’κουσα καλά ότι ο ******* ο Βαρδινογιάννης θέλει να φέρει έναν Backe από την Σουηδία και όχι τον Μπάγιεβιτς/ ΜΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ Ε? ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΝΑ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ?
Mia me to post sto lineage pou postares ana kapoios wres sxedon kai sto telos apaitouses na svistei epeidh den sou apantise kaneis(w ipsiste,siggnwmi pou den 3eroume ta panta!), mia pou apantas opou na nai polles fores xwris kanena noima(mallon to topic pou egrapses ligo pio prin gia to pote perneis spathaki analoga me ta post den einai tixaio), mia xthes me to post gia thn Tourkia kai thn E.E. pou do3a to thew kleidwthike(tha thela na sxoliasw alla den tha to kanw!) kai mia twra me ta kantilia edw pera....
San na to exeis parakanei mikre... Den mazeuesai ligo?
Sorry pou feugw off-topix kai den apantaw sto post, alla prwton den eimai panathinaikos, deuteron xalaei h eikona tou forum me auto kai analoga post...
Μετέφερέ το Spiritcrusher ,στο αντίστοιχο topic,αφού ο φίλος δεν έκανε τον κόπο να ποστάρει εκεί που έπρεπε...
Αλλά κι εσύ ρε φίλος συμμαζέψου λίγο,γιατί υπάρχει μεν το σπαθάκι,αλλά υπάρχει και το banάκι..
jimisballjohn, στην επόμενη βρισιά/χαρακτηρισμό/προσβολή φεύγεις από το forum. Εδώ δεν είναι γήπεδο και δεν έχουμε καμία όρεξη να κάνουμε edit μηνύματα
"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Εντάξει ρε παιδιά να μαζευτώ αλλά
1) Δεν έχω δίκιο για αυτόν τον άνθρωπο?
2) Πόσες φορές έχω βρίσει ξανά?
3) Δηλαδή μου λέτε για την Τουρκία, ποιος ξεχνάει την ελληνική ιστορία ε?
4) Πόσα πολλά είναι τα άσκοπα post που έχω κάνει? Μπορεί να εννοείτε τότε που απαντούσα με 3 νέα reply αντί για ένα. ΟΚ έχετε δίκιο αλλά δεν το ξαναέκανα.
5) Εκείνο με το Lineage περίμενα τόσες μέρες μία απάντηση και βρε αδερφέ πες μου δεν γνωρίζω κάτι σχετικό ή κάτι άλλο τελοσπάντων. Μετά μάλιστα ένας φίλος μου βρήκε τον server και ήθελα να διαγραφεί.
6) Τα σπαθάκια δεν ήξερα που έπρεπε να πάω και συνήθως βαριέμαι να διαβάζω τέτοια. Συγγνώμη γι' αυτό έχετε απόλυτο δίκιο.
Μην τα προκαταλαμβάνετε όλα για κάποιον!
Πάντως δεν θέλω να δημιουργώ άσχημες και δύσκολες καταστάσεις. Σταματάω όποιες υπερβολές έκανα και κάνω μία "νέα αρχή". Εντάξει?
Μάνο κάνε και ένα delete στο topic μόλις πουν και τις γνώμες τους τα άλλα τα παιδιά.
apo th stigmh pou theleis ton Bajevic ston Panathinaikos eisai apla gia gelia...
Ena tragiko provato pou plhgwmeno apo thn propaganda tou Sport - fm kai tou Darby to mono pou skeftete einai pws tha poulisei thn psyxh tou sto diavolo gia na parei ena prwtathlimataki kai na mhn tou kanoun kazoura oi filoi tou.
Bajevic ston Panathinaiko shmainei ksepoulhma, apolyth kseftila, nikh tou Kokkalh kai amesh paradoxh olwn oswn fwnazoume edw kai xronia. Pare Bajevic kai nomimopoihse ta 7 pseftika tou gavrou etsi gia na xareis me to diko sou pseftiko prwtathlimataki...
Panathinaikos...h mallon Panathinaikaki kai paei kai pio katw...
akous ekei bajevic... Apla elpizw na ginei to thafma kai na erthei gia na min ksanapeksei o Panathinaikos me kosmo sto ghpedo afou tha einai timwrhmenos gia panta..
Ρε μάγκα είσαι σοβαρός? Μήπως αγνοείς ότι ο Μπάγιεβιτς είναι ο καλύτερος προπονητής στην Ελλάδα? Μήπως ξεχνάς ότι ο Ολυμπιακός τον έδιωξε επειδή δεν πήγε καλά στην Ευρώπη? Τον ενδιέφερε περισσότερο η Ευρώπη παρά το Ντάμπλ που πήρε χαλαρά χωρίς και πολλές ατιμίες με την διαιτησία. Αφού με όλους τους παππούδες που έχει πως να κάνει δουλειά? Και δεν κατάλαβα τι θα νομιμοποιήσει ο ερχομός του. Εγώ θέλω να έρθει γιατί ακριβώς είναι ο καλύτερος μαζί με τον δυγχωρεμένο τον Κυράστα στην Ελλάδα. Τώρα το τι λες εσύ είναι άλλο θέμα. Ο Κόκαλης όλοι ξέρουμε πως μόνο 2-3 πωταθλήματα από τα 7 άξιζε και τα υπόλοιπα με την διαιτησία αγκαλιά τα πήρε. Ο Κόκαλης έχει χάσει από την στιγμή που ενώ θεωρεί πως έχει την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα δεν έχει προχωρήσει ΠΟΤΕ τα τελευταία 5 χρόνια στην Ευρώπη.
Σιγά μην το κάνουμε Move. Ο φίλος βρίσκεται στο forum κάνα 6μηνο και βαριέται να διαβάσει τους κανονισμούς, δεν έχει ιδέα τι κάνει το κάθε forum και πάει λέγοντας. Ας τα ξαναγράψει ο ίδιος. locked
"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)