- Thank you received: 0
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Alcatraz wrote: Απ εδώ κάνεις λάθος 2 είναι τα άτομα! manolisGS &ThunderHawk. Επίσης προσπάθησα να του μιλήσω με κάθε τρόπο με π.μ αλλά αυτός "παρακολουθεί το φόρουμ". Η αλήθεια είναι πως δεν θέλω να το κάνω γιατί σας έχω σαν οικογένια πλέον, αλλά και μόνο που το σκέφτομαι παθαίνω κάτι. Δεν ξέρω αν θα αντέξω τον "χωρισμό" με εσάς.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Σε πληροφορώ πως τα πάντα έχουν σημασία. Ο κάθε server εχει κάποια συγκεκριμένα ορια upload/download και δεν εχει την δυνατότητα να προσφέρει μεγαλύτερες ταχύτητες από αυτά τα ορια. Το πιο λογικό ειναι η ΕΑ να εχει τους πιο ταχυτερους servers ομως στην προκειμένη περίπτωση δεν ειναι ετσι τα πράγματα γιατι το πιο πιθανο ειναι ο περισσότερος κόσμος να κατεβάζει μεσω της EA και ετσι να εχει υπερφορτωθει το συστημα της έχοντας ως αποτέλεσμα αργες ταχύτητες στο download. Ο browser παλι εχει και αυτός σημασια γιατι καθε ενας απο αυτους είναι προγραμματισμένος να λειτουργει διαφορετικά από τον άλλον δινουν. Ο internet explorer για παράδειγμα δεινει προταιρεότητα στο surfing και οχι στο download. Ακόμη θεωρητικά ο ie αποροφα περισσότερες πηγες απο το pc σου. Αρα οπως καταλαβες ειναι πολυ πιο αργος (ακομη και στα downloads) απο τους υπόλοιπους.
ThunderHawk wrote: Καταρχήν εγώ δεν έκανα πότε τίποτα για να σε αδικήσω ή να σε προσβάλω, εγώ την δουλειά μου σαν moderator έκανα. Και δεν είσαι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που του κάνω επιπλήξεις.
Εδώ είναι λάθος μου έτσι όπως ήμουν τους πήρε και τους 2 η μπάλα. Και για αυτό και ζητώ συγνώμη από τον ThunderHawk. Αν μου το έλεγε ο thunderhawk αυτό τότε δεν θα νευριαζα γιατί θα μου το έλεγε ένα όντως εμπιρο άτομο. Και αν δεν είναι τα 3/4 τότε τα 2/4 είναι σίγουρο.Lalo007 wrote: Alcatraz οντως εδω ο thunderhawk ειναι απολυτως σωστος.Αν διαβαζες πιο προσεκτικα τι ειχε κανει παραθεση θα καταλαβαινεις
Alcatraz wrote:
Εδώ είναι λάθος μου έτσι όπως ήμουν τους πήρε και τους 2 η μπάλα. Και για αυτό και ζητώ συγνώμη από τον ThunderHawk. Αν μου το έλεγε ο thunderhawk αυτό τότε δεν θα νευριαζα γιατί θα μου το έλεγε ένα όντως εμπιρο άτομο. Και αν δεν είναι τα 3/4 τότε τα 2/4 είναι σίγουρο.Lalo007 wrote: Alcatraz οντως εδω ο thunderhawk ειναι απολυτως σωστος.Αν διαβαζες πιο προσεκτικα τι ειχε κανει παραθεση θα καταλαβαινεις
Και για να δεις πόσο σ'αγαπάω θα σου πάρω κάτι στο digital Athens.