Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Όπως ανέφερα και πριν, μόνο αν τα "περάσουν" εκβιαστικά από τις εταιρείες.mordred wrote: Τα έχεις βάλει εδώ και μέρες και μιλάς για πράγματα που δεν έχεις συνηθίσει...Αρκετός καιρός όντως...Το είπες και μόνος σου τα XP τα έβριζες μέχρι που τα συνήθισες...Το ίδιο θα γίνει και τώρα...
Κάνεις λάθος. Τα 98 ήταν πιο κοντά στα 95. Τα ME ήταν ένα ενδιάμεσο στάδιο. Τα XP όμως εισήγαγαν έναν νέο σχεδιασμό και δεν είχαν καμία σχέση στο layout με ότι είχε κυκλοφορήσει μέχρι τότε.mordred wrote: Τα XP σε σχέση με τα Me και τα 98 από πλευράς εμφάνισης και στησίματος έχουν ελάχιστες διαφορες και η μετάβαση ήταν πολύ πιο εύκολη.Τώρα αν εσύ χωρίς να δεις πας και βάζεις κατι που τελικά δεν σου κανει δεν σου φταίει κανεις.
Ότι προβλήματα είχα τους τα έστειλα. Το θέμα είναι ότι 1ον σχεδόν όλοι οι χρήστες έχουν XP (φαίνεται κι από τα γκάλοπ άλλωστε) και 2ον οι περισσότεροι χρήστες που δοκίμασαν Vista ή Seven το "ξαναγύρισαν" στα XP. Το πρόβλημα είναι ότι και τα δύο αυτά συστήματα είναι δύσχρηστα από τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα. Ηλίθιες νοοτροπίες του στυλ "Κάνε save τα αρχεία σου στους καταλόγους C:\Users\Manos\μπλαμπλα & Libraries ή αλλιώς ψάξε βρες που είναι ο σκληρός" ή "Θα στα πρίζω πάντοτε όταν εγκαθιστάς ένα πρόγραμμα" δεν περνάνε στον απλό κόσμο, ο οποίος θέλει κάτι εύχρηστο. Αν ο λόγος που θα βάλω τα Seven είναι η ταχύτητα και οι "νέες δυνατότητες" που θα κάνουν τη δουλειά μου δύσκολη καθημερινά, τότε δεν έχω καμία όρεξη να μπω στη διαδικασία. Εκτός κι αν -όπως προείπα- με εκβιάσουν οι game developers κι αναγκαστώ να τα βάλω.mordred wrote: Όσον αφορά τα προγενέστερα λειτουργικά τα milenium είχαν πιο πολλά προβλήματα από τα 98 γι αυτό θαφτηκαν. Όσοι βρίζουν τα vista το κανουν για 3 λόγους. 1. Τα βρίζουν χωρίς να τα έχουν δουλέψει αρκετά 2. Λόγω Drivers (δεν ευθύνεται το λειτουργικό) 3. Λόγω ασυμβατότητας προγραμμάτων (ούτε εδώ δεν ευθύνεται το λειτουργικό). Ξέρω πάρα πολλά άτομα που βρίζανε τα Vista για ακριβώς τον ίδιο λόγο που κανεις εσύ αλλά τώρα τα θεωρούν ένα πολύ αξιόλογο λειτουργικό και πολύ καλύτερο απο τα XP.
Το ότι η microsoft έχει βάλει feedback στα windows 7 έχει γίνει για κάποιο λόγο.Αν έχεις παράπονα στειλτα.Αλλά σίγουρα δε θα σε ρωτήσει προσωπικά αν θα βάλει στα δεξιά το quicklaunch...
Τα XP όμως εισήγαγαν έναν νέο σχεδιασμό και δεν είχαν καμία σχέση στο layout με ότι είχε κυκλοφορήσει μέχρι τότε
Τα Seven έπρεπε να τα δοκιμάσω γιατί επιχείρησα από Vista (τα είχε μέσα το laptop όταν τα αγόρασα) να περάσω XP και στο bootάρισμα το setup μου είπε ότι "δεν βρίσκει κανέναν σκληρό δίσκο". Ωραία πουστιά της Microsoft για να μην μπορείς να ξαναβάλεις XP! Δηλαδή άντε τώρα να κάνεις backup, fdisk και format στο δίσκο του laptop για να ξαναπεράσεις XP.
Ηλίθιες νοοτροπίες του στυλ "Κάνε save τα αρχεία σου στους καταλόγους C:\Users\Manos\μπλαμπλα & Libraries ή αλλιώς ψάξε βρες που είναι ο σκληρός" ή "Θα στα πρίζω πάντοτε όταν εγκαθιστάς ένα πρόγραμμα" δεν περνάνε στον απλό κόσμο, ο οποίος θέλει κάτι εύχρηστο. Αν ο λόγος που θα βάλω τα Seven είναι η ταχύτητα και οι "νέες δυνατότητες" που θα κάνουν τη δουλειά μου δύσκολη καθημερινά, τότε δεν έχω καμία όρεξη να μπω στη διαδικασία.