Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Windows Live Messenger VS Skype

Poll: MSN ή Skype (was ended 0000-00-00 00:00:00)

MSN
8 34.8%
Και τα δυο με βολευουν
6 26.1%
Δε χρησιμοποιω κανενα ετσι και αλλιως
No votes 0%
Total number of voters: 0
Only registered users can participate to this poll
More
10 Jan 2013 16:09 #118459 by Νίκος Θωμάδης
Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν θέλω να γίνει merge όλων των επαφών που έχω στο MSN με το Skype. Το Skype το χρησιμοποιώ για επαγγελματικούς λόγους και για πολύ λίγες κοντινές μου επαφές. Θα δυσαρεστηθώ αν χρειαστεί να το γεμίσω με πολλές επαφές από MSN που πλέον δεν θυμάμαι ούτε ποιοι είναι.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Jan 2013 16:55 #118465 by Γιάννης Πετρόχειλος
Δεν νομιζω να γινεται merge αφου το skype δεν εχει καμια συνδεση με το msn...πως θα αναγνωρισουν ποιοι λογαριασμοι μσν αντιστιχουν σε ποιους σκαιπ?? Μονο μεσω email που δεν νομιζω να το κανουν γιατι πολλοι χρησιμοποιουν 2 ή 3 διαφορετικα μειλ

More
10 Jan 2013 17:01 #118467 by Γρηγόρης Βούλγαρης

Dartis wrote: Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν θέλω να γίνει merge όλων των επαφών που έχω στο MSN με το Skype. Το Skype το χρησιμοποιώ για επαγγελματικούς λόγους και για πολύ λίγες κοντινές μου επαφές. Θα δυσαρεστηθώ αν χρειαστεί να το γεμίσω με πολλές επαφές από MSN που πλέον δεν θυμάμαι ούτε ποιοι είναι.

Χαχαχα κλασικά το MSN είναι γεμάτο με επαφές που δεν μιλάς ποτέ! Πάντως πιστεύω πως το Skype είναι πιο "επαγγελματικό" ενώ το Msn μου κάνει περισσότερο για χαλαρό "παρεΐστικο" chat, ή τουλάχιστον έτσι τα έχω εγώ στο μυαλό μου, χωρίς τελικά να έχουν μεγάλες διαφορές...Ψηφίζω Msn αν και με έχει κάψει ορισμένες φορές!!!

More
10 Jan 2013 20:35 #118483 by Sharkman

Dartis wrote: Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν θέλω να γίνει merge όλων των επαφών που έχω στο MSN με το Skype. Το Skype το χρησιμοποιώ για επαγγελματικούς λόγους και για πολύ λίγες κοντινές μου επαφές. Θα δυσαρεστηθώ αν χρειαστεί να το γεμίσω με πολλές επαφές από MSN που πλέον δεν θυμάμαι ούτε ποιοι είναι.

Με ένα καλό ξεσκαρτάρισμα όλα λύνονται...βασικά έτσι όπως το κόβω λίγοι θα καταλάβουν οποιαδήποτε διαφορά γιατί το fb καλό /κακό ήταν και είναι για πάρα πολλούς το μόνο μέσω επικοινωνίας. :rolleyes:

Wade Wilson/Deadpool: Did I say this was a love story? I meant horror movie!

More
10 Jan 2013 21:39 #118487 by Χριστιάνα Θάνου
Και εγώ ψηφίζω MSN! Μου θυμίζει χαλαρή κουβέντα και παρέες....παραγματικά θα μου λείψει....To Skype από την άλλη για εμένα είναι ένα τελείως απλό και υπερεκτιμημένο πρόγραμμα.

More
More
10 Jan 2013 22:41 #118497 by Sharkman

Glamorous wrote: Και εγώ ψηφίζω MSN! Μου θυμίζει χαλαρή κουβέντα και παρέες....παραγματικά θα μου λείψει....To Skype από την άλλη για εμένα είναι ένα τελείως απλό και υπερεκτιμημένο πρόγραμμα.

Απλά μου κάνει εντύπωση που κανείς δεν λέει για το τωρινό MSN παρά μόνο για αναμνήσεις ακούω του παλιού προγράμματος...

More
10 Jan 2013 23:06 #118503 by Χριστιάνα Θάνου
Κοίτα, δεν με νοιάζει και πολύ... η διαφορά δεν είναι και καμιά τεράστια για εμένα. Το παλιό MSN μου άρεσε το ίδιο με το τωρινό...

More
More
10 Jan 2013 23:52 #118510 by Sharkman
Έχω και τα δύο.Και μου φαίνεται πιο εύχρηστο το skype πχ στην μεταφορά αρχείων κτλ.Οι περισσότεροι είδα ότι έχουν ένα συναισθηματικό δέσιμο με το msn,κυρίως γιατί όλοι το φτιάχνουμε σε μικρή ηλικία και είναι το πρώτο μας.. (σήμερα το πρώτο όλων έγινε το fb) τέσπα.. :D