Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

fm 08 περι.... human clubs to tagret

More
09 Jul 2009 01:44 #55970 by CHARALAMPOS
θα θελα να ρωτησω αν στο fm 08 μπορουμε να προτεινουμε ενα παικτη σε αλλες ομαδες τις οποιες εμεις θα επιλεξουμε? γιατι οταν παταω το "human clubs to tagret' δεν μου βγαζει επιλογες ομαδων.....

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Jul 2009 12:22 #55987 by Frank
δεν νομιζω οτι γινεται αυτο που λες φιλε, πατώντας το ''offer to clubs'' κανεις κατι αναλογο, αλλα δεν διαλεγεις εσυ τις ομαδες :wink:

αν λεω κατι λαθος ας με διορθωσει ο γκουρου το μανατζερ ο Μανος :cool:

More
09 Jul 2009 13:47 #55991 by Μάνος Γρυπάρης
offer to clubs: τον προσφερεις σε ολες τις ομαδες του κοσμου
human clubs: ΜΟΝΟ σε ομαδες που τις χειριζονται ΑΝΘΡΩΠΟι. το λεει και η λεξη αλλωστε! Θα πρεπει να παιζεις δικτυακο τουρνουα για να εμφανιστουν οι ομαδες των αλλων χρηστων εκει.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
09 Jul 2009 14:42 #55997 by Μάνος Αλιμπέρτης
Παλιότερα δεν ειχε επιλογή να διαλέγουμε εμεις το club ή τα club που θα κάναμε το Offer ή τουλαχιστον τα clubs που ήταν Interested in σε ενα συγκεκριμένο παίκτη; Προσωπικα μου αρεσε περισσότερο απο το να κάνω Offer σε όλους :D :D

Everything that has a beginning has an end...

More
09 Jul 2009 16:14 #56005 by Μάνος Γρυπάρης

profitis wrote: Παλιότερα δεν ειχε επιλογή να διαλέγουμε εμεις το club ή τα club που θα κάναμε το Offer ή τουλαχιστον τα clubs που ήταν Interested in σε ενα συγκεκριμένο παίκτη; Προσωπικα μου αρεσε περισσότερο απο το να κάνω Offer σε όλους :D :D

Οχι ρε, τρελος εισαι?
Καλυτερα να κανεις προταση σε ολους απο το να ψαχνεις μια προς μια τις ομαδες!!

Τι σε καιει εσενα? Εσυ να πουλησεις θες! Ξεκινας ξερω γω απο μια τιμη πανω απο την αξια του παικτη και μετα την ριχνεις (στην αξία του, πιο κάτω, τζάμπα κ.ο.κ.). Αλλά το να ψάχεις συλλογους να κανεις οffer hταν το χειροτερο χασιμο χρονου.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)