Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Το παιχνίδι της χρονιάς για το 2008

More
05 Dec 2008 14:04 #49269 by Μάνος Γρυπάρης
Δημιουργήσαμε ένα γκάλοπ για το καλύτερο παιχνίδι της χρονιάς του 2008.

Κάντε κλικ εδώ για να ψηφίσετε

Οι επιλογές του γξάλοπ θα μπορούσαν να είναι και περισσότερες (όπως για παράδειγμα να μπει το Crysis Warhead ή το Fifa 09). Σε κάθε περίπτωση αν δεν σας καλύπτει κάποια από τις 11 επιλογές τότε ψηφίζετε την 12η (Άλλο παιχνίδι). Εδώ μπορείτε να αιτιολογήσετε την ψήφο σας.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Dec 2008 16:05 #49274 by Stathis Yannacopoulos
ψήφισα άλλο.. Για εμένα αν και κυκλοφόρησε στο τέλος είναι το left 4 dead. Βέβαια η χρονιά ήταν περισσότερο για τους console gamers με το gta,gears,mgs αλλά δεν θα μπορούσα να ψηφίσω κάτι που δεν έχω παίξει. Πιστεύω οτι άξιζε μια θέση στην λίστα το dead space ως multi-platform. Όσο για το AoC θα το ψήφιζα άνετα για το χειρότερο του 2008.

More
05 Dec 2008 17:43 #49277 by Χρήστος Αρμυριώτης
Metal Gear Solid 4...Προς τιμήν του Solid Snake... :D

More
11 Dec 2008 09:47 #49431 by Μάνος Αλιμπέρτης
Προσωπικα ψήφισα αντικειμενικά και με γνώμονα ποιο ηταν το πραγματικα πιο καλο παιχνιδι φέτος...FM 2009

Οι μεγάλες αγάπες δεν κρύβονται, ευτηχώς ή δυστηχώς :D

Everything that has a beginning has an end...

More
11 Dec 2008 11:10 #49438 by Alex
Dead Space ανετα...

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
11 Dec 2008 13:38 #49448 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Cristiano\ wrote: Metal Gear Solid 4...Προς τιμήν του Solid Snake... :D

Ετσι αλλα οχι μονο του snake!! Προηγουνται οι κυρίες! (Meryl) Και μην ξεχναμε τον τυπο στο Avatar μου!

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
02 Jan 2009 02:03 #49797 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Ανετα το Metal Gear Solid 4. Αν και ειδα κατι ελεεινα πραγματα οπως Best Game το Grand Theft Auto 4, αλλα προσπαθησα να μην τα παρω στα σοβαρα. Απλα λυπαμαι τους καημενους τους ανιδεους που εβαλαν τη λιστα.

Η βλακεια που κουβαλανε αυτοι οι ανθρωποι μπορει να κανει κακο στον εαυτο τους. Ξερετε ποσοι εχουν πεθανει απο μα***κιες????

More
02 Jan 2009 18:55 #49807 by Χρήστος Αρμυριώτης

IloveCONSOLES wrote:

Ετσι αλλα οχι μονο του snake!! Προηγουνται οι κυρίες! (Meryl) Και μην ξεχναμε τον τυπο στο Avatar μου!

Σιγά μην τον ξεχάσω. Ακόμα θυμάμαι τα Stinger Missiles που του είχα εκτοξεύσει στο Metal Gear Solid 1!!! :P

More
02 Jan 2009 23:34 #49815 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Cristiano wrote:

IloveCONSOLES wrote:

Σιγά μην τον ξεχάσω. Ακόμα θυμάμαι τα Stinger Missiles που του είχα εκτοξεύσει στο Metal Gear Solid 1!!! :P

Χμμ; Ατος ηταν ο Liquid Snake! Στην Pic Μου ειναι ο Big Boss! Ντροπη σου :P

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.