Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

God Eater 2: Rage Burst

More
26 Feb 2017 19:07 - 26 Feb 2017 19:09 #194202 by Γιάννης Μοσχονάς

Το God Eater 2: Rage Burst δεν απευθύνεται σε όλους τους gamers αλλά σε συγκεκριμένο κοινό. Προϋποθέτει προϋπηρεσία στο hack and slash είδος, μεγάλη υπομονή και δίψα για μάθηση τεράστιου όγκου πληροφοριών, παρατηρητικότητα και κλίση στην διαχείριση πόρων.

Δεν παίζεται με την ανεμελιά ενός μέλους της σειράς Warriors και απαιτεί μπόλικο grinding σε επίπεδα που (ευτυχώς) διαρκούν μερικά λεπτά αν διαθέτετε αξιοπρεπή δύναμη πυρός. Τσεκάρετε το παρακάτω βίντεο για να βγάλετε τα συμπεράσματα σας:
Last edit: 26 Feb 2017 19:09 by Γιάννης Μοσχονάς.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 Feb 2017 12:40 #194217 by Angel
Replied by Angel on topic God Eater 2: Rage Burst
Τι τους έχει πιάσει και βγάζουν anime σε παιχνίδια με τέτοιες υλοποιήσεις.Το anime μου άρεσε αλλα το παιχνίδι δεν με βρίσκει με την ίδια αποψη.Το ίδιο και το Berserk.Απλά μάλλον δεν είναι του γούστου μου :P

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

More
28 Feb 2017 15:45 #194273 by Καλλινίκη
God Eater 2: Rage Burst

Διαβάστε το review του Γιάννη Μοσχονά για Action role-playing game των Shift & Bandai Namco Entertainment. Περιμένουμε τις απόψεις σας!!

More
07 Mar 2017 18:55 #194774 by Γιάννης Μοσχονάς

Divine Raiden wrote: Τι τους έχει πιάσει και βγάζουν anime σε παιχνίδια με τέτοιες υλοποιήσεις.Το anime μου άρεσε αλλα το παιχνίδι δεν με βρίσκει με την ίδια αποψη.Το ίδιο και το Berserk.Απλά μάλλον δεν είναι του γούστου μου :P

Δυστυχώς δεν έχω δεί ακόμα το anime αλλά αν είναι καλύτερο του παιχνιδιού όπως αναφέρεις θα το ελέγξω το συντομότερο.

More
07 Mar 2017 19:03 #194775 by Angel
Replied by Angel on topic God Eater 2: Rage Burst

Blood King wrote:

Divine Raiden wrote: Τι τους έχει πιάσει και βγάζουν anime σε παιχνίδια με τέτοιες υλοποιήσεις.Το anime μου άρεσε αλλα το παιχνίδι δεν με βρίσκει με την ίδια αποψη.Το ίδιο και το Berserk.Απλά μάλλον δεν είναι του γούστου μου :P

Δυστυχώς δεν έχω δεί ακόμα το anime αλλά αν είναι καλύτερο του παιχνιδιού όπως αναφέρεις θα το ελέγξω το συντομότερο.

Κατα τα δικά μου γούστα πάντα...Μην παρεξηγηθούμε κιολας :D Μπορεί να μην σου αρέσει τόσο το ανιμε.Γενικώς μου κακοφαίνονται πολύ κάποιες μεταφορές ανιμε σε παιχνίδια ή το αντίστροφο.Το Tales of Zestiria ας πούμε έτυχε να είναι πολύ καλό σαν ανιμε(και βγήκε βασισμένο στο παιχνίδι απ'όσο εχω διαβάσει).Για το παιχνίδι έχω ακούσει καλά σχόλια (οχι τιποτα το καταπληκτικο).Οταν θα το παιξω,γιατι έχω σκοπο να το κανω,θα έχω μια πιο σαφή άποψη οπότε ας το αφήσω εδω. :)

The sword of destiny has two edges. You are one of them.