Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Top Spin (PC)

More
26 May 2009 20:26 #53396 by Γιώργος Σουβατζίδης
To 2003 η PAM development, κυκλοφόρησε ένα νέο παιχνίδι τένις με όνομα Top Spin. Το παιχνίδι είχε τα πιο εντυπωσιακά γραφικά που είχαμε δει ποτέ σε παιχνίδι τένις και καλό ήχο. Το gameplay του παιχνιδιού διέφερε πολύ από αυτό του virtua tennis αφού στο Top Spin χρησιμοποιούσες έξι διαφορετικά κουμπιά αντί για δύο όπως στο Virtua Tennis. Το παιχνίδι απαιτούσε αρκετή ώρα εξοικίωσης με το χειρισμό αλλά ήταν πολύ πιο άρτιο και απολαυστικό από το VT. Το Top Spin διέθετε career mode και exhibition match καθώς και multiplayer. Ήταν πολύ καλοδουλεμένο σε όλους τους τομείς με εξαίρεση ένα μικρό ψεγάδι στον ήχο. Ο ήχος της μπάλας άλλαζε ανάλογα με το γήπεδο και αυτό ήταν πολύ εντυπωσιακό και έδινε μια ωραία ποικιλία στα ηχητικά εφέ. Επίσης το παιχνίδι διέθετε ένα πολύ συναρπαστικό εισαγωγικό βίντεο με ένα δυνατό ροκ κομμάτι που σε έβαζε αμέσως στο κλίμα. Το μόνο ψεγάδι του παιχνιδιού ήταν στον ήχο, όπου όταν κέρδιζες ή έχανες ένα πόντο φαινόταν στην οθόνη ότι κάτι έλεγε ο χαρακτήρας σου αλλά ποτέ δεν άκουγες τι. Έτσι έβλεπες στόματα να ανοιγοκλείνουν, μορφασμούς αλλά δεν άκουγες τίποτα. Ήταν μία μεγάλη απροσεξία της PAM, σε ένα κατά τα άλλα πολύ αξιόλογο παιχνίδι.

Διαβάστε το review

Syberia και ξερό ψωμί!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
26 May 2009 22:40 #53398 by Χρήστος Αρμυριώτης
Το έχω σε Xbox 1 το παιχνιδάκι και ομολογώ ότι το είχα λιώσει από τότε που το αγόρασα. Βέβαια έχω να παίξω πάνω από 2 χρόνια αλλά κυριολεκτικά το Career το έμαθα απ' έξω και ανακατωτά.

Σε αυτό που λες με τις αντιδράσεις των παικτών μετά από κάθε πόντο έχεις απόλυτο δίκιο. Βλέπεις ξέρω γω τον Sampras να σφίγγει δυνατά τη γροθιά του και να πανηγυρίζει αλλά να μην βγάζει κανέναν ήχο. Ο χειρισμός μου φαινόταν πολύ εύκολος και μ' άρεσε επίσης η μεγάλη γκάμα που είχε στο career σχετικά με τα αντικείμενα που μπορούσες να αγοράσεις απ' το store για να ντύσεις τον παίκτη σου. Είχε ρακέτες, γυαλιά ηλίου, σκουλαρίκια, κάλτσες, παπούτσια, μπλούζες, τζιν, σορτσάκια μέχρι και κορδέλες για τα μαλλιά.

Τα πάντα όλα λέμε! :D

Please Log in or Create an account to join the conversation.