπέλλου UEFA, συμπληρώνοντας ιδανικά την Ανόρθωση.
Αθλητικό στοίχημαΑθλητικό στοίχημα 100% Bonus Εγγραφής!
Η Ένωση δεν έπεισε ότι διαθέτει τα απαραίτητα εκείνα στοιχεία που θα την μετατρέψουν σε φαβορί για πρόκριση έναντι της κυπριακής ομάδας. Μπορεί ο Γιώργος Δώνης να παρέταξε μια ενδεκάδα με... κλάση, χρησιμοποιώντας τους Κυργιάκο (δίπλα στο Μαϊστόροβιτς) και Μπασινά (στην τριάδα των χαφ) από την αρχή, το αποτέλεσμα ωστόσο ήταν παρόμοιο με αυτό προ δύο εβδομάδων στο ΟΑΚΑ.

Ήδη στο 11' οι γηπεδούχοι είχαν πάρει προβάδισμα στο σκορ, τοποθετώντας τις βάσεις. Μετά από αδράνεια στην "κιτρινόμαυρη" άμυνα, ο Ντούρο βρέθηκε αμαρκάριστος στο ύψος της μεγάλης περιοχής και με άψογο πλασέ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνιά του Σάχα. Ο ίδιος παίκτης μάλιστα στάθηκε άτυχος, όταν το σουτ-φάουλ που επιχείρησε στο 13' σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι (ελαφριά αλλά καίρια παρέμβαση του Σάχα).

Το φιλμ του αγώνα

11ο λεπτό: ΓΚΟΛ! Το 1-0 για την Ομόνοια με τεχνικό πλασέ του Ντούρο. Αδράνησε η άμυνα της ΑΕΚ.

13ο λεπτό: Εκτέλεση φάουλ του Ντούρο, ο Σάχα ακούμπησε ελάχιστα την μπάλα και την έστειλε στο οριζόντιο δοκάρι.

16ο λεπτό: ΓΚΟΛ! Η ΑΕΚ ισοφάρισε (1-1) με κεφαλιά του Μπλάνκο μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπασινά.

41ο λεπτό: Καλό σουτ του Σκόκο, στην αγκαλιά του Γεωργαλλίδη η μπάλα.

44ο λεπτό: Χτύπημα φάουλ του Χαραλάμπους, σταθερά ο Σάχα.

57ο λεπτό: Η κεφαλιά του Σκόκο δεν ανησύχησε τον Γιωργαλλίδη.

58ο λεπτό: Αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Σκόκο.

70ο λεπτό: ΓΚΟΛ! Το 2-1 από την Ομόνοια με δράστη και πάλι τον Ντούρο.

78ο λεπτό: Ο Μπλάνκο σούταρε άουτ από καλή θέση.

89ο λεπτό: ΓΚΟΛ! Ο Μιχάλης Παυλής ισοφάρισε 2-2 με σουτ-βολίδα.

91ο λεπτό: Απευθείας κόκκινη κάρτα για τον Χουανφράν.

Η ΑΕΚ απάντησε άμεσα, στο 16' με εύστοχη κεφαλιά του Μπλάνκο μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπασινά, αλλά δεν είχε την, ψυχική κυρίως, δύναμη να πετύχει την πλήρη ανατροπή. Η Ομόνοια "παγώνοντας" το ρυθμό κατάφερε να περιορίσει το παιχνίδι στο χώρο του κέντρου και να το φέρει στα μέτρα της. Ανάγκασε μάλιστα την Ένωση, στο πρώτο μέρος να ολοκληρώσει μόνο δύο επιθετικές προσπάθειες.

Τα χειρότερα, βέβαια, για την ομάδα του Γιώργου Δώνη ήρθαν στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου, όταν στο 58' ο Νάτσο Σκόκο αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα (για "θέατρο" που δεν έκανε) και έφυγε πολύ πρόωρα για τα αποδυτήρια. Η αποβολή του Αργεντινού αποδείχθηκε καταστροφική για κάθε πλάνο του Δώνη, αφού δεν υπήρχε πλέον παίκτης να προκαλέσει ρήγματα. Ο Εντίνιο έχει ταχύτητα, αλλά όχι την ποιότητα του Σκόκο.

