- Thank you received: 0
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Δεν τον αναφέραμε ρε ναυάγιο τον Απόστολο!!XANTHIOTIS wrote: Δικαιολογημενος ο Αποστολος λογω διαβασματος.
Ειλικρινά Lex κι εγώ δεν κατάλαβα τι έγινε, αλλά αν δεν γίνεται αλλιώς, σεβαστή η απόφαση σου..Πάντως απ' ότι είδες εσύ χάνεις!!Lex wrote: Παίδες εγώ έκανα retire γιατί κάποιο πρόβλημα (άγνωστο) δεν μου επέτρεπε να συνεχίσω!! Ζητώ χίλια συγνώμη που δεν μπορώ να συμμετάσχω! Καλή συνέχεια παίδες! ~Lex
Έγινε και καλά έκανες, όπως ακριβώς έκανα κι εγώ..Χιχιχι, πως τα λέω!!Frank16 wrote: δικο εχεις valolthrass, απλα εχω κι εγω τους λογους μου ...
Δηλαδή πόσους πόντους ήθελες να είμαι μπροστά;;Έχω και Ευρώπη εγώ κύριε Κώστα μας..Την Λίβερπουλ καλά την έκανες γιατί φαινότανε απειλητική!! \XANTHIOTIS wrote: Πλατηη?? -2 Μονο!!!3-1 τη Λιβερπουλ που ειναι 3η.....ΠΡΟΣΕΧΕΕΕΕΕ.....
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Ραντεβού την Δευτέρα φίλε, 21:30 ξεκινάμε, όχι 22:00..Τα υπόλοιπα τα γνωρίζεις..lavezzi7 wrote: Ομάδα: Portsmouth
Σύνδεση: 8mb
E-mail: acdcing@hotmail.com
κανενα προβλημα, αρκει να συμφωνουν ολοι οσοι συμμετεχουνValolthrass wrote: Αναρωτιέμαι αν μπορούμε να το βάλουμε κι άλλη μέρα..Frank τι λες;;Καμιά Παρασκευή ας πούμε
Οποτε ο vaci7880 αποχωρησε απ το τουρνουαValolthrass wrote: Πιστοί στο ραντεβού οι:Valolthrass, Ramaya, Xanthiotis, Panos & Lavezzi, όλοι οι άλλοι κανονικά απουσία..
Χμμμ, είχα την εντύπωση πως ήτανε για την περίοδο των γιορτών αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα, είσαι ok..giannis1o wrote: ρε παιδια γιατι πηρα απουσια αφου δε μπορω να παιξω ακομη και εχω ενημερωσει!!!!!ο υπολογιστης μ ειναι για φτιαξιμο!!!απο επομενη εβδομαδα μαλλον θα ειμαι ενταξει