Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

CM3: Ποιες ομάδες έχετε αναλάβει? - H ιστορία σας

More
16 May 2006 16:09 #12585 by Γιώργος Γκούμας
Λοιπον με πεισατε....Τι λετε για τουρνουα καθε Τεταρτη 22:00-24:00 αλλα με ελαστικες μερες και ωρες...Επειδη μπορει να εχω καμια εφημερια και λογω οτι δινω και μαθηματα μπορει να λειπω....βεβαια ο καθενας κανει το προγραμμα του και μπορει να εκνευριζεται με τις απουσιες και για αυτο το δηλωνω προκαταβολικα....Αν συμπληρωθειτε ξεκινηστε και χωρις εμενα, απλα οποιος κανει "μανα" να εχει καλη συνδεση με upload τουλαχιστον 128.Δηλαδη ADSL...Τελος λεω να ξεκινησουμε ενα τουρνουα σε αγγλικο πρωταθλημα που εχει 4 ομαδες σε μεγαλο επιπεδο.....Αφηνω ανοικτη ημερομηνια και περιμενω αποψεις....Φιλακια ρομαντικοι μανατζεραδες :rock:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 May 2006 16:26 #12588 by Βασίλης
εγώ ψήνομαι, αλλά προς το παρόν δεν έχω σύνδεση σπίτι και πολύ λίγο ελεύθερο χρόνο.. Ενδεχομένως σύντομα θα αλλάξουν τα δεδομένα. Και έχω και ένα φίλο που αν ακούσει ότι παίζει τέτοιου είδους τουρνουά.. θα.. 'λοιώσει'

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
03 Sep 2006 21:54 #18881 by a Guest
exo analabei olympiako kerdisa tin proti xronia champion leage elliniko protathlima elliniko kypelo kai to super cup . meta me zitise i milan piga kai ekei ekana ta idia kai meta imoun o kalyteros manager tou pexnidiou me teleftea omada mou tin barcelona me tous ronaldinho henry beckam nesta lucio kai buffon ti allo thelo

More
29 Sep 2007 16:42 #37203 by Μάνος Γρυπάρης
Τις προάλλες σταμάτησα να ασχολούμαι με το CM '01/'02.
Ο λόγος ήταν ότι κατέκτησα Champions League με την Northwich Victoria (ομάδα της Conference -5η κατηγορία Αγγλίας-) μετά από 7 σεζόν! Ύστερα από αυτό τον γολγοθά που είναι και ο δυσκολότερος που υπάρχει, η κατάκτηση του Champions League, παραδοσιακά σημαίνει για μένα και τερματισμός.

Διαβάστε το σχετικό άρθρο στο blog του Games Radio.gr

Τότε το εγχείρημα αυτό ήταν αρκετά πιο εύκολο απ' ότι σήμερα. Στο Football Manager 2005 και 2006 δεν ασχολήθηκα με την Northwich πέρα από την 1η σεζόν κι οι λόγοι ήταν τα διάφορα bugs με το reputation, τις υπερβολικές απαιτήσεις ομάδων και παικτών μέσα σε λίγες ώρες κ.ο.κ. Στο FM2007 θα τεστάρω πως πάνε τα πράγματα κι αν όλα πάνε καλά θα το επιχειρήσω και εκεί.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
09 Nov 2007 18:02 #38681 by Yes

Manos\ wrote: Τις προάλλες σταμάτησα να ασχολούμαι με το CM '01/'02.
Ο λόγος ήταν ότι κατέκτησα Champions League με την Northwich Victoria (ομάδα της Conference -5η κατηγορία Αγγλίας-) μετά από 7 σεζόν! Ύστερα από αυτό τον γολγοθά που είναι και ο δυσκολότερος που υπάρχει, η κατάκτηση του Champions League, παραδοσιακά σημαίνει για μένα και τερματισμός.

Διαβάστε το σχετικό άρθρο στο blog του Games Radio.gr

Τότε το εγχείρημα αυτό ήταν αρκετά πιο εύκολο απ' ότι σήμερα. Στο Football Manager 2005 και 2006 δεν ασχολήθηκα με την Northwich πέρα από την 1η σεζόν κι οι λόγοι ήταν τα διάφορα bugs με το reputation, τις υπερβολικές απαιτήσεις ομάδων και παικτών μέσα σε λίγες ώρες κ.ο.κ. Στο FM2007 θα τεστάρω πως πάνε τα πράγματα κι αν όλα πάνε καλά θα το επιχειρήσω και εκεί.

Υπάρχουν πολλές ακόμα προκλήσεις που μπορείς να δοκιμάσεις στο CM 01 02. Το θέμα είναι να παίζεις και με την original database ώστε να μιλάμε για τις δυναμικότητες των ομάδων εκείνης της χρονιάς. Πολύ σημαντική η κατάκτηση σου και μπράβο! Δοκίμασε να κάνεις το ίδιο με ομάδες από τα Ιρλανδικά και το Ουαλικό πρωτάθλημα, όπου τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα. Επίσης, δοκίμασε ομάδα από την Σκανδιναβία, εννοείται πως μιλάμε για "μπυραρίες" που αγωνίζονται στις μικρές κατηγορίες!

I\

More
01 Nov 2008 01:27 #48501 by dktenid
Αν και η ερώτηση αναφέρεται σε παλιότερες εκδόσεις θα αναφέρω τη δικιά μου εμπειρία από τις πιο πρόσφατες. Αναλαμβάνω ομάδες από North και South Conference της Αγγλίας και τις οδηγώ φυσικά εκεί που τους αρμόζει, στην κατάκτηση του Champions League. Παραδείγματα η θρυλική Sent Alban και η επική Havant & Waterllovile

More
01 Nov 2008 09:39 #48512 by Μάνος Γρυπάρης

dktenid\ wrote: Αν και η ερώτηση αναφέρεται σε παλιότερες εκδόσεις θα αναφέρω τη δικιά μου εμπειρία από τις πιο πρόσφατες. Αναλαμβάνω ομάδες από North και South Conference της Αγγλίας και τις οδηγώ φυσικά εκεί που τους αρμόζει, στην κατάκτηση του Champions League. Παραδείγματα η θρυλική Sent Alban και η επική Havant & Waterllovile  :D

[align=center]ΘΕΛΩ
SCREENSHOTS
[/align]

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)