- Thank you received: 0
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Reghagel wrote: Ήδη ο άλλος χρήστης δέχτηκε 2 μέρες μπαν.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
TheEnd wrote:
Και τι έγινε? ειλικρινά τέτοια συμπεριφορά είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. Μου έστελνε screenshots με τα επιτευγματα του για να υποστηρίξει οτι αυτός μόνο δικαιούται να έχει το συγκεκριμένο nick. και? όσο για εσένα κύριε admin ποτέ κάποιος δεν βρίζει επειδή απλά του κάπνισε. θα έπρεπε να ρωτήσεις τι συνέβη και να πράξεις αναλόγως. Εμένα προσωπικά το παιχνίδι στις 3 πρώτες ώρες που ασχολήθηκα μαζί του μου άφησε κακή εντύπωση μόνο και μόνο λόγω του συγκεκριμένου χρήστη!
Reghagel wrote:
TheEnd wrote:
Και τι έγινε? ειλικρινά τέτοια συμπεριφορά είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. Μου έστελνε screenshots με τα επιτευγματα του για να υποστηρίξει οτι αυτός μόνο δικαιούται να έχει το συγκεκριμένο nick. και? όσο για εσένα κύριε admin ποτέ κάποιος δεν βρίζει επειδή απλά του κάπνισε. θα έπρεπε να ρωτήσεις τι συνέβη και να πράξεις αναλόγως. Εμένα προσωπικά το παιχνίδι στις 3 πρώτες ώρες που ασχολήθηκα μαζί του μου άφησε κακή εντύπωση μόνο και μόνο λόγω του συγκεκριμένου χρήστη!
Σε παρακαλώ στείλε μου μέσω του παιχνιδιού τι ακριβός σου έστειλε ο χρήστης σε Screenshots. Εγώ όντως έπρεπε να ρωτήσω τι είχε γίνει όπως και εσύ έπρεπε να με ενημερώσεις πριν τον βρίσεις. Πάντως τέτοιες συμπεριφορές απο ανώριμους χρήστες καλύτερα να της αγνοείς.
FuTuRe wrote: Δεν ξέρω αν οι διαμάχες σε προσωπικό επίπεδο είναι τόσο σοβαρές για ban, αν και το ban ωρών δεν είναι τόσο σοβαρό. Απλά συμβουλή μου είναι να φροντίσεις και για τον άλλον χρήστη μιας και αυτός το ξεκίνησε το όλο θέμα και είχε και άδικο.