Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ολυμπιακός 2005/2006

More
08 Dec 2005 19:12 #6468 by Kostas Giagias
μετά από χρόνια η ιστορία θα λέει ΟΣΦΠ- ΡΕΑΛ 2-1.

Δεν θα λέει για δεύτερα, ούτε για αδιάφορο παιχνίδι ούτε τίποτα τέτοιο...

I love racing because football and basketball require only one ball...
Hellenic Racing Team

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Dec 2005 19:17 #6469 by Μάνος Γρυπάρης

centroman wrote: kaneis den egrapse gia tin istoriki niki tou olympiakous epi tis real madritis... :cry: :?

Μην τα περιμένετε όλα από τους Mods. Όταν συμβαινει κάποιο γεγονός, διαβάζετε κάτι στο Internet ή το ακούτε στο ραδιόφωνο να το γράφετε στα topics των ομάδων σας ή των διοργανώσεων (Champions League, Α' Εθνική κτλ.).

Ιστορική νίκη στα χαρτιά πάντα. Γιατί η Ρεάλ κατέβηκε με τα δεύτερα. Βέβαια λίγα χρόνια πριν κι εμείς με τα δεύτερα τους είχαμε παίξει και φέραμε Χ στη Λεωφόρο οπότε δεν μπορούμε να πούμε κάτι γι'αυτό. Θυμάμαι και την γκολάρα του Portillo. 10 λεπτά αφού μπήκε αλλαγή τραβάει ένα σουτ από τα 40 μέτρα...και πάρτον μέσα τον Αντωνάκη. Χθες με την Μπριζ έβαλε ένα απίστευτο γκολ, απορώ πως η Ρεάλ αφήνει τέτοιους παίκτες και πάει και ξοδεύει περιουσίες για κάτι Baptista, μόνο και μόνο για να προκαλέσει αίσθηση, να πουλήσει καμιά φανέλα παραπάνω και να αποδυναμώσει βέβαια τους αντιπάλους της στην Ισπανία.

Πάντως για τον Ribo όλοι μιλάνε για τελευταία ευρωπαϊκή εμφάνιση, μέχρι και οι ρεπόρτερ του Ολυμπιακού. Όλοι το έχετε σίγουρο ότι θα φύγει το καλοκαίρι? Εγώ άμα ήμουνα Κόκκαλης θα τον κράταγα άλλον ένα χρόνο, με μειωμένες αποδοχές βέβαια.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
09 Dec 2005 10:03 #6491 by Kostas Giagias
Επειδή τις επιλογές παικτών τις κάνει ο εκάστοτε προπονητής είναι θέμα sollied το αν θέλει τον Ribo και του χρόνου. Οχι του Σωκράτη. Αν ο Ολυμπιακός πάρει 2-3 νέους και ορεξάτους με καλή τεχνική (βλέπε γιάγια - όχι εμένα) το σύστημα κατά την γνώμη μου δεν χωράει και ριβάλντο μέσα....

Hellenic Racing Team

More
04 Jan 2006 19:39 #7233 by Μιχάλης Πλατάρης
Ο Νεος Τουρε λεγεται...ΝΕ!!!

www.sportime.gr/football_inside . ... le_id=2658

Ο Ολυμπιακος εκλεισε τον Marco Ne! Τι σχολια εχετε για αυτον?

More
04 Jan 2006 19:45 #7234 by gary
Replied by gary on topic Ολυμπιακός 2005/2006
katse na ton doume na pezei prota.den nomizo kanenas apo do na ehei parakolouthisei agona tis beveren!borei na sas vgei neos toure kai borei na sas vgei kai neos abonsah!pantos apo plevras ilikias einai poli kali i kinisi pou ekane o olimpiakos.

More
04 Jan 2006 20:49 #7236 by Γιώργος Γκούμας
Pantws an krinei kaneis apo ton Toure (pou einai epilogi tou Solid) den mporei na einai kakos o Ne...8a doume omws, allwste einai kai mikros kai aytos etwn 22,

More
05 Jan 2006 12:40 #7259 by Kostas Giagias
Το σημαντικό για εμένα δεν είναι αν ο ΝΕ μας βγεί ΟΧΙ ή νέος Βερόν, αλλά ότι επιτέλους υπάρχει προγραμματισμός. Επιτέλους γίνεται κίνηση τον Γενάρη που βλέπει την επόμενη χρονιά και όχι την φιέστα του Μαϊου !!!

Αυτό είναι πιστεύω σε μεγάλο βαθμό έργο του Νορβηγού που θέλει να δουλέψει με νέα δεδομένα για την Ελληνική πραγματικότητα. Ισως το καλοκαίρι φύγει ο Τουρέ, ίσως όχι. Αλλά και στις 2 περιπτώσεις κερδισμένος θα είναι ο Ολυμπιακός. Από την μία θα έχουμε δυνατό κέντρο και από την άλλη χρήματα αλλά και αντικαταστάτη αυτού που έφυγε.

Περιμένω και άλλες κινήσεις όπως πώληση νέρι, ενδυνάμωση άμυνας και βέβαια αριστερό ΕΞΤΡΕΜ (οχι χαφ)...

Hellenic Racing Team

More
05 Jan 2006 13:55 #7261 by Μάνος Γρυπάρης
Ο Toure είναι παίκτης που σπάνια βρίσκεις. Κι εδώ είναι πλέον η κρίσιμη στιγμή. Θα πουλήσει ο Κόκκαλης αν του έρθει μια καλή πρόταση (όπως κάνει ο Βαρδινογιάννης) ή θα κρατήσει τον παίκτη για να φτιάξει ομάδα ευρωπαϊκής κλάσης? Αν τον κρατήσει οι μόνες ελλείψεις στην ομάδα θα είναι στόπερ και ακραίοι μπακ. Κι ένα σέντερ-φορ γρήγορο και με καλό σουτ. Μετά μπορείς να σταθείς πολύ καλά και στην Ευρώπη.

Με τα πραγματικά δεδομένα εγώ ούτε για 8 εκατομμύρια Ευρώ θα τον πούλαγα. Δεν ξέρω αν μπορεί να βρεθεί αντίστοιχο χαφ με τόσα χρήματα που να σου παίζει τέτοια μπάλα. Από μακριά όταν βλέπεις κάτι παίκτες τύπου Biscan καλά είναι, όταν όμως έρχονται στην Ελλάδα να παίξουν και τους έχεις χρυσοπληρώσει τραβάς τα μαλλιά σου!

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
05 Jan 2006 14:14 #7264 by Kostas Giagias
Μάνο αν ο νε είναι καλός + ότι κοιτάει και το DMC της Beveren μπορείς με τα 8-10Μ να πάρεις και 2-3 παικτες 1ης γραμμής.

Δεν είναι κακό να λαμβάνεις και χρήματα από τις επενδύσεις σου (το 1.2 να το κάνεις σε 1 χρόνο 10 !!!), αρκεί τα χρήματα να μην μπαίνουν σε τσέπες αλλά σε νέες επενδύσεις.

Hellenic Racing Team

More
07 Jun 2006 16:06 #14372 by ribogio
Φετος βλεπω τον ολυμπιακο αρκετα καλο.Εχει κανει ηδη τις περισσοτερες μεταγραφικες κινησεις απο τον ιανουαριο και αυτο και μονο κατι λεει.Πρωτη