Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Killzone 2 VS Call of Duty: World at War

More
11 Jun 2008 17:44 #43476 by Stevepredator
Είτε σου αρέσει είτε όχι κατά μεγάλο βαθμό εξαρτάται και από τους δικούς μου λόγους και αυτός που έχει τόσο lag και σε μικρή πίστα με 2 άτομα να μπει πάλι θα lagarei

Cause the only real predator is Stevepredator

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Jun 2008 18:03 #43478 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Χαλαρωσε μαγκα.........δεν τα ξερεις ολα......Εγω στο Call of Duty 4 δεν ειχα ποτε lag. Και θελω πιο ομορφες εκφρασεις στο forum.....Και σεβασμο στους γυρω. Σου πα εγω οτι τα ξερω ολα? Θελω πιο κοσμιες εκφρασεις, δεν ειμαστε γηπεδο :cool:
ΟΚ?

More
11 Jun 2008 21:13 #43480 by Stevepredator
ok sorry για πριν άνθρωπος είμαι παραφέρθηκα και εγώ τι να κάνω θα φταίν τα αρχαία που γράφω μεθαύριο και είναι τα νεύρα μου τούμπανα sorry και πάλι

More
11 Jun 2008 21:24 #43482 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Stevepredator\ wrote: killzone 1 (το τελειώσα) τα μενού και τους υπότιτλους μπορείς να τους βάλεις στα ελληνικά είναι ένα από τα λίγα games που γίνεται αυτό ξέρει κανένας το λόγο?

O μοναδικός λόγος που έπεξα Killzone!

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
More
12 Jun 2008 00:02 #43499 by Stevepredator
O μοναδικός λόγος που έπεξα Killzone![/quote]
HAHA Very funny αλλά είχε πολύ ωραίο σενάριο και ήταν πολύ καλό game γιατί όμως δεν του έβαλαν καλή βαθμολογία?

More
12 Jun 2008 01:45 #43503 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Για το λογο που το Snake Eater πηρε 8,7 παρολο που ηταν καλυτερο απο το Sons Of Liberty που πηρε 9,6

Δηλαδη ο λογος ειναι οτι οι Αμερικανοι ειναι ΓΤΠΚ

More
12 Jun 2008 02:30 #43510 by Petros
Όπως εμένα μου άρεσε το Crysis.... έτσι εσάς δεν αρέσουν κάποια άλλα παιχνιδια. To Killzone δεν το έπαιξα ποτέ... και ούτε θα το παίξω. Όμως ψηφίζω killzone 2 γιατί βαρέθηκα τα WWII . COD4>COD5

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

More
12 Jun 2008 02:33 #43513 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Τι λες τωρα?? Το crysis ειναι DIVINE...........Μονο που θες 2 PC για να το ευχαριστηθεις. Μην ξαναπεις ετσι βλασφημε.........FPS IS THE BEST(along with RPG)

More
12 Jun 2008 11:31 #43518 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Γιατι να μην το ξαναπει;; Καλα τοτε θα το πω εγω! Δεν μου αρεσε το Crysis! Μ'αρεσε και μου αρέσει το call of duty 4 το καλύτερο της σειρας!

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.