Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Tι κάνετε ΤΩΡΑ?

More
20 Oct 2017 22:10 #207065 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Dovahkiin wrote:

Shikabane_Hime7 wrote: Άρρωστος, χαζεύω στο Facebook και το GameWorld ακούγοντας μουσική

Όλοι άρρωστοι είμαστε αυτές τις μέρες. Έτσι όπως μας τα κάνει ο καιρός, λογικό...

Εγώ αν και άρρωστη ετοιμάζομαι για γυμναστική, ακούγοντας μουσική. Τώρα θα δείξει αν θα επιζήσω ή όχι.

Η γυμναστική νομίζω θα τονώσει τον οργανισμό, ειδικά με τον ιδρώτα. Τονώνει το ανοσοποιητικό σύστημα, τα κύτταρα Τ που είναι η πρώτη γραμμή άμυνας. Κάτι τέτοιο μου είχε πει ένας από τους κολλητούς μου που είναι βιολόγος. Απλά χαλαρά πράγματα, μη πας και δώσεις πόνο :p
The following user(s) said Thank You: Αγγελική Γοργορίνη

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Oct 2017 22:26 #207066 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Lyricaldemon wrote: Βλέπω τον Ολυμπιακό με την Μάλαγα στο μπάσκετ και αράζω την πέτσα μου με λίγο ερωτικό χυμό βύσσινο!

Αγαπάω χυμό βύσσινο! Και βότκα βύσσινο strong συνδυασμός!

More
20 Oct 2017 23:03 #207067 by Αγγελική Γοργορίνη

Shikabane_Hime7 wrote: Η γυμναστική νομίζω θα τονώσει τον οργανισμό, ειδικά με τον ιδρώτα. Τονώνει το ανοσοποιητικό σύστημα, τα κύτταρα Τ που είναι η πρώτη γραμμή άμυνας. Κάτι τέτοιο μου είχε πει ένας από τους κολλητούς μου που είναι βιολόγος. Απλά χαλαρά πράγματα, μη πας και δώσεις πόνο :p

Αν δε δώσεις πόνο τότε τι να λέει! Εντάξει, τα κατάφερα τελικά. :P Αυτό με το ανοσοποιητικό σύστημα πάντως όντως πρέπει να ισχύει.

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”
The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης

More
20 Oct 2017 23:12 #207068 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Πρέπει να είναι σαν hack αυτό με τη γυμναστική! Έχω μάθει και άλλα. Άμα έχω πυρετό τρώω(κυριολεκτικά) παγάκια και τον ρίχνω(δεν εγγυώμαι επιτυχία) και για στομαχόπονο ή αναγούλα ένα ποτήρι νερό με μια κουταλιά της σούπας ζάχαρη(κάτι σαν κόκα κόλα περίπου) και είσαι περδίκι σε 10-15 λεπτά.(εγγύηση 100%) Μου το είχε μάθει παλιά ένα φιλαράκι, όταν είχα τη φαεινή ιδέα να χλαπακιάσω KFC και μετά κόντεψα να πεθάνω με αυτό που έπαθε το στομάχι μου αλλά με έσωσε το ζαχαρόνερο

More
20 Oct 2017 23:17 #207069 by Αγγελική Γοργορίνη
Δεν είχα ιδέα... Θα τα έχω υπόψη μου! Και να υποθέσω ήταν η τελευταία φορά που έφαγες από 'κει. :P

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
20 Oct 2017 23:25 #207072 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Εννοείται τελευταία. 2007 ήταν θυμάμαι. Καταστροφή! Γενικά όλα αυτά τα φασφουντάδικα τα έχω κόψει, όπως και τα αναψυκτικά. Μόνο πίτσα και πιτόγυρα απ'έξω. Και κρέπες-βάφλες που και που όμως, μην κάνω καταχρήσεις :p

More
21 Oct 2017 00:02 #207077 by Aνέστης Αδαμίδης
Σας βρήκα ένα hack για την υγεία, δεν εγγυώμαι ότι δουλεύει, αλλά τόσα χρόνια το έκανα ασυνείδητα και είμαι μια χαρά.

www.healthandhealthyliving.com/press-your-forefinger-for-60-...-this-trick-has-on-the-organs/
The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης

More
21 Oct 2017 00:23 #207078 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Θα τα δοκιμάσω να δω αν θα υπάρχει διαφορά, ειδικά το ring finger που λέει :p

More
22 Oct 2017 00:51 #207105 by Angel
Replied by Angel on topic Tι κάνετε ΤΩΡΑ?
Χαλαρώνω βλέποντας σειρούλα. Επιτέλους έπεσε ο πυρετός...

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

More
22 Oct 2017 12:10 #207109 by Georgios Manolis
Περαστικά μαν!Εγώ ήταν να πάω για μια δουλειά σήμερα αλλά τελικά δε πήγα και φιδιάζω. :P

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore