Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Metroid: Other M (Wii)

More
05 Apr 2011 15:11 #91673 by Μάνος Γρυπάρης
Είναι ένας από τους σημαντικότερους τίτλους του Nintendo Wii για το 2010. Το Metroid: Other M είναι ένα 3D Platform με στοιχεία FPS και Adventure.

Ο χειρισμός του είναι ξεχωριστός, καθώς έχοντας στραμμένο το Wiimote σε οριζόντια θέση ελέγχετε την Samus με το d-pad και με τις κινήσεις όπως άλμα, πυροβολισμούς ή μετατροπή σε μπάλα, με τα κουμπιά στα δεξιά του χειριστηρίου. Αν όμως στρέψετε το χειριστήριο προς την τηλεόραση τότε ο χειρισμός γίνεται FPS και μπορείτε να πυροβολήσετε τα mobs γύρω σας.

[youtube:1q9qsxtk]
[/youtube:1q9qsxtk]

Το story παρουσιάζει πολύ ιδιαίτερα στοιχεία για την ιστορία της Samus, τα οποία προβάλλονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ωστόσο, δεν υπάρχει σαφές pathfinding σε πολλά σημεία του παιχνιδιού. Τα ελλειπή hint κι οι ελάχιστες επεξηγήσεις, θα σας "κολλήσουν" σε αρκετά σημεία, καθιστώντας τον τίτλο λίγο περισσότερο Adventure απ' όσο θα έπρεπε.

Δείτε το σχετικό review

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 Apr 2011 00:51 #92316 by Κωνσταντινος Φιλανδρας
Aπ τα παιχνιδια που θελω οπωσδηποτε να δω...Σιγουρα μεσα στις επομενες αγορες μου!

More
21 Apr 2011 09:59 #92318 by Kostas Milonas
Μου αρεσει πολυ η ιδεα του χειρισμου, ειναι πραγματικα "think out of the box" concept! Μακαρι το Wii να ειχε περισσοτερους τιτλους με αναλογη δημιουργικοτητα :-)

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
21 Apr 2011 11:07 #92319 by Κωνσταντινος Φιλανδρας

asmilon wrote: Μου αρεσει πολυ η ιδεα του χειρισμου, ειναι πραγματικα "think out of the box" concept! Μακαρι το Wii να ειχε περισσοτερους τιτλους με αναλογη δημιουργικοτητα :-)

Aυτο ειναι και το κακο του wii φιλε μου...Οτι εχει καποια παιχνιδια που ειναι πραγματικα διαμαντια,αλλα ειναι λιγα...Δυστυχως δεν μπορει να σταθει σαν μοναδικη κονσολα στο σπιτι ενος gamer,καθως ετσι θα χασεις πολλα αλλα κεφαλαια του gaming...Ειναι τελειο συμπληρωμα ενος ps3/360.