Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Baldur’s Gate: Enhanced Edition

More
27 Mar 2013 18:13 #122156 by serafeim sarafoglou
Καλησπέρα σε ολους. Διάβασα το καταπληκτικό review για το θρυλικό παιχνίδι που λατρεύω. Πως μπορώ να αγοράσω την enhanced edition όμως? Δεν είμαι μέλος του steam και θα ήθελα να αγοράσω το dvd για να παίζω το παιχνίδι με την ησυχία μου στο σπίτι.
Ευχαριστώ.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 Mar 2013 18:27 #122159 by Βασίλης Καμακάρης

DOCTORSARAF wrote: Καλησπέρα σε ολους. Διάβασα το καταπληκτικό review για το θρυλικό παιχνίδι που λατρεύω. Πως μπορώ να αγοράσω την enhanced edition όμως? Δεν είμαι μέλος του steam και θα ήθελα να αγοράσω το dvd για να παίζω το παιχνίδι με την ησυχία μου στο σπίτι.
Ευχαριστώ.

Στο bestprice πουλάει το πακέτο με τα 4 baldur's gate αλλά το συγκεκριμένο μονό σε steam αν δεν κάνω λάθος.

More
28 Mar 2013 00:35 #122171 by Νικολής Ασημάκης

Vasilis wrote: Εγώ έχω σε cd και τα 4 από το pc master απλά του έδινα πόνο.

Εγώ το έχω μέσω της Forgotten Realm: Deluxe Edition συλλογής μου σε ένα DVD.

More
21 Jun 2013 15:29 #126435 by Βασίλης Καμακάρης
Κακά τα νέα για τους fans του Baldur's Gate: Enhanced Edition . Η εταιρεία ανάπτυξης Overhaul Games και την εκδότρια εταιρεία Atari απέσυραν το παιχνίδι λόγων γραφειοκρατικων θεμάτων που προέκυψαν. Πραγματικά κάτι άσχημο για εμάς που λατρεύουμε την σειρά. Πάντως ανακοίνωσαν ότι θα το επαναφέρουν το συντομότερο δυνατόν.

More
19 Aug 2013 13:41 #130624 by Κώστας Λάβαρης
[UPDATE: 19/8/13] Απ' ότι φαίνεται η εταιρεία ανάπτυξης Overhaul Games και η Atari αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους κι έτσι το Baldur's Gate: Enhanced Edition θα επιστρέψει στα ράφια των καταστημάτων. Η σχετική είδηση ανακοινώθηκε μέσω του Reddit .

H κίνηση αυτή πρακτικά ανοίγει τον δρόμο για την ολοκλήρωση του Baldur's Gate 2: Enhanced Edition, το οποίο ελπίζουμε να υποστεί όντως ένα HD upgrade στον τεχνικό τομέα, σε αντίθεση με την πρώτη Enhanced Edition που υστερούσε στο συγκεκριμένο κομμάτι. Για περισσότερες πληροφορίες θα είμαστε σε αναμονή.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
01 Apr 2016 12:10 #179124 by ΣΤ
Νέο expansion για το Baldur's Gate μετά από 17 χρόνια.

Το όνομα αυτού είναι Baldur's Gate: Siege of Dragonspear και προσφέρει 25 ώρες νέου περιεχομένου στην Enhanced Edition του Baldur's Gate, καινούριο class, τέσσερα επιπλέον μέλη για το party σας και πολλά άλλα.

Δείτε το τρέιλερ
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

More
01 Apr 2016 12:49 #179131 by Δημήτρης Πασχάλογλου

Verbal wrote: Νέο expansion για το Baldur's Gate μετά από 17 χρόνια.

Το όνομα αυτού είναι Baldur's Gate: Siege of Dragonspear και προσφέρει 25 ώρες νέου περιεχομένου στην Enhanced Edition του Baldur's Gate, καινούριο class, τέσσερα επιπλέον μέλη για το party σας και πολλά άλλα.

Έχει και γαμάτη Collector's Edition!!!!! Θα μου πάρω δώρο το Πάσχα!

More
01 Apr 2016 19:08 - 01 Apr 2016 19:09 #179160 by Κατερίνα Μαρίνου
Δεν το βελτιωσαν αισθητα το Baldur's Gate. Σαν το παλιο φαινεται με καπως μεγαλυτερη αναλυση. Χρειαζεται ενα ωραιο remake για να πιασει περισσοτερο στην αγορα παρα να βγαζει μονο expansions που ουσιαστικα δεν αλλαζουν και πολλα πραγματα. ;)
Last edit: 01 Apr 2016 19:09 by Κατερίνα Μαρίνου.

More
01 Apr 2016 19:33 #179166 by Δημήτρης Πασχάλογλου
Ναι εντάξει δεν έκαναν αισθητές βελτιώσεις αλλά δεν το παίζεις για τα γραφικά αλλά για την ατμόσφαιρα και το σενάριο, που λίγα RPG έχουν πλέον ;)

More
01 Apr 2016 20:47 #179182 by Κατερίνα Μαρίνου
Σιγουρα απευθυνεται σε συγκεκριμενο κοινο που ειναι φανατικοι του παλιου στυλ rpg αλλα καλο θα ηταν να γινοταν καποιες μικροβελτιωσεις ωστε να τραβηξει περισσοτερη κινηση. Τωρα ειναι μονο για τους hardcore rpg παικτες. Το δοκιμασα καποια στιγμη και το εβγαλα αμεσως γιατι δεν με κρατησε πολυ αυτη η αισθηση του παλιου που δειχνει. Ξαναγυρισα στο Skyrim που με τα mods το φτιαχνω οπως θελω. ;)