Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Και αυτό με την ram μου φάνηκε περίεργο. Δν νομίζω πως θα βρούμε πχ laptop με TPM 2.0 και 4gb ram μόλις βγει. Θέλουμε τουλάχιστον 8 gb αυτήν την εποχή. Αν φορτώσουν τα 11 αργότερα με updates θα σέρνετε με λίγη ram. Εδώ τα 10 με 16 ram και έχουμε θέματα κατα καιρούς xd.
Λογικά θα βρεθεί κάποια στιγμή λύση για το TPM 2.0. Δν γίνεται να έχει κάποιος τούμπανο pc και να μην μπορεί να βάλει windows 11 για αυτό τον λόγο. Είναι παράλογο.
Σωστός. Πάντως τα χαρακτηριστικά που διαβάζω χαρακτηρίζουν ένα μέτριο PC, εδώ λένε μνήμη RAM μόνο 4 GB !
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Και αυτό με την ram μου φάνηκε περίεργο. Δν νομίζω πως θα βρούμε πχ laptop με TPM 2.0 και 4gb ram μόλις βγει. Θέλουμε τουλάχιστον 8 gb αυτήν την εποχή. Αν φορτώσουν τα 11 αργότερα με updates θα σέρνετε με λίγη ram. Εδώ τα 10 με 16 ram και έχουμε θέματα κατα καιρούς xd.
Λογικά θα βρεθεί κάποια στιγμή λύση για το TPM 2.0. Δν γίνεται να έχει κάποιος τούμπανο pc και να μην μπορεί να βάλει windows 11 για αυτό τον λόγο. Είναι παράλογο.
Σωστός. Πάντως τα χαρακτηριστικά που διαβάζω χαρακτηρίζουν ένα μέτριο PC, εδώ λένε μνήμη RAM μόνο 4 GB !
Εσείς θα παραμείνετε στα Windows 10;
Συμφωνώ. Μέχρι να καλήψουν και τις τρύπες που θα έχει η ασφάλεια των 11 θα πάρει καιρό. Αν έχεις virtualization στην motherboard σου σου πρωτείνο να δοκιμάσεις τα Linus μέσο virtual box για να δεις την φάση τους. Είναι πολύ ελαφριά και αν τα έχεις σε cd μπορεί να σε σώσει κάποια στιγμή που θα έχεις πρόβλημα γενικά με windowsΕδώ δεν έχουν κυκλοφορήσει επίσημα ακόμα...θα είναι βλακεία κάποιος να τα εγκαταστήσει στο καλό PC...
Eπίσης είναι βαριά μάλλον. Μια χαρά με βολεύουν τα Windows 10. Την δουλειά μου την κάνω.
Σκέφτομαι και Linux μελλοντικά.
Ο Clippy αναμένεται ευτυχώς να προστεθεί ως emoji στο Microsoft 365, προηγουμένως γνωστό ως Office 365, μια συνδρομητική cloud υπηρεσία, η οποία έχει τα Word, Excel, Outlook και απευθύνεται περισσότερο σε επαγγελματίες.
If this gets 20k likes, we’ll replace the paperclip emoji in Microsoft 365 with Clippy. pic.twitter.com/6T8ziboguC
— Microsoft (@Microsoft) July 14, 2021