Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Pokemon Silver,Gold remake !

More
06 Sep 2009 23:19 #60222 by Ρωμανός Βογιατζής

Δέκα ολόκληρα χρόνια έχουν περάσει από την κυκλοφορία των παιχνιδιών Pokemon Gold και Pokemon Silver και η Nintendo αποφάσισε να κυκλοφορήσει remakes των δύο παιχνιδιών, αυτή τη φορά στο Nintendo DS.
Η επανακυκλοφορία των δύο εκδώσεων του Pokemon θα φέρει μαζί της και κάποιες νέες προσθήκες αλλά και βελτιώσεις σε σχέση με τις εκδόσεις του Game Boy Color.
Προς το παρόν οι δύο εκδόσεις Pokemon αναμένεται να κυκλοφορήσουν στην Ιαπωνική αγορά μέσα στον Φθινόπωρο ενώ όπως ανακοίνωσε πολύ πρόσφατα η Νιντέντο θα έρθουν και στην ευρώπη! Αυτό το εθιστικό RPG( για μικρούς και μεγάλος σαν τον Freak :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: θα μπει για τα καλά ξανά στην ζωή μας μετά από 10 χρονια !)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Sep 2009 23:24 #60225 by doxitis
Πο πο πο μικρος τα ειχα λιωσει τα Ποκεμον πραγματικα οπως ολοι αλλωστε :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

More
06 Sep 2009 23:33 #60226 by lavezzi7
Περιμένω την επιστροφή τους !!!
Στην Ευρώπη και στην Αμερική βγαίνουν την άνοιξη του 2010!!! :wink:

More
06 Sep 2009 23:42 #60228 by Ρωμανός Βογιατζής

lavezzi7 wrote: Περιμένω την επιστροφή τους !!!

Αυτό δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα επίσημα....!

More
06 Sep 2009 23:55 #60229 by lavezzi7

Van Basten7 wrote:

lavezzi7 wrote: Περιμένω την επιστροφή τους !!!

Αυτό δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα επίσημα....!

Σύμφωνα με τα δικά μου στοιχεία αναμένεται να βγουν την άνοιξη του 2010!!!
Η Nintendo δεν το ανακοινώνει επειδή είναι πολύ νωρίς ακόμα και δεν ξέρουν τι μπορεί να πάει στραβά (χτύπα ξύλο)! :wink:

More
07 Sep 2009 12:30 #60257 by Νικολής Ασημάκης
Πωωωωω, τι μου θύμησες τώρα. Επικές εποχές. Εγώ Silver, ο κολλητός Gold και να κάνουμε ανταλλαγές και επικές μάχες. Έπαιζα τις προάλλες σε ένα emulator στο pc.

More
06 Jun 2017 21:00 #199468 by Μάνος Γρυπάρης
Τα Pokemon Gold και Pokemon Silver αποτέλεσαν την δεύτερη έκδοση της σειράς Pokemon και κυκλοφόρησαν το 2000 για Game Boy Color.

Στο σημερινό Pokemon Direct, η Nintendo ανακοίνωσε ότι επιστρέφουν για το 3ΔΣ. Θα μπορέσετε να τα αγοράσετε μέσω του Virtual Console. Θα έχουν το κλασικό αγαπημένο gameplay, ενώ θα μπορείτε να κάνετε Battle και Trade μέσω Wi-Fi σύνδεσης. Θα είναι επίσης συμβατά με το Pokemon Bank.

Δείτε το σχετικό τρέιλερ:

Τα Pokemon Gold και Pokemon Silver θα κυκλοφορήσουν στις 22 Σεπτεμβρίου, μαζί με το Pokemon Tournament Deluxe.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)