Έχοντας υπέρ της την ψυχολογία, η Ομόνοια έκανε τα απολύτως απαραίτητα για να πετύχει. Κράτησε την μπάλα, δεν απειλήθηκε σοβαρά και στο 70ο λεπτό με δράστη τον Ντούρο "χτύπησε" σε καίριο σημείο. Με σουτ και πάλι, ο Αλβανός έστειλε την ΑΕΚ στη... σέντρα. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μεταφορικά, αφού ο χρόνος για αντίδραση ήταν ελάχιστος (είκοσι λεπτά για δύο γκολ).

Ο Μιχάλης Παυλής, με υπέροχο σουτ στο 89ο λεπτό, αύξησε τις ελπίδες και αναπτέρωσε το ηθικό, όμως αυτό δεν έφτανε. Στα λεπτά που ακολούθησαν, η μπάλα δεν έφτασε στην περιοχή του Γεωργαλλίδη, καθώς μεσολάβησε η (υπερβολική) απευθείας κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο Χουανφράν στις καθυστερήσεις. Η ΑΕΚ αποχαιρέτησε πολύ νωρίς τα όνειρα για ευρωπαϊκή διάκριση.

Οι συνθέσεις

Ομόνοια: Γιωργαλλίδης, Ντικουμάνα, Πλετς, Βέντσελ, Χαραλάμπους, Κασέκε, Χριστοφή (66' Οκκάς), Ζλόγκαρ, Κλέιτον (77' Αλωνεύτης), Ντούρο, Καφού (89' Νικουλέσκου)

ΑΕΚ: Σάχα, Ράμος, Κυργιάκος, Μαϊστόροβιτς, Χουανφράν, Ρίκκα (75' Ζορμπάς), Μπασινάς, Καφές (75' Λαγός), Σκόκο, Εντίνιο (79' Παυλής), Μπλάνκο

Contra.gr

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
28 Aug 2008 22:48 #46585 by Νικολής Ασημάκης
Πάει άλλη μια ευκαιρία της Ελλάδος να κάνει κάτι φέτος. Ας ελπίσουμε πως Ολυμπιακός και ΠΑΟ θα κάνουν τίποτα για τη βαθμολογία...

More
13 Sep 2008 21:33 #47030 by Μάνος Αλιμπέρτης
Ενω η ΑΕΚ ετοιμάζεται για το derby με τον ΠΑΟΚ αποφασίστηκε απο τη Διοικηση το πριμ για τη πορεια στο πρωτάθλημα να ειναι ανάλογο των εισπράξων που θα κανει η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Πάρα πολυ καλο μυο ακουγεται γιατι οι παίκτες θα εχουν κίνητρο, εστω και μικρο, για πιο θεαματικο ποδοσφαιρο και καλα αποτελέσματα.

Everything that has a beginning has an end...

More
31 Oct 2008 21:38 #48457 by Μάνος Γρυπάρης
Δώνης: "Ολα θα λυθούν στη δικαιοσύνη"
Στη δικαιοσύνη θα λύσει τις διαφορές του με την ΑΕΛ ο Γιώργος Δώνης. Με δήλωση-απάντηση στην ανακοίνωση των Θεσσαλών την Παρασκευή ο προπονητής της ΑΕΚ μίλησε για υποκρισία και τόνισε με νόημα ότι «όλα τα υπόλοιπα θα λυθούν με αποδείξεις στη δικαιοσύνη».
Αθλητικό στοίχημαΑθλητικό στοίχημα 100% Bonus Εγγραφής!

