FULL OF SPOILERS συζήτηση για το God of War και τις συνέχειες

17 Jun 2018 17:43 #215491 by Μάνος Γρυπάρης
Αν δεν έχετε τερματίσει το God of War τότε κλείστε αμέσως αυτό το forum topic.


Δείτε τον τερματισμό και αμέσως μετά τον κρυφό τερματισμό του God of War που γίνεται όταν επιστρέψετε στο σπίτι σας:




Το παιχνίδι μας βάζει να παλέψουμε με τον Baldur, γιο του Odin και τους γιους του Thor. Παλεύουμε και με τις Valkyries και μέχρι εκεί (που ειδικά η 1η είναι πανεύκολη σε σχέση με τον Baldur). Προσωπικά απογοητεύτικα από τα bosses και ο τερματισμός μου ήρθε κάπως απότομα. Περίμενα να αντιμετωπίσει τους Odin και Thor.

Λογικά στο επόμενο God of War (και ελπίζω όχι σε DLC) θα έχουμε και τους συγκεκριμένους Θεούς. Ο Thor είναι ο αμέσως επόμενως, σύμφωνα με τον τερματισμό. Υπόνοιες για DLC άφησε και ο Δημήτρης Χαβρές, Έλληνας voice actor που έκανε τον Kratos:


Εσείς τι πιστεύετε? Που θα εμφανιστούν οι Thor και Odin? Σε DLC ή σε κάποια από τις επόμενες εκδόσεις? Θα θέλατε να υπάρχουν στο βασικό story και όχι σε συνέχεια; Προσωπικά θεωρώ πως ναι γιατί όταν τα μισά bosses είναι πανομοιότυπα trolls κάπου το θέμα ξεχείλωσε.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Jun 2018 20:44 #215513 by Γιάννης Σιδηρόπουλος
Δεν χρειάζεται να ανησυχούμε για την περίπτωση των Thor και Odin. Όπως δήλωσε ο ίδιος ο Cory Barlog, για την ώρα δεν έχουν κάποιο DLC στο μυαλό τους. Μην ξεγελιέστε από τα βασίλεια που δεν μπορούσατε να επισκεφθείτε. Ο λόγος που τοποθετήθηκαν ήταν για να καλύψουν πλήρως και ορθά την νορβηγική μυθολογία. Από την άλλη, μπορεί τα boss fights του νέου God of War να μην ήταν τόσο πλούσια όσο μας είχε συνηθίσει η Santa Monica, ωστόσο αντιλαμβάνομαι το σκεπτικό τους από την στιγμή που στοχέουν να βγάλουν και sequels. Και στα παλιά God of War, στο πρώτο συγκεκριμένα, ο μόνος θεός που σκοτώνεις είναι ο Άρης, στο δύο η Αθηνά και στο τρία κυριολεκτικά τους πάντες. Οι Νορβηγοί δεν έχουν δωδεκάθεο όπως εμείς, επομένως οι επιλογές τους ήταν σαφώς πιο περιορισμένες. Υπομονή και πιστεύω πως θα διαλέξουν πολύ σωστό τρόπο να μοιράσουν τους θεούς στα επόμενα games.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

25 May 2021 15:49 - 25 May 2021 15:50 #251498 by Blood Prince
Εγώ πάντως παρατήρησα κάτι που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, πως η πραγματική βασίλισσα των Βαλκυριών ήταν η θεά Freya.

Το επόμενο God of War δεν θα κυκλοφορήσει στο PS4 εκτός απροόπτου οπότε μάλλον θα αργήσω να το παίξω.

File Attachment:


Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

25 May 2021 18:14 #251501 by Απόστολος Μητσακούλης
Νομίζω  ο Baldur είναι απο τους Θεούς που θα αναστηθεί μετά το Ragnarok. Πάντος κρίμα που δν θα βγει στο 4 τελικά. Μάλλον 2022 στο ps5.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification