Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Bugs και γενικες παρατηρησεις για το FM2008

More
09 Nov 2007 13:26 #38674 by sotiris
de kserw gia alles xwres mono gia elladistan kserw. tetoioi nomoi mono edw prepei na isxyoun...

ΑΔΙΑΦΟΡΩ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝΕ ΤΙ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.... ΠΑΟΚ -4-

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Nov 2007 19:31 #38685 by spiros
Γιατί στην Αγγλία στους Under18 υπάρχουν μερικοί παίχτες που κλείνουν τα 18 τον Σεπτέμβριο π.χ. και δεν μπορούν να παίξουν... Τέτοια φάση... Τέσπα... Τέλος το off topic...

More
10 Nov 2007 10:36 #38692 by alexis
άλλο ένα bug που υπάρχει απο το fm2007 και το έχω εντωπύσει και εδώ είναι όταν φτιάχνω new manager και θέλω να είναι κοντά στην πραγματικότητα, βάζω την ημερομηνία γεννησής μου και αυτό αντί να βάλει την κάνονικη μου βγάζει πως είμαι 30 χρονών..βέβαια δεν ξέρω αν όντως ειναι bug αλλά εγώ στην πραγματικότητα είμαι 20.

Alexk - Alexis Kapellas
Dj Akapell@

2 wRes EinaI tha perasoun, etsi LeNe!!
12:00-14:00 Kathe prwi akoume..Deutera Ws Paraskeui
Thn KaluTeri ParEa MonO sto gamesRadio!!

www.gamesradio.gr

More
10 Nov 2007 11:22 #38695 by spiros
Ρε 'συ δεν γίνεται να είσαι 20 χρονών και να είσαι προπονητής... Και κλάσης κιόλλας... Γιατί εγώ μόλις τελιώνω την δεύτερη χρονιά, και αφού έχω πάρει 2 πρωταθλήματα και 2 Champion's league, γίνομαι World Class. Δεν γίνεται ένας 20άρης να είναι World Class, πόσο μάλλον ένας 15άρης, γιατί είναι πολύ που είναι τόσο και παίζουν Manager...

More
10 Nov 2007 22:31 #38704 by Χρήστος Αρχοντάκης
Παιδια αυτο με τους παικτες ισχυει κανονικα.Μπορει καθε ελληνικη ομαδα να εχει στα under21s μεχρι 3 μεγαλους σε ηλικια παικτες.
Πολυ καλο πλεονεκτημα αυτο.
Γιατι και ξεφωρτωνεσαι την γκριναι καποιων ποδοσφαιριστων και τους δινεις και το δικαιωμα συμμετοχης σε παιχνιδια ωστε να ειναι ευχαριστημενοι και δεν τρωνε παγκο.

More
18 Nov 2007 21:51 #38852 by spiros
Ακούστε bug...
Αν ασχολείτε κανείς με Αγγλία, ξέρει ότι συχνά-πυκνά γίνονται αλλαγές στο πρόγραμμα των αγώνων για διαφόρους λόγους... Λοιπόν... Έτυχε και τώρα και η Arsenal παίζει 30/4 με την Wolfsbourg στο Uefa Cup εκτός και 1/5 παίζει με την Liverpool εντός... Το διανωείστε????

More
07 Jan 2008 11:55 #39764 by Μάνος Γρυπάρης
Κάποιες γενικές παρατηρήσεις τις οποίες θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας.
Σημείωση: Δεν τις έχω τσεκάρει μακροπρόθεσμα στο FM2008 για να δω αν κάποιες από αυτές ισχύουν ακόμα.

- Οι Ομάδες και οι παίκτες μετά από λίγες ημέρες ζητάνε περισσότερα χρήματα για μεταγραφή.
- Bugs με συμβόλαια που λήγουν σε 6 μήνες και δεν υπάρχει "Approach to sign".
- Παίκτες που λείπουν με εθνικές ομάδες σε κρίσιμα παιχνίδια Ευρώπης.
- Οι ομάδες δέχονται bids 0 ευρώ και σε εμάς κάνουν Negotiate!
- Οι παίκτες δεν δέχονται ποτέ μα ποτέ Mutual termination

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
07 Jan 2008 12:09 #39765 by Χρήστος Αρχοντάκης
1)Οι παικτες οχι,οι ομαδες ναι ζητανε σχεδον παντα παραπανω λεφτα για την μεταγγραφη.
2)Δεν εχω παρατηρησει ακομα κατι με τα συμβολαια που ληγουν σε εξι μηνες.Δεν ειχα εγω καποιο προβλημα.
3)Ναι αυτο με τους παικτες που ειναι ineligible μου σπαει και εμενα τα νευρα.Δεν γινεται να εχεις παικταραδες και να λειπουν.Ημαρτον.
4)Ουτε αυτο μου εχει τυχει ακομα με το να ζητας δλδ εναν παικτη που κανει 0 και να σου ζηταει η ομαδα λεφτα.Οχι ακομα.Μπορει οντως στο 08 να συμβαινει κατι το οποιο ειναι πολυ σπαστικο.
5)Οχι αυτο δεν ισχυει.Οσες φορες ηθελα σε αυτο το FM να διωξω καποιον δεν ειχα προβλημα.Συνηθως βεβαια ο προεδρος μπαινει στην μεση και στα κανει γυαλια καρφια.
Σε εμενα ισχυουν τα παραπανω.Μπορει σε αλλους να μην γινονται και να ισχυουν τα bugs που αναφερεις Μανο.

More
20 Apr 2008 00:51 #41744 by Δημήτρης Μπαλαγιάννης
Υπάρχει 1 bug στην έκδοση 8.0.0(αρχική). Όταν φτάνετε στις 5/12/2009 το παιχνίδι παθαίνει crash dump και δεν μπορείτε να συνεχίσετε το save σας. Για να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα αυτό, απλά βάλτε το installer 8.0.1 ή 8.0.2 και διορθώνεται.

More
23 Apr 2008 00:32 #41794 by Kostas
Δεν έχει να κάνει με την ημερομηνία.Εμενα το έπαθε τον Ιούνιο,αλλά είχα 2ο save και συνέχισα ακάθεκτος.