[align=center] [/align]

"O σεβασμός και η εκτίμηση που έτρεφα και συνεχίζω να τρέφω για την ομάδα της ΑΕΛ παραμένει ανεξάρτητη από τη σχέση μου με τον πρόεδρο αυτής. Γνωρίζει άλλωστε πολύ καλά ότι στη διάρκεια της παρουσίας μου στην ΑΕΛ, ποτέ δεν χρησιμοποίησα την ομάδα ως «προπέτασμα» αλλά τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου και οι ποδοσφαιριστές δείχναμε περισσή υπομονή λειτουργώντας πάντα ενωμένοι στα πολλά προβλήματα που υπήρχαν, χρεώνοντας τελικά όλους εμάς με την ανεπάρκεια του στη διαχείριση της ΠΑΕ.

Η συγγενική σχέση που αναφέρεται παραμένει στη φαντασία του συντάκτη της ανακοίνωσης όπως και τα δήθεν οράματα αλλά και η δήθεν κάλυψη των υποχρεώσεων. Πραγματική είναι μόνο η υποκρισία και εν τέλει η πλήρης εκμετάλλευση μου από ανθρώπους που τίμησα με τη φιλία μου. Όλα τα υπόλοιπα θα λυθούν με αποδείξεις στη δικαιοσύνη".

Contra.gr

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
09 Apr 2009 15:37 #52047 by Μάνος Γρυπάρης
Απείλησε με ξύλο ο Μπάγεβιτς!

Μπορεί η ΑΕΚ να πήρε το 0-0 από τον Πανσερραϊκό και να προκρίθηκε στον τελικό του κυπέλλου, όμως στη συνέντευξη τύπου έγινε το έλα να δεις!

Τελικά οι συνεντεύξεις Τύπου του Ντούσαν Μπάγεβιτς, έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τους αγώνες της ΑΕΚ. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός, ξέσπασε για μία ακόμα φορά κατά δημοσιογράφων από τις Σέρρες, που απείλησε ακόμα και με ξύλο. Μάλιστα αποχωρώντας από τη συνέντευξη-ροντέο του είπε: «Εσείς τώρα τι θέλετε; Να παίξετε ξυλο μαζί μου;», όντας έτοιμος να πιαστεί στα χέρια!

Δημοσιογράφοι-οπαδοί βρέθηκαν στην συνέντευξη Τύπου, οι οποίοι όντας προκλητικοί, έβγαλαν έξω από τα ρούχα του τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Μάλιστα ο Σερβοέλληνας τεχνικός έκανε καταγγελίες για απρεπή αντιμετώπιση κατά της αποστολής και τις δύο φορές που η ομάδα βρέθηκε στην πόλη των Σερρών

Όλος ο διάλογος του Ντούσαν Μπάγεβιτς με τον ρεπόρτερ του Πανσερραϊκού

Δημοσιογράφος: Θεωρείται πως ο Πανσερραϊκός είχε δίκαιη αντιμετώπιση.

Μπάγεβιτς: 50 χιλιάδες τοις εκατό είχε δίκαια αντιμετώπιση

Δημοσιογράφος: Είναι δίκαια η πρόκριση της ΑΕΚ;

Μπάγεβιτς: Ναι, είναι δίκαιη η πρόκριση της ΑΕΚ. Πρέπει να δείτε και τα δυο ματς και όχι μόνο το σημερινό

Δημοσιογράφος; Εμείς είχαμε περισσότερες ευκαιρίες και πιο κλασικές

Μπάγεβιτς: Και εμείς είχαμε ευκαιρίες. Αλλά είσαι δημοσιογράφος εσύ και ρωτάς αυτά τα πράγματα. Είναι ερωτήσεις αυτές; Σε λίγο θα σηκωθείτε να μας χτυπήσετε. Τι θέλετε να παίξουμε ξύλο; Τέτοιο μίσος έχετε απέναντι στην ΑΕΚ. Με τέτοιο μίσος μας περιμένατε;

Στο σημείο αυτό ο Ντούσαν Μπάγεβιτς σηκώθηκε να φύγει. Αλλά ένας άλλος Σερραίος δημοσιογράφος σηκώθηκε όρθιος και του ζήτησε τον λόγο.

