Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Metal Topic

More
09 Sep 2009 14:56 #60567 by Alex
Replied by Alex on topic Metal Topic
Πολυ folk έχεις γίνει τελευταία!

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Sep 2009 15:50 #60579 by Νικολής Ασημάκης
To folk έχει γίνει πλέον μεγαλύτερη αγάπη και από το power! :P Α, και το Necropolis είναι απλά γαμάτο.

More
12 Sep 2009 16:32 #60732 by Νικολής Ασημάκης
Μια νέα μέταλ πρόταση είναι οι Illnath, μια melodic black metal μπάντα. Δείτε και εδώ για λεπτομέρειες.

Θεωρώ γαμάτο το άλμπουμ τους, Cast into the Fields of Evil Pleasure.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
12 Sep 2009 22:17 #60745 by a Guest
Replied by a Guest on topic Metal Topic
Να προτείνω και γω μια ελληνική death metal μπάντα...

Για ακούστε και πείτε μου :twisted:
[youtube:5w299skx]
[/youtube:5w299skx]

More
20 Sep 2009 13:10 #61291 by Νικολής Ασημάκης
Septic Flesh... Πρέπει να κάτσω να τους ψάξω κάποια στιγμή. Νέα πρόταση που ανακάλυψα. Αφού έφυγε ο Uwe Lullis από τους Grave Digger έκανε νέα power μπάντα με όνομα Rebellion. Από τα 5 full άκουσα και έχω κολλήσει με το πρώτο που έχει τίτλο "Shakespeare's Macbeth - A Tragedy In Steel". Απλά έπος.

More
20 Sep 2009 14:49 #61296 by Νίκος Tριανταφύλλης
τα δικα μ αγαπημενα ειναι cannibalcorpse,fall out boys,slipknot,pantera και αλλοι πολλοι! :lol:

More
20 Sep 2009 15:30 #61299 by Alex
Replied by Alex on topic Metal Topic
[youtube:ocjxc06u]
[/youtube:ocjxc06u]
[youtube:ocjxc06u]
[/youtube:ocjxc06u]

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
07 Oct 2009 03:01 #62104 by computerfreakgr
Replied by computerfreakgr on topic Metal Topic
Καλησπερα και απο εμενα.

Εγω ειμαι τις παλιας σχολης carcass,cannibal corpse,bolt thrower,kreator,sodom,destruction αλλα μου αρεσουν και μερικα underground group που δεν εχουν τα φραγκα για διαφημησεις και τις εταιρειες κολλοσους απο πισω για πλυση εγκεφαλου.

Προσφατα ακουσα ενα group MONSTER BUS και μου αρεσε.

Βαζο και το link για να μου πειτε την αποψη σας

... L&index=33

Lego for EVER! Metallica in Lego...
[youtube:2sv28j9x]
[/youtube:2sv28j9x]

More
27 Apr 2010 21:08 #71382 by Aνέστης Αδαμίδης

Nikolis wrote: Αλήθεια οι Hammerfall από που είναι; (το παραδέχομαι πως σήμερα πρωτάκουσα γι'αυτούς :oops:  ) Εγώ είμαι του στυλ: μ'αρέσει κάτι; Ακούω φανατικά. Μου προτείνει κάτι κάποιος άλλος; Μ'αρέσει; Τ'ακούω και τα 2 φανατικά! Αλλά επειδή σπάνια μου προτείνουν οι φίλοι μου άλλα συγκροτήματα ( όλοι ακούμε λίγο πολύ τα ίδια ), αρχίστε να προτείνετε! :D  ( heavy metalάδικα συγκροτήματα βέβαια! :icon bow: )

Ρίξε λίγο Children of Bodom στα αυτιά σου, αν δεν έχεις ακούσει ως τώρα. Εγώ σου προτείνω να ακούσεις το You're Better Off Dead από το Hatecrew Deathroll και τα Follow the Reaper, Mask of Sanity, Taste of My Scythe και Bodom After Midnight από το Follow The Reaper. Ό,τι άλλο θες ρωτάς και εγώ απαντάω. Επίσης καλά είναι τα άλμπουμ Hatebreeder και Something Wild. Αν θες μετά βάζεις και κανα Dark Tranquility, Stratovarious, Breed 77 και και και...

More
27 Apr 2010 23:05 #71387 by Νικολής Ασημάκης
CoB έχω βαρεθεί πλέον. Άκουγα πριν κάτι χρόνια. :P Stratovarius καλοί αν και δεν έχω λιώσει τη δισκογραφία τους. Dark Tranquility είναι στα υπόψην μου να ψάξω. Breed 77 ούτε ακουστά δεν τους είχα.

Btw, ετοιμάζουν νέο album οι Therion (άντε να λιώσουμε πάλι), έβγαλαν νέο οι Rhapsody (of Fire) μετά από 4 χρόνια και ήταν αρκετά καλό

Νέο και οι Kivimetsan Druidi, καλό και αυτό.

Και οι Spellblast νέο, εκπληκτικό.

Από άλλα νέα έχω να προτείνω Unleashed, σουηδικό death, και συγκεκριμένα το album Midvinterblot. Ε, τους κλασικούς Katatonia που άρχισα πρόσφατα να ακούω και Doomsword σε περίπτωση που δεν το έχω ξαναπεί. Αυτά από μένα, πάρτε και μια κομματάρα για να πάει καλά η βραδιά.

[youtube:m5k5qtap]
[/youtube:m5k5qtap]