Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Κόψαμε βασιλόπιτα. Δν πήρα το φλουρί. Τελευταία φορά που το κέρδισα ξέσπασε πανδημια.
Το κορυφαίο είναι ότι κόψαμε επίσης και εμείς με τσουρέκι αργότερα μόνο που έλειπα έξω και το τελευταίο κομάτι που ήταν στην άκρη είχε το φλουρί και μου το δώσαν. Νίκη της παρηγοριάσ δηλαδή.
Κόψαμε βασιλόπιτα. Δν πήρα το φλουρί. Τελευταία φορά που το κέρδισα ξέσπασε πανδημια.
Ούτε εγώ το κέρδισα, αλλά είχαμε και τσουρέκι με φλουρί μέσα και έκοβε ο καθένας όποτε ήθελε. Τυχαία αυτό που έκοψα, είχε το φλουρί αλλά στο οικογενειακό τραπέζι το βράδυ της πρωτοχρονιάς δεν το κέρδισα.
Σήμερα ταϊσα τα σκυλιά που έχω , έκανα μπάνιο, και τώρα ετοιμάζομαι να τερματίσω το Brotherhood. Βέβαια θα μείνουν δευτερεύουσες αποστολές ακόμα για να παίξω άλλες δύο μέρες τουλάχιστον.
Είχα χάσει και εγώ το κείμενο μου, ευτυχώς το περνάω πρώτα σε world και στο τέλος το βάζω εδώ.Αισίως ολοκλήρωσα το user review που ήθελα να γράψω από το πρωί. Κάθε backspace φαινόταν να είναι η πιο αγχωτική στιγμή. Δεν ήξερα αν θα έχανα όλο το κείμενο πάλι.
Ένα στοιχείο που θα ήθελα να προσθέσω, αλλά δε θα κάνω επεξεργασία στο review, είναι αυτή εδώ η εικόνα: 9gag.com/gag/aq2ynLR
Για όσους έχουν παίξει το παιχνίδι, μπορούν να εντοπίσουν τις ομοιότητες και ενδεχομένως γιατί τα παιχνίδι μου έφερε στο νου αυτό το post.
Depon σύγουρα και το βράδυ πέσε για ύπνο λίγο νωρίτερα απ'οτι συνήθος.Δεν κοιμήθηκα χθές βράδυ καθώς είχα αρκετά νεύρα και τώρα έχω τρομερό πονοκέφαλο.