Δημοσιογράφος: Όταν μπήκατε, ο κόσμος σας χειροκρότησε. Γιατί δεν γυρίσατε ούτε να τους κοιτάξετε και φύγατε έτσι;

Μπάγεβιτς: Τι είναι αυτά που λέτε;

Δημοσιογράφος: Θα έπρεπε να έχει την ευαισθησία να χαιρετίσετε; Θα πρέπει να σέβεστε

Μπάγεβιτς: Εγώ σας σέβομαι. Είναι ντροπή σας να λέτε τέτοια πράγματα. Θα πρέπει να είστε τυφλοί. Πως θέλετε να συμπεριφερθώ εγώ; Θέλετε να με χτυπήσετε;

Δημοσιογράφος: Εγώ δεν θέλω να σας κτυπήσω;

Μπάγεβιτς: Τότε γιατί σηκώθηκες όρθιος και λες αυτά μ’ αυτό το ύφος;

Πλέον ο τεχνικός της ΑΕΚ ήταν σε έξαλλη κατάσταση και πηγαίνοντας προς τα αποδυτήρια έλεγε

«Είναι ντροπή τους. Έχουμε έρθει δυο μέρες και έρχονται αυτοί στο ξενοδοχείο και μας βρίζουν συνέχεια. Ποιους να χειροκροτήσω; Αυτούς που μας πετάνε πράγματα; Αν χειροκροτούσα, θα μας πετούσαν πράγματα; Δημοσιογράφοι είναι αυτοί. Πείτε μου ποιος είναι αυτός και το όνομα του. Είναι ντροπή να γίνονται αυτά τα πράγματα. Μόνο με την ΑΕΚ γίνονται αυτά. Γιατί έχουν τέτοιο μίσος». Μάλιστα χρειάστηκε αρκετή ώρα προκειμένου ο Μπάγεβιτς να ηρεμήσει και να μπει στο πούλμαν της ομάδας προς…αποχώρηση.

Όσο για το παιχνίδι, ο Σερβοέλληνας τεχνικός, δήλωσε: «Από δική μας πλευρά δεν ήταν καλό παιχνίδι. Κερδίσαμε αυτό που θέλαμε. Και παρόλο που δεν είχαμε καλό παιχνίδι, είχαμε ευκαιρίες για να πετύχουμε γκολ. Σε τέτοια ματς δεν μπορείς να περιμένεις θέαμα. Χρειάζεσαι πρόκριση, χρειάζεσαι άλλα πράγματα.

Μπρος: «Χρειαζόμασταν και τύχη»

Από την πλευρά του ο τεχνικός του Πανσερραϊκού εμφανίστηκε απογοητευμένος από το αποτέλεσμα και τον αποκλεισμό της ομάδας του, εντοπίζοντας το πρόβλημα στην ατυχία και την επιθετική δυστοκία.«Ήταν ένα καλό ματς από πλευράς επιπέδου. Δεν παλέψαμε απλά αλλά παίξαμε και καλά. Σε τέτοια ματς χρειάζεται κανείς και λίγη τύχη. Δυστυχώς δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας. Είχαμε πέντε καλές ευκαιρίες και για ακόμα μια φορά διαπιστώθηκε το πρόβλημα που έχουμε από την αρχή της σεζόν πως δεν μπορούμε να σκοράρουμε. Να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Δικαιούμασταν να κερδίσουμε το σημερινό παιχνίδι. Με λίγη τύχη θα μπορούσαμε να βρεθούμε στον τελικό». Όσο για τον διαιτητή, είπε: «Όταν παίζουμε με μεγάλες ομάδες δεν είναι άμεσα εναντίον μας, αλλά δεν είναι και υπέρ μας.

Εγώ πάντως έχω να πω στην κύρ Ντούσαν ότι δεν χρειάζεται να ανησυχεί, γιατί το καλοκαίρι θα έχει για 3 μήνες την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Να και η απόδειξη από προηγούμενα καλοκαίρια:

[img
[img
[img

(George M. Cohan)