Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
kostasal wrote: Γεια. Θελω να ξερω αν κερδισα το δωρο χωρις κληρωση που εστειλα mail πριν μερες. Ευχαριστω
kostasalex26@yahoo.gr
Dovahkiin wrote: Καλημέρα! Καταρχάς ευχαριστούμε πολύ για το διαγωνισμό και τα δώρα που κληρώνετε.
Κατά δεύτερον, έχω το εξής θέμα: από χθες πατάω τα λινκ για να ψηφίσω τα games αλλά οι σελίδες δε λένε να ανοίξουν. Είναι προσωρινό το πρόβλημα;
Επίσης θέλω να ρωτήσω, είναι απαραίτητο το πρώτο βήμα με το like & share στο fb; Διότι εγώ δεν έχω λογαριασμό, άρα να υποθέσω δεν έχω δικαίωμα για να πάρω μέρος; Ευχαριστώ!
Dovahkiin wrote: Πήρα χθες μέρος στην ψηφοφορία, αλλά σήμερα το πρωϊ μου ήρθε το εξής μήνυμα:
This is an automatically generated Delivery Status Notification.
THIS IS A WARNING MESSAGE ONLY.
YOU DO NOT NEED TO RESEND YOUR MESSAGE.
Delivery to the following recipients has been delayed.
games@gameworld.com
Θεωρείται έγκυρη η συμμετοχή μου, απλά καθυστέρησε το μεϊλ μου να έρθει; Ρωτάω γιατί διάβασα ότι έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές, όταν δε σταλεί στους συμμετέχοντες κάποιο μήνυμα. Σόρρυ αν είμαι λίγο πόκεμον, απλά θέλω να το σιγουρέψω, αν είναι να ξαναστείλω το μεϊλ.
crazyjim87 wrote: Παιδιά καλησπέρα και καλα χριστούγεννα. Είχα πάρει μέρος στον διαγωνισμό και μου ήρθε μαιλ οτι κερδισα ενα δωρο χωρις κλήρωση που ειχα διαλεξει. απαντησα στο ιδιο μαιλ που μου το έστειλαν με το ονομα και το κινητό για να το παραλάβω απ αττική. Πιάνετε η πρέπει να το στείλω σε κάποιο άλλο μαιλ ;
Ευχαριστώ πολύ