Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Final Fantasy X/X-2

More
08 Nov 2013 18:15 #135018 by Σπύρος
Replied by Σπύρος on topic Final Fantasy X HD
This item will be released on December 31, 2013.

Λέει το Amazon.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Nov 2013 04:37 #135056 by Παντελής Δασκαλέλος

grotenfrod wrote: This item will be released on December 31, 2013.

Λέει το Amazon.

Λίγο χλωμό το βλέπω, καθώς για την ώρα δεν μας έχει στείλει δελτίο Τύπου η Square Enix που να επιβεβαιώνει κάτι τέτοιο. Πάντως μέσα ο Δεκέμβριος είναι καλό launch window με δεδομένο ότι δεν θα έχει ανταγωνισμό με άλλα games.

More
11 Nov 2013 03:11 #135076 by Σπύρος
Μακάρι πάντως να βγει σύντομα γιατί έχω ψηθεί να το ξαναπαίξω, πόσω μάλλον σε HD.

More
11 Nov 2013 17:40 #135085 by Παντελής Δασκαλέλος
Για να πω την αλήθεια το περιμένω και εγώ, αν και το ρολόι είχε γράψει 74 ώρες στο PS2 δεν το είχα τερματίσει τότε. Πάντως έχουμε ακόμη το save αυτό στην "ηρωική" κάρτα μνήμης στο PS2 μου, μήπως να το τελειώσω στο PS2 πρώτα; :)

More
11 Nov 2013 22:28 #135104 by Σπύρος
Καλά και εσύ πως τα κατάφερες να φτάσεις 74 ώρες σε FF και να μη μπεις στο τρυπάκι να το τελειώσεις; Παίξε το μια και καλή όταν βγει, γιατί θα έχεις ξεχάσει ως τώρα πως είχες οργανώσει το grid σου.

More
11 Nov 2013 23:41 #135106 by Παντελής Δασκαλέλος
Γενικά είμαι τελειομανής στα RPG και δεν μπορώ να προχωρήσω αφήνοντας ενεργά side quests ή χάνοντας κάποιο αντικείμενο. Επιπλέον, πάντα κάνω steal όλα τα αντικείμενα και άμα χάσω κάτι κάνω grinding μέχρι να κλέψω όλα τα items! Από όσο γνωρίζω στις 74 ώρες άνετα κάποιος μπορεί να τελειώσει το game, εγώ είχα μείνει στα Thunder plains νομίζω.

More
12 Nov 2013 00:25 #135113 by Σπύρος
I know the feeling. Παρόλα αυτά καθώς τα rpg ροκανίζουν όχι απλά χρόνο αλλά χρόνια και πλέον απλά δεν έχω δυστυχώς το χρόνο να τα πάρω όλα και να τα βρω όλα. Το FFX είναι έτσι στημένο που είναι περίπατος αν θες να κάνεις μόνο την κεντρική ιστορία και κόλαση στα υπόλοιπα (dark eons) ενώ τα παλιότερα FF ήταν γενικά κόλαση. Με guide ή χωρίς τα παίζεις;

More
12 Nov 2013 17:54 #135118 by Παντελής Δασκαλέλος
Που να το βρω το guide το 2002;;;
Μπα γενικά σπάνια χρησιμοποιώ εξωτερική βοήθεια στα RPG, το μόνο στο οποίο έχω παραβεί τον κανόνα μου είναι το Dark Souls, αν κι αυτό δεν παίζεται χωρίς guide.

More
18 Nov 2013 19:17 #135344 by Βασίλης Καμακάρης
[UPDATE 18/11/13] Τα Final Fantasy X/X-2 HD θα κυκλοφορήσουν τελικά για PS3 στις 21 Μαρτίου 2014, συμφώνα με ανακοίνωση της Square Enix. Τα δύο games θα περιλαμβάνονται σε έναν δίσκο με την ονομασία Final Fantasy X/X-2 HD Remaster.

Σχετικά με την έκδοση για PS Vita, η ημερομηνία κυκλοφορίας της θα ανακοινωθεί κάποια στιγμή στο μέλλον. Όπως σας έχουμε ήδη πληροφορήσει και μπορείτε να διαβάσετε και παραπάνω, τα Final Fantasy X/X-2 HD θα περιλαμβάνουν ανανεωμένο τεχνικό τομέα, νέα trophies και δυνατότητα cross-save, μεταξύ άλλων.

Το Final Fantasy X κυκλοφόρησε για PS2 πίσω στο 2001, ενώ το sequel Final Fantasy X-2 ακολούθησε δύο χρόνια αργότερα. Το επόμενο game της σειράς με τίτλο Lightning Returns: Final Fantasy XIII, θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2014.

Μπορείτε να ρίξετε μια ακόμη ματιά στο ανανεωμένο περιεχόμενο των παιχνιδιών μέσα από το νέο gameplay βίντεο που έκανε σήμερα την εμφάνισή του. Δείτε παρακάτω το εν λόγω τρέιλερ:

[center:2zgqizms][youtube:2zgqizms]
[/youtube:2zgqizms][/center:2zgqizms]

Το Final Fantasy X/X-2 HD Remaster θα κυκλοφορήσει στις 21 Μαρτίου 2014 για PS3, ενώ αναμένεται και για το PS Vita.

More
27 Apr 2014 17:25 #143741 by Sotiris Greece
Replied by Sotiris Greece on topic Final Fantasy X HD
Ο Παντελής μας έκανε το review στο PS3 το οποίο μπορείτε να το δείτε εδώ .