Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Εκτός CL/UEFA/Euro2008 οι ομάδες μας

More
03 Jul 2006 21:32 #16235 by Αντώνης Παπαθανασίου
Με επιστολή της προς την ΕΠΟ, η FIFA ανακοίνωσε ότι αποβάλλει την ΕΠΟ από τους κόλπους της -αποκλείοντας έτσι την Εθνική από το Euro2008 και τις άλλες ελληνικές ομάδες από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις- λόγω της συνεχιζόμενης παρέμβασης της Πολιτείας στις υποθέσεις της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

more info: www.contra.gr/Soccer/Hellas/123444.html

......

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Jul 2006 23:06 #16247 by Μάνος Γρυπάρης
Κόκκινη κάρτα η Ελλαδίτσα μας!

Την αποβολή της Εθνικής Ελλάδος και των Ελληνικών συλλόγων από όλες τις ποδοσφαιρικές διοργανώσεις, εξαιτίας της παρέμβασης της πολιτείας στα της ΕΠΟ, αποφάσισε η Επιτροπή Εκτάκτων Υποθέσεων της FIFA. Στην τιμωρία, η οποία έχει άμεση ισχύ, συμπεριλαμβάνεται και η διοργάνωση διεθνών αγώνων στην Ελλάδα κάτι που σημαίνει ότι αφαιρείται από την Αθήνα η διοργάνωση του τελικού του Champions League. Μοναδική ελπίδα για άρση της απόφασης είναι η τροποποίηση του επίμαχου νομοσχεδίου που θα συζητηθεί από την Τρίτη στη Βουλή. Ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, Γιόζεφ Μπλάτερ, έστειλε επιστολή στον Βασίλη Γκαγκάτση με την οποία του γνωστοποίησε την «ετυμηγορία» της Επιτροπής. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ με αφορμή την απόφαση της FIFA θα δώσει την, Τρίτη στις 12:00, συνέντευξη Τύπου στα γραφεία τής Ομοσπονδίας στο Ελληνικό.

Aναλυτικά το άρθρο και η επιστολή
www.sport-fm.gr/news.jsp;jsessio ... wsID=51101

Η πλευρά της ΕΠΟ υποστηρίζει ότι το deadline ισχύει μέχρι τις 15 Ιουλίου. Ισχύει όντως? Θα προλάβουν να βγάλουν νομοσχέδιο μέχρι τότε? Το πιο πιθανό είναι όμως για φέτος να φάμε αποκλεισμό από Champions League & Uefa. Ας ελπίσουμε όχι κι από το Euro 2008.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
03 Jul 2006 23:15 #16249 by George
Dikio exei i FIFA ti na leme.Egw AEK

Let the World change U and U will be the One that will change the World.
That is WorldOfWarcraft.

More
03 Jul 2006 23:25 #16252 by mitsos
Το κακο ειναι οτι δεν θα γινει ο τελικος του CL στο ΟΑΚΑ.. :?

More
04 Jul 2006 00:07 #16259 by Kleanthis
Στο καλό -για να μη πω στα σκατά-

More
04 Jul 2006 10:27 #16273 by Πέτρος
Παιδιά, έχουμε προθεσμία μέχρι τις 15 του μηνός. Επειδή κανέναν δε συμφέρει η απόφαση αυτή, πιστεύω ότι θα λιώσουν αλλά θα καταφέρουν (ως γνήσιοι Έλληνες) την τελευταία στιγμή να φέρουν τούμπα τα πράγματα και να συμμετάσχουμε στα κύπελλα Ευρώπης και τα προκριματικά του Euro...

More
04 Jul 2006 14:07 #16288 by Antwnhs

PASaris\ wrote: Στο καλό -για να μη πω στα σκατά-  όλοι τους.
Και η Εθνική και οι ομάδες.
Ποτέ δεν έχω δει καλό από κανέναν τους, ως προς τα προσωπικά μου συμφέροντα και ό,τι αυτά συνεπάγονται, οπότε δεν αποβλέπω σε κάτι απ'  αυτές.

Άντε, και ...να μη χαθούμε!  :wink:

Φανταζομαι εχεισ καποια συγγενια με τον ορφανο,καπως ετσι σκεφτεται και εκεινος..
Λογικα 8α προλαβουμε την προθεσμια αλλα και να μην προλαβουμε ισως ειναι για καλο και αυτο..Κρημα παντως στην συμπληρωση 2 χρονων απο το EURO 2004 να γινει τετοιο πραμα,και το αισθανομαι αυτο δεν το λεω για να το πω..

More
04 Jul 2006 18:46 #16299 by Kleanthis
Ω τι λες τώρα...
Συμπληρώθηκαν 2 χρόνια απ'

More
04 Jul 2006 22:56 #16311 by Γρηγόρης Μωυσίδης
Είστε σοβαροί να νομίζετε ότι θα αφήσει ο Bones και ο Vardis να συμβεί κάτι τέτοιο; Ειδικά από τη στιγμή που σχεδιάζουν μεγάλες μεταγραφές.

Μπορεί να μην σκαμπάζω πολλά από τόπι αλλά αν δεν παίζουν οι Ελληνικές ομάδες CHL τον Σεπτέμβρη εμένα να με αφοδεύσετε.

More
05 Jul 2006 13:24 #16328 by Βασίλης
το θέμα δεν είναι αν θα παίζουν ή όχι. Το θέμα είναι η ξεφτίλα. Και για άλλη μια φορά ξεφτιλιστήκαμε. Θα μου πεις, μαθημένο το βουνό στα χιόνια.. Όπως το πάρει κανείς. Εγώ πάντως θέλω πάρα πολύ να αποκλειστούμε για ένα χρόνο απ'την Ευρώπη, καθώς και η εθνική να αποκλειστεί απ'το Euro του 2008. Αν δεν σφίξουν οι κωλοι, σκατό δεν βγαίνει