- Thank you received: 579
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
An arrow in the knee wrote: Το The Force Awakens με και χωρίς παρέα, αν και σε πολλές άλλες ταινίες που έχω δει πρόσφατα στο σινεμά θα τους άξιζε και δεύτερη προβολή.
Χειρότερος σκηνοθέτης?
Shikabane_Hime7 wrote:
An arrow in the knee wrote: Το The Force Awakens με και χωρίς παρέα, αν και σε πολλές άλλες ταινίες που έχω δει πρόσφατα στο σινεμά θα τους άξιζε και δεύτερη προβολή.
Χειρότερος σκηνοθέτης?
Michael Bay θα πω γιατί οι ταινίες του δημιουργούνται με γνώμονα το cash-in. Υπάρχουν και άλλοι που δεν μου αρέσουν και τους απεχθάνομαι.
Χειρότερη για σένα εταιρία game developing;
KConstantine wrote:
Shikabane_Hime7 wrote:
Χειρότερος σκηνοθέτης?
Michael Bay θα πω γιατί οι ταινίες του δημιουργούνται με γνώμονα το cash-in. Υπάρχουν και άλλοι που δεν μου αρέσουν και τους απεχθάνομαι.
Χειρότερη για σένα εταιρία game developing;
Άσχετα που μου αρέσουν πολλά παιχνίδια της, θα πω την EA. Δεν είναι μόνο το αποτέλεσμα, είναι και πως μας αντιμετωπίζουν ως παίκτες. Μας βάζουν να πληρώνουμε τα πάντα, ακόμα και τα λάθη τους. Είναι όπως ο Michael Bay που ανέφερες, "τα παιχνίδια τους δημιουργούνται με γνώμονα το cash-in".
Αγαπημένη εταιρεία game developing; Όχι απαραίτητα αποτέλεσμα παιχνιδιού, αλλά η αντιμετώπιση της στους gamers.
Ποια είναι η καλύτερη τηλεοπτική σειρά που έχεις δει;
Είμαι διχασμένος ανάμεσα σε Bioware και Blizzard Entertainment.Αγαπημένη εταιρεία game developing; Όχι απαραίτητα αποτέλεσμα παιχνιδιού, αλλά η αντιμετώπιση της στους gamers.
Dovahkiin wrote: Silent Hill!
Προφανώς αστειεύομαι. Witcher 3, και αν είχα τη δυνατότητα θα επέλεγα τον κόσμο του δεύτερου dlc, Blood & Wine.
Αγαπημένη ατμόσφαιρα horror παιχνιδιού?