Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
kammeno souvlaki wrote: μηπως να κανονησουμε ολοι οι να παμε ξαφνικα στο studio νσ μη χωραμε κιολας.οχι για εμενα για το φουκαριαρη το κουτσουμπα που δε θα ειναι στο studio
Please Log in or Create an account to join the conversation.
πιστευω θα παρει τηλεφωνο για πρωτη φορα ο κουτσουμπας στην εκπομπη την κυριακη.δεν γινετε να μεινει ετσι.παντως πιστευω οτι ο κουτσουμπας θα φερει megan fox στο studio για αντποιναAlcatraz wrote: Ξέρετε τι έχω παρατηρήσει; Όταν λείπει κάποιος από τους δυο δεν έχω ακούσει ποτέ να πάρει αυτός που λείπει και να πει μια "Καλησπέρα" στον κόσμο που περίμενε να τον ακούσει μια εβδομάδα π.χ. Καταλάβατε τι θέλω να πω; Όσες εκπομπές έχω ακούσει εγώ τουλάχιστον.
kammeno souvlaki wrote: πιστευω θα παρει τηλεφωνο για πρωτη φορα ο κουτσουμπας στην εκπομπη την κυριακη.δεν γινετε να μεινει ετσι.παντως πιστευω οτι ο κουτσουμπας θα φερει megan fox στο studio για αντποινα
Lalo007 wrote: Και μαζι του θα ερθουν και 3 δισεκατομμυρια ακρωατες να κανουν καταληψη το στουντιο. \
/
Manos wrote: Ανεβάστε τις όπου θέλετε και δώστε links, εχουμε το Οκ απο τον σταθμο.