Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Grimoire: Heralds of the Winged Exemplar

More
09 Jul 2017 20:24 - 12 Jul 2017 01:01 #201499 by Γιώργος Τζίτζιφας

Ο τίτλος, ο οποίος βρίσκεται σε ανάπτυξη εδώ και περίπου δύο δεκαετίες, υπόσχεται μια δυνατή RPG/dungeon crawling εμπειρία με στοιχεία από games όπως τα Wizardry, Might and Magic, Eye of the Beholder και άλλα κλασικά του είδους. Η πρώτη beta έκδοση του παιχνιδιού κυκλοφόρησε το 1998, αλλά η διάθεση ολοκληρωμένης έκδοσης στην αγορά έχει αναβληθεί αμέτρητες φορές, με επακόλουθο το παιχνίδι να έχει κερδίσει τον τίτλο ενός από τα πιο κακόφημα games της ιστορίας και να αναφέρεται ως αστείο μεταξύ των gamers εδώ και χρόνια.

Το Grimoire: Heralds of the Winged Exemplar έκανε την εμφάνισή του στo Steam early access φέτος, με ημερομηνία κυκλοφορίας 7/7/17 και τιμή 40 ευρώ. Ο μοναδικός του developer, Cleve Blakemore, πριν λίγες ημέρες είχε ανακοινώσει: “Δουλεύω συνεχώς ώστε να ολοκληρώσω όλες τις λεπτομέρειες πριν την Παρασκευή. Το παιχνίδι δείχνει πολύ όμορφο. Μου ήταν πολύ ευχάριστο το να αναλύσω μέρη του μετά από καιρό και να ανακαλύψω ότι είναι πιο διασκεδαστικά απ’όσο θυμόμουν.” Επίσης ανέφερε ότι “θα υπάρχουν κομμάτια του παιχνιδιού που δεν είναι τελειοποιημένα, αλλά στην παρούσα μορφή του είναι πραγματικά μοναδικό, ένα κλασικό. Έπαιξα και τους τέσσερις τερματισμούς χρησιμοποιώντας save points και cheat codes και διαπίστωσα πως το προϊόν μου είναι πιο ικανοποιητικό από οποιοδήποτε παιχνίδι της σειράς Wizardry και είναι ακόμα καλύτερο από τα games της σειράς Eye of the Beholder”.την Παρασκευή. Το παιχνίδι δείχνει πολύ όμορφο. Μου ήταν πολύ ευχάριστο το να αναλύσω μέρη του μετά από καιρό και να ανακαλύψω ότι είναι πιο διασκεδαστικά απ’όσο θυμόμουν.” Επίσης ανέφερε ότι “θα υπάρχουν κομμάτια του παιχνιδιού που δεν είναι τελειοποιημένα, αλλά στην παρούσα μορφή του είναι πραγματικά μοναδικό, ένα κλασσικό. Έπαιξα μέχρι όλους τους τέσσερις τερματισμούς χρησιμοποιώντας save points και cheat codes και διαπίστωσα πως το προϊόν μου είναι πιο ικανοποιητικό από οποιοδήποτε παιχνίδι της σειράς Wizardry και είναι ακόμα καλύτερο από τα games της σειράς Eye of the Beholder”.

Προχθές όμως, ενώ λιγότερες από δύο ώρες απέμεναν για την κυκλοφορία του παιχνιδιού, ο Blakemore άλλαξε απροειδοποίητα την ημερομηνία κυκλοφορίας του σε “προσεχώς”.

Ο Blakemore ανακοίνωσε ότι θα αφοσιωθεί στην ολοκλήρωση των διορθώσεων που απομένουν και πως δεν έχει κάποια ομάδα να τον βοηθά με την ανάπτυξη, διορθώνοντας μόνος του τα bugs που προκύπτουν. Επίσης ανέφερε πως θα ανεβάσει μια πιο ολοκληρωμένη έκδοση στο Steam μόλις είναι έτοιμη, ωστόσο δεν έδωσε κανένα στοιχείο για το πότε θα συμβεί αυτό.
Last edit: 12 Jul 2017 01:01 by Πιέρρος Φουστέρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.