Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

[Παιχνίδι] Πες μου ψέμματα!

More
26 Sep 2011 22:50 #98944 by Άγγελος Φασούλης
Εγώ το τρίτο γιατί κανένας δεν με νικάει! Τώρα το πρώτο εγώ είμαι ικανός να το κάνω οπότε δεν αμφιβάλω!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
26 Sep 2011 23:12 #98953 by Ανδρέας Γρυπάρης
@x_yannis λάθος, όντως το είχα κάνει αυτό προγραμματίζοντας crack για το media player 11.
@draginfable, έπεσες μέσα! όντως δεν έχω πάρει νίκη σε πρωτάθλημα pokemon ακόμη. Τώρα προσπαθώ να γίνω ο καλύτερος στο trading card game. Αν όντως είσαι τόσο καλός δώσε με pm το msn σου να κανονίζουμε καμια μάχη στην black η white η κάποιο αγώνα με κάρτες.

More
26 Sep 2011 23:25 #98958 by Άγγελος Φασούλης
My turn.

1: Παράτησα τα pokemon μόλις είδα την καινούργια γενιά(black and white) επειδή δεν μου αρέσει το ξεζούμισμα του franchise.

2: Έχω τερματίσει το Resident evil 4, 20 φορές στο Game Cube και άλλες 30 στο PS2.

3: Έχασα πάνω από 400 τάπες pokemon και τις ψάχνω εδώ και τρία χρόνια.

More
26 Sep 2011 23:39 #98960 by Ανδρέας Γρυπάρης
το 3.

Γιατί κατά τη γνώμη μου η σειρά black και white είναι τέλεια! και για κάποιον starter και για κάποιον advanced gamer.

More
26 Sep 2011 23:59 #98962 by Άγγελος Φασούλης
Δυστυχώς είναι το πρώτο. Αν δεν μου βγάλουν παιχνίδι του στύλ Colloseum και με τις παλιότερες γενιές, that's it for me. Τώρα βέβαια αν μου την έκαναν δώρο θα καιγόμουν με την White(λόγω Zekrom) αλλά να δώσω λεφτά στην Nintendo για μία από τα ίδια με νέα ονόματα, όχι. Καλά με το resident είμαι καμένος. Και για το τρίτο ακόμα θρηνώ...

More
27 Sep 2011 01:07 #98965 by Γιάννης Μπόκας
Ας γράψω κι εγώ ένα..

1) Όταν έγινε ο μεγάλος σεισμός στην Αθήνα το '99, εγώ έπαιζα Metal Gear Solid στο PSX.
2) Έχω αγοράσει συνολικά 6 κονσόλες Xbox (το παλιό) και έχω κάψει τις 4.
3) Την μέρα που αγόρασα το PS3 είχε απεργία και περπάτησα 6 χιλιόμετρα με τα πόδια, 3 να πάω και 3 να έρθω.

More
27 Sep 2011 01:22 #98967 by Μπάμπης Γιαλαμάς

x_yannis wrote: Ας γράψω κι εγώ ένα..

1) Όταν έγινε ο μεγάλος σεισμός στην Αθήνα το '99, εγώ έπαιζα Metal Gear Solid στο PSX.
2) Έχω αγοράσει συνολικά 6 κονσόλες Xbox (το παλιό) και έχω κάψει τις 4.
3) Την μέρα που αγόρασα το PS3 είχε απεργία και περπάτησα 6 χιλιόμετρα με τα πόδια, 3 να πάω και 3 να έρθω.

Το πρώτο είναι τεράστιο ψέμα. Την ώρα του σεισμού οι μισοί βλέπαμε Baywatch Και οι άλλοι μισοί άκουγαν παπακωνσταντίου.

More
27 Sep 2011 01:49 #98970 by Γιάννης Μπόκας
Χαχα την πάτησες! Try again!

More
27 Sep 2011 10:30 #98973 by eliminator
Το 2 νομίζω είναι ψέματα.

Δεν είναι και τόσο άχρηστες για να κάψεις 4/6, εκτός αν έπαιζες 24/7 καλοκαίρια ολόκληρα.

More
27 Sep 2011 11:10 #98975 by Μπάμπης Γιαλαμάς
Τότε το 3! Όταν βγήκαμε για καφέ μου είχες αναφέρει ότι είχες κάψει κάποιες κονσόλες!