Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
| PSP |
|
24 | 75% |
| DS |
|
6 | 18.8% |
| Δεν παιζω φορητες κονσολες |
|
2 | 6.3% |
| Total number of voters: 6 | |||
| Only registered users can participate to this poll | |||
IloveCONSOLES\ wrote: Τι λες ρε καμένε;!; Windows στο PSP? απο την Μαμα MS Κιολας; Για ubuntu ξερω γιατι εχω αλλα οχι και windows vista! εδω το pc μου δεν σηκώνει vista!
να σημπληρόσω τον IloveConsoles, μπορείς να κάνεις με το πάτιμα 4 Χ downgrade σε 1.5 απο όποια έκδοση και εάν είναι εγκατεστημένο το CFW. Οτι άλλο χριαστίτε εδώ είμαιFreak\ wrote: Αν το σπασεις το firm, μετα μπορεις να κανεις τα updates?
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Biltrax wrote:
IloveCONSOLES\ wrote: να σημπληρόσω τον IloveConsoles, μπορείς να κάνεις με το πάτιμα 4 Χ downgrade σε 1.5 απο όποια έκδοση και εάν είναι εγκατεστημένο το CFW. Οτι άλλο χριαστίτε εδώ είμαι
IloveCONSOLES wrote:
Biltrax\ wrote:
IloveCONSOLES\ wrote: να σημπληρόσω τον IloveConsoles, μπορείς να κάνεις με το πάτιμα 4 Χ downgrade σε 1.5 απο όποια έκδοση και εάν είναι εγκατεστημένο το CFW. Οτι άλλο χριαστίτε εδώ είμαι
Μην μου πεις μεσω recovery...
Biltrax wrote:
IloveCONSOLES\ wrote:
Biltrax\ wrote:
Μην μου πεις μεσω recovery...
Ναι και μέσω recovery mode αλλά και με μερικά clicks στο PC. Πιο πάνω αναφέρομαι στο recovery.
Biltrax\ wrote: Λογικό... Και υποτίθετε οτι όταν βάζεις CFW όλα αυτά γίνονται αυτόματα, εκτός αν επιλέξεις να μην τα βάλεις, διλαδί βάλεις άλλη εκδοση, υπάρχουν οι εξίς: M33-1, M33-2, M33-3 απόσο ξέρω, αυτές είναι. Η 1 υποστιρίζει μόνο τα games, η 2 (χωρίς να είμαι σίγουρος) δεν έχει το PSP unlocked ενώ η 3 τα έχει όλα ανοιχτά.
IloveCONSOLES\ wrote: Αυτο που λες δεν το γνωρίζω... Πάντος το μονο σίγουρο ειναι οτι διορθώνουν κατι bugs σε καθε M33.
(σ.σ. εχει βγει και M33-5)