Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Blue Square North Help

More
30 Jun 2009 20:18 #55287 by George
Hello παίδες.Πρόσφατα πήρα μία ομάδα π λέγεται Southport με budjet 3000$.Προσπαθω να βρω παίχτεσ αλλά δύσκολο.Αν έχετε κάποιον να μ προτείνεται π έρχεται σε τέτοιες κατηγορίες πείτε τον.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Jul 2009 15:31 #55380 by Μάνος Γρυπάρης
Καλησπέρα.

Αν θέλεις μπες στο forum "Sports/Τουρνουά" όπου σήμερα θα σηκώσουμε και topic από το τουρνουά που έχουμε ξεκινήσει στην North Conference. Εκεί έχω Blyth Spartans (κλασικά πράσινη) την οποία πήρα λόγω ονόματος και που τελικά είναι η χειρότερη απ' όλες (150-1 πιθανότητες να ανέβει!) Ο μόνος τρόπος να βρεις παίκτες είναι να ψάξεις μέσω FM Scout.

Μπες στα Downloads/Sports/Football Manager 2009 και κατέβασε το FM Scout. Φόρτωσε από εκεί το save σου.

Καταρχήν από κάτι 4 μικρά icons πάνω πάνω, στο 1ο και στο 2ο (μπλε και κόκκινο) είναι η αναζήτηση παίκτη και η αναζήτηση coach. Αυτά θα χρησιμοποιήσεις. Οι coach που θα πάρεις θα είναι όλοι ανύπαρκτοι (regenerated). Ψάξε βρες δηλαδή γυμναστές κάτω των 35 ετών και μόνο από Αγγλία για να θέλουν να έρθουν.

Στους παίκτες το ίδιο. Θα ψωνίσεις μόνο free transfer βάζοντας στην αναζήτηση Current Ability από 60 έως 100 και potential ability από 100 έως 200 για να έχουν μέλλον. Θα κάνεις πρόταση μόνο σε Βρετανούς (Άγγλους δηλαδή, άντε και κανένα Σκωτσέζο άμα βρεις καλό), οι άλλοι ούτε με σφαίρες δεν έρχονται.

Δες κι αυτούς:

Paul Gerrard (GK) - Αν τον πάρεις δεν περνάει τίποτα
Tony Caig (GK)
Ian Pearce (D C)
Ronnie Wallwork (DM) - Δύσκολα
Darren powell (D C)
Michael Dobson (DR, DM)

Επειδή δεν έχω το save μπροστά μου, το βράδυ θα σου γράψω κι άλλους που τους πήρα στο τουρνουά.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
01 Jul 2009 16:32 - 01 Jul 2009 18:00 #55392 by Frank
Replied by Frank on topic Blue Square North Help

Manos wrote: ... τελικά είναι η χειρότερη απ' όλες (150-1 πιθανότητες να ανέβει!) ....

:lol: :lol: :lol:

Manos wrote: Επειδή δεν έχω το save μπροστά μου, το βράδυ θα σου γράψω κι άλλους που τους πήρα στο τουρνουά.

Οριστε το ss απ τις μεταγραφες σου στο τουρνουα :wink:

[img
Last edit: 01 Jul 2009 18:00 by Velas.

More
01 Jul 2009 17:56 #55396 by George
Replied by George on topic Blue Square North Help
Χίλια thx παίδες.
Στην απελπησια μ,είχα πάρει έναν βούλγαρο 42 χρονών π είναι ακόμα διεθνής...λολ

More
01 Jul 2009 18:41 #55398 by George
Μπορείτε να μ εξηγήσετε πως χρησιμοποιώ το fmscout?
Μου βγάζει 0 players

More
02 Jul 2009 13:22 #55466 by Μάνος Γρυπάρης

PraetorianGR wrote: Μπορείτε να μ εξηγήσετε πως χρησιμοποιώ το fmscout?
Μου βγάζει 0 players

Αφου το τρεξεις το FMScout θα πας πανω αριστερα σε ενα μικρο κουμπακι και θα πατησεις Load Game. Εκεί θα επιλέξεις το save σου με την Southport.

Οταν τελειωσει το loading στο κατω μέρος της οθόνης τότε στην αναζήτηση του FM Scout γράφεις ένα όνομα παίκτη και στο βγάζει. Η γράφεις οτι θες να ψάξεις παικτες με Potential Ability από 100 έως 140 ξερω γω (έχει κλίμακες).

Αν θέλεις σύνθετη αναζήτηση, ψάξε ένα ένα τα εικονιδιάκια στο πάνω μέρος της οθόνης. Εχει ενα κοκκινο και ενα μπλε τα οποια ψαχνουν για παικτες και για staff. Το 4ο εικονίδιο στην ιδια αυτη σειρα (επισης μικροσκοπικο εικονιδιο) σου εμφανιζει τα ροστερ των ομαδων (και της δικιας σου). Απλα πληκτρολογεις τα πρωτα γραμματα μιας ομαδας και σου εμφανιζεται, πατας ΟΚ και βλεπεις ετσι τα abilities των παικτων.

Κατα τα αλλα θα πρεπει να το ψαξεις. Πιο αναλυτικα δε γινεται να στα πω.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
02 Jul 2009 14:13 #55474 by George
Thx.Τώρα δείχνει players