- Thank you received: 0
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
giannistrv wrote: εγω συνεχιζω κανονικα!!!
Manos wrote: Frank, φτιάξε το 1ο topic ως εξής.
1)Αυτοί που απάντησαν στα e-mail τους σημειώνεις με Bold. Οι άλλοι χωρίς bold.
2)Στέλνεις e-mail σε όλους για να τους ρωτήσεις αν θα συνεχίσουνε στο τουρνουά. Όλοι θα πρέπει να απαντήσουν μέχρι την Δευτέρα 17/8. Δευτέρα μεσάνυκτα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.
Πεμπτη 20/8/2009 το τουρνουά συνεχίζει με νέο Host. Συννενοηθείτε όλοι μέσω MSN για το ποιος θα αναλάβει.
doxitis wrote: και ενα τελευταιο προβλημα...κανω ινσταλ το 09 και μου λεει προβλημα με τα γκραφικς (το εχω προσπαθησει εδω και καιρο και γιαυτο ειμαι ακομα στο 08) μηπως εχεις καμια ιδεα τι φταιει?
Manos wrote: 1oν)Frank, μη λες του ανθρώπου "FM Online". ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ FM ONLINE! Υπάρχει το "Football Manager 2009" (που ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ online) και το "Football Manager Live" (που ειναι ΑΛΛΟ παιχνιδι με συνδρομη).
Frank16 wrote: υπαρχει μια τεραστια διαφορα του FM online απ το FM live ...
FM online: παιζεις με φιλους σου/ σε καποιο τουρνουα κλπ απ την εκδοση του Fm που εχεις, πας Network και μετα Διαβασε εδω τις οδηγιες --> δεν πληρωνεις τιποτα !!!
FM live: τελειως διαφορετικο παιχνιδι, βασισμενο στο Football manager, στο συγκεκριμένο παιζεις με παιχτες απ ολο τον κοσμο, ειναι εντελως διαφορετικης φιλοσοφιας, Διαβασε εδω, ολοκληρο αρθρο για να μπεις στο κλίμα --> πληρωνεις ομως μηνιαια συνδομη !!!
Manos wrote: Frank, φτιάξε το 1ο topic ως εξής.
1)Αυτοί που απάντησαν στα e-mail τους σημειώνεις με Bold. Οι άλλοι χωρίς bold.
2)Στέλνεις e-mail σε όλους για να τους ρωτήσεις αν θα συνεχίσουνε στο τουρνουά. Όλοι θα πρέπει να απαντήσουν μέχρι την Δευτέρα 17/8. Δευτέρα μεσάνυκτα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.