- Thank you received: 301
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Myrmidon wrote:
Domine Non Es Dignus wrote: Πληροφοριακά, οι ξανθιές δεν είναι φυλή ώστε να είναι ρατσισμός αυτό
For the sake of the joke πάντως, γενικά υπάρχουν τέτοια. Για τους Πόντιους καλή ώρα. Δε νομίζω να πιστεύει κάποιος πως όντως οι Πόντιοι είναι χαζοί. Εκτός κι αν είναι ο ίδιος (χαζός, όχι Πόντιος), τότε ναι είναι πιθανό.
Κάνεις λάθος φίλε... Ρατσισμός ή φυλετισμός είναι η αντίληψη ότι οι άνθρωποι δεν είναι όλοι ίσοι μεταξύ τους, αλλά διαχωρίζονται σε ανώτερους και κατώτερους, διακρινόμενοι είτε από το χρώμα του δέρματος, είτε από την εθνικότητα, είτε από τη θρησκεία είτε από τον προσδιορισμό του φύλου κλπ
Ο φυλετικός ρατσισμός που λες εσύ ειναι ένα υποσύνολο του ρατσισμού.
Rasmo wrote: Αν είναι να πέρνουμε σαν ορισμούς στο τι γράφεται στο wiki σωθήκαμε. Δεν είναι θέμα απόψεων είναι θέμα ο εξαρχής ορισμός των λέξεων και η σημασία τους. Αυτή η εσφαλμένη μετάφραση των ελληνικών λέξεων στα αγγλικα είναι τελείως τραγική εδώ και αιώνες. Ρατσισμός(=racism), φυλετισμός(tribalism). Μιλάμε για τελείως 2 διαφορετικές έννοιες και πράγματα. Αρά απο την αρχή του το άρθρο στο wiki το οποίο συμμερίζεσαι ως άποψη είναι τελείως μα τελείως λάθος και παραπληροφορεί.
Rasmo wrote: Γιατί δεν έχω την αναγκή αυτή και δεν με καίει το εν λόγο σαίτ μιας και δεν τον πέρνω στα σοβαρά.
Γιατί να μπώ σε αυτόν τον κόπο?
Όποιος ενημερώνεται απο το wiki και το έχει ως βασική πηγής γνώσης είναι δικό του θέμα. Εμένα δεν με απασχολεί λοιπόν κάτι τέτοιο, ούτε και καίγομαι.
Σόρρυ κιόλας αλλά δε μπορώ απο το να γελάσω όταν κάποιος μου πετάει c/p links με ύφος χιλίων καρδιναλίων (απο το wiki κιόλας) ως σοβαρή πηγή της γνώσης και της αλήθειας χωρίς ο ίδιος να έχει τεκμηριώσει κάτι.