Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Square Enix

More
06 Apr 2009 15:55 #51947 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Ελα ενταξει τωρα δεν θα τα χαλασουμε για την Square-Enix.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Apr 2009 16:25 #51949 by Νικολής Ασημάκης
Εγώ τώρα αναρωτιέμαι. Η Square Enix δεν είχε χάσει πολύ budget λόγω ηλίθιων παιχνιδιών και κακών κινήσεων; Πως είχε αρκετό budget για μια τέτοια επέκταση;

More
06 Apr 2009 17:01 #51952 by Μάνος Γρυπάρης

JaCk_RiDeR wrote:

Manos wrote:

JaCk_RiDeR wrote: τώρα το έμαθες;;; ^ ^

Αφού τα μαθαίνετε πιο μπροστά....δεν τα λέτε, δεν τα γράφετε και τα λέμε όπως πάντα μόνοι μας.

Ανοίξτε κι εσείς κανένα topic, δεν θα πάθετε τίποτα :?

Εμ Δικιά σας δουλειά δεν είναι;

Δικιά μας δουλειά είναι αλλά επειδή βγαίνουνε εκατοντάδες ειδήσεις κάθε ημέρα, δεν τρέχει τίποτα αν ανοίγετε κι εσείς νέα topics στο forum.Ειναι 2 λεπτά δουλειά. Αυτό αν θέλετε να είμαστε πάντοτε updated.

Είμαστε 10 συντάκτες απ' τους οποίους οι μισοί μπορεί να έχουν φορτωθεί review τη δεδομένη στιγμή, άλλοι μπορεί να έχουν αναλάβει κάποιο συγκεκριμένο άρθρο στη στήλη και πάει λέγοντας. Δεν είναι εύκολο να καλύψεις όλη τη θεματολογία που κινείται. Τουλάχιστον το αναφέραμε χθες στις τελευταίες mini news της εβδομάδας.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
05 May 2009 01:58 #52556 by Πασχάλης Μαυρωδής
Η νέα "αβάπτιστη" υπόσχεση της Square Enix είναι γεγονός. Το σχετικό άρθρο του GW εμπεριέχει όλες τις επίσημες πληροφορίες. Διαβάστε το κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο ακριβώς από κάτω.

www.gameworld.gr/index.php?optio ... -game-news

More
05 May 2009 21:05 #52566 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Δε ξερω, απο τη μια εχουμε το FFXIII που ετοιμαζεται εδω και χρονια ετσι ωστε να βγει καλο και απο την αλλη εχουμε ενα σωρο ανακοινωσεις για νεα παιχνιδια. Οντως φαινεται καλο, αλλα ποση προσοχη μπορει να τραβηξει απο τους προγραμματιστες της Square Enix? Αυτο ειναι που με προβληματιζει.

Πολλα projects, λιγο δυναμικο που ανακυκλωνεται

More
27 Jun 2009 02:02 #55055 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Από οτι φαίνεται η Square Enix αυτη τη χρονιά θελει να γεμίσει τον κόσμο με video games! Η Square Enix ανοιξε ενα teaser site στο οποίο υπάρχει ένα αντιστροφο χρονόμετρο, (ΟΧΙ ΠΑΛΙΙΙΙΙ! βλεπε Teaser Hideo Kojima)αναγράφεται ο αριθμός 4 και ακούγεται μια μουσικη στα 8bit. Περι τίνος προκειται; Μήπως ερχεται κάποια επανέκδοση του FF4 στις νεες κονσολες; Εγω προσωπικά δεν έχω ιδέα για το τι θα δούμε αν κάποιος πιστεύει οτι ξερει κατι ας το πει!
Teaser Site: www.square-enix.co.jp/0706/

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
27 Jun 2009 05:17 #55057 by Στέφανος Τρίγγας
Εγω εχω μια απορια γιατι ολοι μετα τον Kojima αρχησαν να βαζουν χρονομετρα δεν μας λοιπουνται δηλαδη??? Τουλαχιστον ας ελπισουμε να μην μπει και δευτερο χρονομετρο σαν τον Kojima που εβαλε 3 αν θυμαμε καλα.

More
27 Jun 2009 18:33 #55081 by Μπάμπης Χαραλάμπους

ThunderHawk wrote: Εγω εχω μια απορια γιατι ολοι μετα τον Kojima αρχησαν να βαζουν χρονομετρα δεν μας λοιπουνται δηλαδη??? Τουλαχιστον ας ελπισουμε να μην μπει και δευτερο χρονομετρο σαν τον Kojima που εβαλε 3 αν θυμαμε καλα.

5 εβαλε! ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΣΧΙΣΤΟΜΑΤΗΔΕΣ!

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
27 Jun 2009 19:55 #55083 by Νικολής Ασημάκης

BigBoss wrote: ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΣΧΙΣΤΟΜΑΤΗΔΕΣ!

Σε χαλάνε τα παιχνίδια τους δηλαδή! :P

More
27 Jun 2009 21:55 #55086 by Andr
Replied by Andr on topic Square Enix
το πιο τρελο ενδεχομενο ειναι να ειναι καινουργιο kingdom hearts και να το γυρισαν σε πιο χωριο εκδοση