- Thank you received: 0
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Sleth wrote: Παιδια λυπαμαι που το λεω αλλα οι ωρες δεν μου φτανουν για το τουρνουα και το διαβασμα οποτε καλη συνεχεια
Κλαψ, κλαψ, εγώ δεν μπορώ να την πάρω;;Η Οσασούνα μου δεν την παλεύει με την καμία..Frank16 wrote:
Sleth wrote: Παιδια λυπαμαι που το λεω αλλα οι ωρες δεν μου φτανουν για το τουρνουα και το διαβασμα οποτε καλη συνεχεια
εγινε, παιδες η Attletico ειναι ελευθερη σε οποιον απ τους παρακατω (με σειρα προτεραιοτητας) την θελει: gavraki95, nenzo, Bouzouxis7, plasil_N
καλη συνεχεια να εχουμε
nenzo wrote: Δυστυχώς κ εγώ παιδιά δεν θα μπορέσω να συνεχίσω .. ο φορητός έχει πρόβλημα θερμοκρασίας , και δεν θέλω να ρισκάρω να τον κάψω τελείως
Valolthrass wrote: Κλαψ, κλαψ, εγώ δεν μπορώ να την πάρω;;Η Οσασούνα μου δεν την παλεύει με την καμία..
ετσι οπως ειμε και η ανω κρανουλα με νικα εγω δν εχω την Μπαρτσελονα το κατ εχω puol,pique,dani alves,messi,xavi,henry ολοι αυτοι τραυματιες ελεος δλδ και δβ τραυματιστικαν σε προπονηση μεσα στον αγωνα.....................Valolthrass wrote: Αθλέτικο Μ. μετά χαράς..Ramaya σου 'ρχομαι..Χιχιχι..