Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
kammeno souvlaki wrote: σημερα θα δειξει η νετ το barca-real σε hd για πρωτη φορα.εχει δημιουργηθει καναλι ερτ hd?ξερετε τι χρειαζετε για να το δουμε?
Please Log in or Create an account to join the conversation.
αποκωδικοποιης της nova κανει?ειναι mpeg4 γιατι πιανει τα hd της nova αλλα μπορω να το χρησιμοποισω για να δω το ert hd?x_yannis wrote:
kammeno souvlaki wrote: σημερα θα δειξει η νετ το barca-real σε hd για πρωτη φορα.εχει δημιουργηθει καναλι ερτ hd?ξερετε τι χρειαζετε για να το δουμε?
Αποκωδικοποιητή mpeg4, όπως της digea. Η ερτ HD μπήκε πάνω στο ψηφιακό κανάλι της Βουλής. Αν πιάνεις τα ψηφιακά τότε δεν έχεις πρόβλημα.
πας στο τομεα που αφορα το θεμα που θες να ανοιξεις πχ chat και πανω πανω σου λεει νεο θεμαGRterasbetoni wrote: Τελιος off-topic αλλα πως μπορω να φτιαξω ενα θεμα στο forum?????????
](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
kammeno souvlaki wrote: αποκωδικοποιης της nova κανει?ειναι mpeg4 γιατι πιανει τα hd της nova αλλα μπορω να το χρησιμοποισω για να δω το ert hd?
eliminator wrote: Εγω που εχω αποκωδικοποιητη απο χθες το καναλι PRISMA+ εγινε ΕΡΤ HD αλλα δε δειχνει τιποτα μονο αυτο:
Του eliminator κανείς δεν το βλέπει, γιατί αν το έχει ανεβάσει στο photobucket τότε απλά θα πρέπει να ξαναβάλει το url γιατί έκαναν update. Του Boss πάλι είναι το "L" από το LoL. Πολύ πώρωση βλέπω!Nikolis wrote: Ούτε εγώ βλέπω το αβαταρ του BigBoss και του Eliminator