Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Τι θα θελατε στο FM 2010;

More
02 Sep 2009 18:49 #59839 by Ρωμανός Βογιατζής
ΈΛΕΟΣ τώρα μου το λες που έκατσα και γράφτηκε :armata tongue: :armata tongue: :armata tongue: :armata tongue: !

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Sep 2009 18:58 #59841 by Frank
οχι δεν στο λεω τωρα, 12 Αυγουστου το ειπα :cool:

τεσπα, με ποιο nickname εισαι εκει ? δεν βλεπω κανεναν VanBasten7 :roll:

More
02 Sep 2009 23:36 #59858 by Ρωμανός Βογιατζής
Γράφτηκα ως romas αλλα μετά είδα το topic και δεν έκανα replay !

More
03 Sep 2009 01:22 - 03 Sep 2009 01:23 #59864 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Εγω θελω το FM 2010 να βγει πατατα να ειναι γεματο bugs και να μην μπορειτε να παιξετε να φαληρίσει η εταιρια που το βγαζει να πάθει τα πάντα ολα......

Για να ηρεμίσουμε και εμεις οι ActionRPGRacinStrategάδες γιατι εχουμε γεμισει με τοπικ απο FM και αθλητικα! :armata terror:

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.
Last edit: 03 Sep 2009 01:23 by Μπάμπης Χαραλάμπους.

More
03 Sep 2009 01:23 #59865 by Νικολής Ασημάκης

BigBoss wrote: Εγω θελω το FM 2010 να βγει πατατα να ειναι γεματο bugs και να μην μπορειτε να παιξετε να φαληρίσει η εταιρια που το βγαζει να ......

Για να ηρεμίσουμε και εμεις οι ActionRPGRacinStrategάδες γιατι εχουμε γεμισει με τοπικ απο FM και αθλητικα! :armata terror:

Παρόλο που μου αρέσει που και που να παίζω και εν γνώση μου πως θα φάω ξύλο, θα συμφωνήσω! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

More
03 Sep 2009 01:37 #59866 by Ρωμανός Βογιατζής

BigBoss wrote: Εγω θελω το FM 2010 να βγει πατατα να ειναι γεματο bugs και να μην μπορειτε να παιξετε να φαληρίσει η εταιρια που το βγαζει να πάθει τα πάντα ολα......

Και εμεις οι ActionFpsRacingSportRpgMMORPGαδες τι να κανουμε?

More
03 Sep 2009 01:42 #59868 by Νικολής Ασημάκης
Να μιλάτε για όλα τα υπόλοιπα!

More
03 Sep 2009 12:57 #59877 by thanasis

BigBoss wrote: Εγω θελω το FM 2010 να βγει πατατα να ειναι γεματο bugs και να μην μπορειτε να παιξετε να φαληρίσει η εταιρια που το βγαζει να πάθει τα πάντα ολα......

ax0a0xa0xa0xax00xa Μην σε ακουσει ο Μανος...Μονο αυτο σου λεω παρολο που συμφωνο :lol: